Sziaszok!
Dorina 25
Clarissza 28
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Sziaszok!
Dorina 25
Clarissza 28
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Majd látjuk,, de szerintem nem lesz mivel ö mondta nekem a legutóbb mikor nála jártam .. aztán vagy vagy ,Én azt mondom legyen stabil megbízható szolgáltató, ami itt igen ritka
Mondjuk ezt már sok hírdetőtől hallottam,aztán eltelt pár hónap és vissza tértek ..... vannak kivételek de azért ......
Figyelem csajok! Van egy Zsoltyyy nevu hirdeto aki guminelkul vallalja a szexet!
Azt allitja nem hirdeto de megis inaktiv.
Nem tudom mi az igaz most hirdeto vagy csak nem jol regizett fel de bator gyerek hogy guminelkul csinalja es az is aki vallalja.
Melindát holnap letesztelem!
Viviána elég jó nő, de fehér csaj vagy roma?
Norci 21 e hónap végéig van és abba hagyja végleg :( Köszönet Norci :)
Hogy ne csak mindig kérés legyen....
*** moderálva ***
Helyszín:
Utcát nem írok, de a ***moderálva***út elején lévő benzinkút közelében szolgáltat. ***moderáéva***, ami egyrészről kicsit furcsa, másrészről meg kissé otthonosabbá is teszi az együttlétet. Itt biztosan nem találkozol mással a látogatásod alatt.
Külső:
Ha a képek alapján mégy, akkor csalódás fog érni, mert azok igencsak jól sikerültek. Egészen biztosan ő van rajtuk, csak nem frissek és nagyon jól beállítottak. A hölgy egyébként kicsit testesebb (anyukásabb), de kövérnek még semmiképpen nem nevezném.
Igazi milf, olyan szomszédasszony kategória, akihez - nem csak - tojásért jártsz át. Arca átlagos. ***moderálva***- ha valakinek pont ez lenne a perverziója.
Ruha nélkül már látszik, hogy nem egy 20 évesel van dolgunk, aki ezt a fajta tökéletes nőt keresi az kerülje. Sőt! Én meg merem kockáztatni, hogy korosztályához képest is kissé asszonyosabb a külseje, mint egy Gréti/Niki(30)/Elvira/stb. hölgynek, de mindezt nem bántó szándékkal
Szolgáltatás:
Helyi viszonylatban kifejezetten jónak, sőt kiemelkedőnek mondanám. A saját kategóriájában. Aki ezt a fajta külsőt szereti és keresi, az mindenképpen megtalálja nála a számításait.
*** moderálva *** kedves, intelligens és igencsak beszédes is. Full barátnő feeling, ha elkapod vele a fonalat.
Egészséges kereteken belül megcsinál mindent takarosan. A franciája jó mohó és bő nyálas, de nekem valamiért mégsem jött be. Az okot nem tudom, egyszerűen csak azt éreztem közben, hogy nem ez az amit szeretek.
Szex közben odateszi magát, rámozog ha kell, beszél hozzád közben, szóval passzívnak nem mondható.
Összegzés:
A milf kedvelőknek egy próbát mindenképpen megér, aztán majd meglátod, hogy neked erre a stíllusra van-e szükséged.
Aki a hamvas bőrű, szép arcú 20-asokat szereti, az hagyja ki.
Nem először voltam márt nála: nem ő a kedvencem, de NEKEM ADJA a csaj! :-)
Hello, fiatal lányok közül kiket érdemes felkeresni? Akár privátba is jöhet segítség, köszi előre is.
Sziasztok!
Helláról tud valaki valamit? Hova lett? Eseteleg valaki a számét meg tudná adni? Sajnos elkutyultam valahová.
Köszi:
N.
Köszi az infót cimbora.. Már csak Liziről kéne valami.. :)
Ezek szerint vagy jot vagy semmit.És ha ez a tapasztalat?????
Ugy gondolom a tanúló időd letelet (fél éve regeltél), és eddig csak infókat kértél! Kaptál is ajánlásokat, és bizonyára tettél látogatásokat! Itt a vizsga időszak ideje! Tesék a tapasztalatokat összegezve megírni a "szakdolgozatodat"! :D
Megtisztelés! Az irigységért meg kell dolgozni ;)
Gréti "valamit" nagyon jól csinálhatsz! Ha ennyi irígyre tettél szert pusztán csak a neved említésével. :)
Jól dolgozik, érdemes meglátogatni!
igy hogy rossz elmenyeim vannak es p*nzembe is kerult en se....
nem szeretem a 20 on éveseket...
Ez már a hangjábol megállapithato.Mikor beszéltem vele telefonon rögtön ezt vágtam le. Egyébként ez az összes 30 év alatti hirdetöre igaz..
Legyen elég az hogy nagyon nagyon kezdő még....ennyi!