Legyen elég az hogy nagyon nagyon kezdő még....ennyi!
Legyen elég az hogy nagyon nagyon kezdő még....ennyi!
nem fogom megalazni.....
twenty1010 ird le bövebben hadd tudjuk meg mind.. igy legalább más nemjár porul...
Betti40 se rossz!
+ a Gréti
pl.Niki30
lucy 20-nl vki járt már?
Valamelyik nap a belvárosban jártam ott láttam bella 20 hadd ne irjak inkább ist semmit mert nem is tudnék a sokktol" fahéj 23 nak a 2 dik" képét sem értem ez a kép biztos nem valódi nekem az agyon retusálás jut erről eszembe. annyira testidegen " ezek a képek. az előttem kommentelönek pedig ugy tunik igaza van azért az nagyon szép tud lenni hogy a pocikán" hason szülési csikok vannak. ez jó? most tényleg?
köszönöm kihagyom a lehetőséget . Miért vannak csak nyakig csipőig a képeken a csajok?? nagyon kiváncsi vagyok erre de a válasz egyszerü és mindenki tudja. .....tisztelet a kivételnek! barbara 31 legalabb egy korrekt hirdető azt irja hogy ha vékony lányokat szereted akkor ne engem hívj . ő legalabb leirja hogy nem vékony . de nincs félrevezetés és meglepetés. igaz nem tervezem hogy meglatogatom de akkor is ez egy korrekt hirdető ellemben másokkal. ...inkább nem irok ellenpéldákat csak ugy annyit hogy vannak olyan csajok akik 3-4 éve ugyanannyi évesek sosem öregednek. és azek a homályos képek meg a nyakig csipőig vagyok a képenen. jahh és akkor meg nem is beszéltem a fotosoposokrol. nem nem örültem meg még hogy ilyen irányba kalandozzak. sok sikert és csalodásmentes VALÓDISÁGOT mindenkinek!
Már most hiányzol...
Beszámoló:
Heni (22)
A képeken Ő van.
A lakás jó helyen van, tiszta, csak sajnos kicsit dohányszagú. Fürdő, törölköző rendben van.
A képeken Ő van, az arca szerintem szép, cuki, de sajnos a képekről nem jön át, hogy kicsit ducibb az átlagosnál.
Hozzáállása teljesen korrekt, még szeretném viszontlátni!
Nálam: 8/10, ajánlott
Hát ez a Hanna egy nagy nulla
Egy időre kiszálltam!
Olyan madárkát találtam!
Ne kérdezzen senki!
Úgysem mondom el!
Pedig szeretném világgá kürtölni!
De nem!
Csak ha lelép a kedves,valamiért!
Na majd akkor visszanézek!
villamos
Szerintem ehhez a belváros dologhoz ne nagyon ragaszkodj, mert nagyon leszűkíted vele a kört, ráadásul nem is olyan nagy város Debrecen, hogy ne juss el akár vilamossal a kicsit távolabb eső lányokhoz.
Üdv! Én utoljára Dorina 33-nál jártal, ahogy az előzőek is írták: szörnyű! Aki teheti kerülje!
"***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Szandy33" Neki és másoknak is csak ennyi!
Sziaszok!
Meláni 20
Valaki volt már nála, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Fahéjról: valóban nagyon vékony lány, szerintem túlságosan is, de végülis ez látszik a fotókon is. Szép arca van (kár a fotókra az a hülye retus), formás kis cicije van, feneke nincs, ahhoz túl vékony. Meg kell említenem, hogy a hasán azért szülésnyomok látszódnak. Egy értelmes lány egyébként, nem egy tahó. Illemre érdemes odafigyelni, ha hozzá látogatsz. Fincsi masszázst kaptam tőle, a szex is jó volt. Francia csak gumival, de jól csinálja. Én megtaláltam vele a közös hangot, jót beszélgettünk. Kicsit túlságosan is. Még akkor is sokat beszélt, mikor én már másra figyeltem volna. :) Összességében jól éreztem magam. Ha szedne fel pár kilót, még jobb csaj lehetne. Ha valaki kimondottan a nagyon vékony lányokra bukik, akkor neki nagyon ajánlom.
Lehet hogy megyek még.
Garbolino84!
Szia!
Irisznél még nem jártam de:
,,Cher 36,, és Liliom 25,, nevű hölgyeket tudom neked ajánlani.Voltam már náluk nem egyszer kétszer,és jók a tapasztalataim.Viszont van még egy harmadik nevű hölgy ő pedig:Kriszti 30 nevű hölgy.Ő egy rendkívűl aranyos ügyes belevaló csaj,igazi barátnő félingben lesz részed nála,olyan mintha a barátnőddel,vagy a feleségeddel lennél.Kriszti nem csak Kecskemét,de az egész régió egyik legnagyobb,legtutibb fogása.Semmiképp ne hagyd ki!
Már akinek van gusztusa hozzá.