Sziaztok.
Nem tudjátok Mony hová tünt?
Franciát válalt autóban Veszprémben.
Sziaztok.
Nem tudjátok Mony hová tünt?
Franciát válalt autóban Veszprémben.
Sziasztok.
Múlthéten jártam Denisenél. Nagyon kellemeset csalódtam, aranyos kedves és tudja a dolgát! :)
Sajnos elég kevés időm volt rá, de tuti, hogy még vissszamegyek hozzá! :)
Van! Elküdtem levélben!
Nikinél(35) voltam még március elején. A lakás pici, tiszta, ilyen téren minden oké. A hölgy nagyon jól néz ki, alacsony, helyes, feszes bőr, gyönyörű mellek. Végig kedves, jól lehet vele beszélgetni. Az együtlét rövid volt, de nem az ő hibájából. Mindenképp érdemes menni hozzá.
Sziasztok!
A sok új hirdető közül van olyan aki jó és megbízható?
Köszi!
Hányingerem van.
Rami20
Korzóval szemben egy átlagos kecóban található Szöszi és Anett barátnőivel együtt.
Kicsi törékeny termet.A fotókhoz képest vagy 6kg-mal kevesebb.
Lesi az ember gondolatát és jól éreztem magam már másodszor is.
Aki először keres ilyen lányokat vagy biztonságos helyet keres az megtalálta a lánynál.
Ha Zsófikaként az egykori Liza képeivel nem tudtak palimadarat fogni akkor most jön egy újabb "barbatrükk" :D
Helló! Nem rég kerültem Győrbe munka miatt. Idősebb (50 körüli) nőt szeretnék egy kis franciára. Vannak valakinek ilyennel kapcsolatos tapasztalatai a hirdetőkről? Esetleg tudnátok valakit ajánlani?
Arról nem is beszélve, hogy a kis imposztor az én nickemmel él vissza. Azzal az egy hozzászólással több mint valószínű, hogy egy hirdető regisztrált.. Vagy szándékosan vagy random választotta ezt a nevet de nem örülök neki.
Zsófika22 regisztrációjával új lány regizett Nikolett30.
az már* másik
Viszon van egy 3. Tamara is szerintem az mér másik hirdető :D
Nem maradtál le semmiről, csak első hozzászólás gyanánt egy félig értelmezhetelen mondatot sikerült összehoznia.
Szerintem ugyan az! Látszik a képeken, hogy ugyan az a nő van rajta.
Valóban, Anita 40 egy igazi MILF. :) Nagyon kedves és csínos, szép kerek feszes ciccikel, franciája egyszerűen mennyei, talán a legjobb amiben valaha részem volt. Ma találkoztam vele, engem már a v. völgyben fogadott, a hely teljesen rendben van, autóval be lehet állni az udvarra. A fürdőben tiszta törölközők, több féle tusfürdő, az ágyon frissen felhúzott lepedő. Amikor megérkeztem ásványvízzel kínált, az anyagiak rendezése az együttlét után történt. Részemről 10/10.
Sziasztok!
Egy Kecskeméti lányról kérnék véleményt és ha lehet elérhetőséget, mert hol aktív az oldalon hol nem.
Nemrég Sissy 21 néven volt fent, még 2015-ben voltam nála, akkor jó élmény volt, akkor még kimberly-ként futott a Séchenyivárosban.
Valaki volt még nála? Megérni várni még ismét aktív lesz vagy nézzek ki mást?
Üdv mindenkinek! Valeri (39) illetve Virágról (48) szeretnék érdeklődni. Milyen a műsora Valerinek, Virág csak kézi levezetést csinál vagy lehetöség van orális szexre is?
Üdv!
Tamara (30), és a másik Tamara, aki szintén 30, ugyanaz a hirdető lehet? A telefonszám nem ugyanaz...
Megerősítem észrevételed.