A videot engedi az análkirálynő Anita Bellini Debrecenben. ;) Extraként kerül elszámolásra egy Esztergomi Látképért.
A videot engedi az análkirálynő Anita Bellini Debrecenben. ;) Extraként kerül elszámolásra egy Esztergomi Látképért.
A Kleoról nekem azt írták,hogy külsőleg ilyen brutál jó nő még talán nem is volt Nyíregyházán. :) Mostmár tényleg kezdem elhinni,kezd érdekelni a csaj. :)
Az hogy téged megszivattak igy ketten az szomorú!Ha ezek után még valaki elmegy hozzájuk az már megérdemli!
Vadmacska engedi.. :D
Igen. Db.-ben Anita Bellini.
Nagyon sok lány a hirdetésben az arcát is kitakarja , akkor Szerinted a videózást hogy engedni??! Én speciel még nem hallottam egytől sem hogy válallna ilyet ! De azért mindig vannak kivételek ... igaz ritka mint a fehér holló !
De most tényleg nem akarok okoskodni , de nem egy nem kettő negatív infó van róla, igaz más néven is dolgozott már de hát ezért van a fórum, ha más nem miért nem kérdezel rá privátba egy két fórumozótól , hogy nem - tud adni infot arról a hölgyről akit meg akarsz látogatni?! Sokkal *lcsóbb kérdezni mint elmenni a hirdetőhöz és esetleg csak kidobott rózsaszálak vannak a látogatás után ! Ezért vannak még itt ezek a hirdetők mert ( nem megbántani akarlak ) de mindig találnak olyan vendéget aki be tudnak palizni ! Sajnos.....
Köszi ;)
Sziasztok!
Tudtok olyan lányról, aki engedi a videózást? Akit eddig kérdeztem szabályosan föl volt háborodva ezen a kérdésen...
Másik kérdés kik vállalnap p*pót?
Drága Uraim!
Ma várlak egy kis kényeztetésre, tudd meg milyen a "francia nyelv" tudásom.
Én is voltam nála. Az arca szerintem nagyon szép. Vhogy a képek láttán azt képzeltem, hogy vmi nagyon mű arca lesz de meglepődtem, mert olyan természetesen szép. Amit sajnáltam, hogy csak szemből engedte mert, hogy vastag voltam neki, ill. (nálam legalábbis) elég passziv volt. De egyébként normális lány, környezet elég fullos. Szerintem megéri meglátogatni.
Vagy Andrienn 35 is ígéretesnek tűnik a képek és telefon alapján, de nála sincs még csak fényképgari sem.
Ez szuper....
De beszéljünk inkább arról,hogy miért lett önreklám ez a hozzászólásod?
Kleo:
Elképesztő csajszi! N1 test, arc, hozzáállás. Ahgy valaki itt írta: "minden nő csak olyan ahogy egy férfi viselkedik vele". A kommentek láttán némi fenntartással mentem el hozzá de mindenben pozitívan csalódtam. Szóval a hely nem ismeretlen és rendben van. Több csajszi szokott ott "rendelni". A hozzáállás, hát én ha nagy ritkán megyek is a jövőben csak hozzá! kedves volt, mosolygós, a szexet élvezte (úgy csinált nagyon hitelesen), minden pózban amit szerettem volna. Persze mindent csak gumiban, de ez így van rendjén! Vigyázott, hogy ne menjek el idő előtt...(tudjátok, hogy ha nagoyn akarnak kitudnak minket végezni hamar. :D ) A m**as rózsaszál pedig tökéletesen érthető, össze nem hasonlítható senkivel a városban!
(azért írom, hogy senkivel mert senki olyannal aki aktust is vállal...Szofi a másik gyémántja Nyíregynek! bár egy ideje sajnos nem érem el)
Béna balfa**ok szerintem hanyagolják mert egy igazi nőről van szó! ott el tudom képzelni a lelkesedés nélküli "csak gyorsan legyünk túl rajta" hozzáállást.
Szóval 10/10 minden téren!
CSak péntekig van itt...addig menjetek!
Andika 35:
A képek teljes mértékben fedik a valóságot.
Dekoratív,magas hölgy
Finom illatos bőr,kellő terjedelmű keblekben sincs hiány...
-normál prize
-böszörményi út füredi környéke,egyeseknek esetleg már ismerős helyszín,a színvonal az ott megszokott,kellő diszkrécióval.
Finom és lelkes francia kellő odafigyeléssel,az action is igazán élvezetes,zökkenőmentes.
minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Csak ajánlani tudom a "sorstársaknak"!
Kedves Elizzzz!
Nem szeretnék vitába bocsátkozni Veled, és én ezzel le is zárom ezt az egészet a magam részéről, de nem rágalmazni akartalak, csak a saját véleményemet mondtam el. Sajnálom ha megbántottalak, de én akkor is kitartok a véleményem mellett. Mindenkinek saját döntése hova megy és melyik lányt látogatja. Ez a fórum azért jött létre, hogy férfi társaim el tudják mondani véleményüket, még akkor is ha az néha fájó a lányra nézve. Remélem én vagyok az egyetlen vendég aki csalódott, és más talán elégedetten nagy mosollyal fog távozni tőled! Kívánom, hogy írásom építő kritikaként szolgáljon a jövőbeli munkád során! További szép napot kívánok én is!
Ui: A konyhából nem nyílik fürdő, és aki volt nálad az is tudja ezt.. :)
Tisztelt VL Szerkesztőség kérem töröljék a legutolsó hozzászólásom, nem szándékos volt köszönöm előre is!
Sziasztok! Tudtok valami Éva masszőzről? Aktív még? mostanába nem látom a hirdetését.
Miért leszbikus vagy?
Elhiszem, viszont nem járhat mindenki ugyanúgy. Nekem ezek eddigi tapasztalataim amiket leírtam azoknál a hölgyeknél akiket említettem, akiknél voltam.
Valamilyen szinten biztos nekik is számít a külső, a megjelenés, és nemutolsó sorban a higénia és hogy hogyan viselkedünk velük. Emberfüggő. Én jól éreztem magam azoknál akiket leírtam, egyszersem volt panaszom. Nem járhat mindenki ugyanúgy, de ha pl egy bunkó ember odamegy és nemtud viselkedni (és most nem célzok senkire.) akkor az persze hogy ne várjon sok jót. Mégegyszer hangsúlyozom mert elég sértődékeny lelkek vannak itt fórumon. Ezek az ÉN tapasztalataim. Az hogy a többi emberrel az említett hölgyek hogy viselkednek, az az ő történetük, ami nem érdekel, hiszen midnennek megvan a miértje.
Szép estét kívánok mindenkinek.