Üdv!
Tamara (30), és a másik Tamara, aki szintén 30, ugyanaz a hirdető lehet? A telefonszám nem ugyanaz...
Üdv!
Tamara (30), és a másik Tamara, aki szintén 30, ugyanaz a hirdető lehet? A telefonszám nem ugyanaz...
Megerősítem észrevételed.
Igazad van legutóbb ezekkel a képekkel csak más telószámmal Alíz23 ként szerepelt!
Anita40!
Kecó Jereván elmegy kategória! Hihetetlen cicik! Alacsony a hölgy de nagyon csinos! Az egész együttlét rólam szólt! Látszott hogy a kedvembe szeretne járni! Francia csoda volt! Nagyon ügyes és nagyon figyelt rám! Hiába! A rutin meg az évek! 10/9! Köszönöm Anita! Még visszamegyek!
Zsani32!
Csak egy franciára ugrottam fel hozzá! Képeken ő van, bár kicsit fel vannak javítva! Zenére csinálja! Úgy ütemezi ahogy a zene szól! Nem hittem a szememnek! Ki csalt belőlem mindent az utolsó cseppig! Technika nem semmi! Ügyes volt! Kecó belváros egész jó! 10/9 ajánlott
Liána 24
Egy echte roma lány! A képeken ő van. Alak stimmel, bár szerintem már szülhetett mert mellek kicsit gravitáltak és a hasán is strichák voltak. Előadás közepesre sikeredett! Amit muszáj azt megcsinálja! Mikor voltam egy *** moderálva ***! Azt mondta így született! *** moderálva *** Kecó úgy ahogy rendben volt. Összességében 10/4
Sajnos már nincs a városban de voltam egy Cintia20 nevú hirdetőnél is! Ilyen alakot csak rajzolni lehet! Hihetetlen cicik! Azt hinné az enber hogy nem eredetiek pedig azok! Kicsi fenék darázs derék! Play-boy ban lenne a helye! Hozzáállás egész jó! Francia fejleszthető de látszik hogy igyekszik. Egész jól bele állt a doggyba még talán kicsit élvezte is! Gyönyörű volt az egész lány! Jerevánon rendelt, kecó elmegy! 10/9 adnék rá alakja és megjelenése kedvessége miatt. hozzá állás még fejleszteni kell! Ha jön vigyázzatok rá! Egy kincs!
Db-ben: Alexa-Nilly páros - igaz most nincs fent a közös hírdetésük, de Alexa29-t megkérdezheted. Ők egymásnak is szívesen szereznek örömet, de tudtommal az extra rózsa...
üdv és derűs napokat
Mia36-t ne hagyjátok ki!
Szép arc, jó test, szép mellek! A lábába beleszerelmesedtem!
Nem *lcsó, de kiváló szolgáltató
Vivien 21 nagy csalódás nekem! Úgy áll a dolgokhoz,hogy szinte nem felel meg semmiben!Mindjárt azzal nított,hogy hogy jöttem be az épületbe,és miért a liftet használtam,miért nem gyalogoltam fel odáig!Szerinte nagyon zörög,és felfigyelnek rá!Le voltam döbbenve. Még nagyon kezdő lehet,mert ugyan kif*zettem,de elkezdett kifogásokat keresni! Végül kiderült,hogy nem is akar franciázni! Akkor elkezdte nagyon durván verni,de mondtam neki hagyja abba mert fáj! Még csodálkozott is mikor mondtam neki! Akkor ráhúzott egy gumit,és immel ámmal elkezdett franciázni! Ami szintén nagyon gyatra volt,abbahagyattam vele! És félős nem is értem miért,én ezek ellenére is kedvesen viselkedtem vele! Nem érdemli meg! A vége az lett elegem volt belőle ,és visszakértem a pénzből abbahagyattam vele modtam nem ért ez az egész semmit ami nekem is megfelelt volna! Végül vissza adta és távoztam. Lehet,hogy később javul,de most nagyon gyatra a hozzáállása! Meg egy félős liba nekem nem jött be!
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy jó élményt.
A napokban voltam Rubina (24)- nál. Nagyon ajánlott kategória,fr*nciája jó,tüzes kis csaj, látszik hogy élvezi amit csinál. Tiszta,nyugodt környezetben fogadott,már az elején felkeltette a fantáziámat kedvességével. Mondtam hogy egy kicsit "zavarban vagyok", de hamar elillant a zavar, hozzáállásának köszönhetően. :P Hamar rámmászott,olyan volt mintha a barátnőm lett volna. Az arca szép,a teste is jó, és ami a legfontosabb az a hozzáállása. Kezdeményező,nem egy fadarab (mint nagyon sok lány), élvezte amit csinált. Amikor "ment a téma"(hátulról), izgató dolgokat mondogatott közben,ami nagyon beindított. Még a hangja is tetszett,komolyan mondom. :D A csókja is finom,az extra nála,de megéri kérni. 3/4-ed órát kértem,de végül kb. fél órán belül kivégzett (nem tudom pontosan mennyi idő volt,nem nézegeti az órát- sok lánnyal ellentétben).
Úgyhogy összességében jó csaj,meg kell őt becsülni! Csak ajánlani tudom.
Hali!
Látom új vagy. Van jobb oldalon egy kereső. Beírod a "kereső kulcsszóra" rovatba hogy Zsuzsa, és kidobja az eddigi beszámolókat róla. Jó olvasgatást :-)
alexa black 22 előszőr és utoljára voltam nálad ---nagyon más képeken-- valaki irta hogy nem is ment fel hozzá nekem is ezt kellett volna tennem
tegnap délkörül shanell 21 jött velem szembe az árkádnál de amit láttam / olyan vastag volt mint ..../ ő is felejtős de nagyivben nekem
jenny 24 beszéltem telefonon csak tök jo hangja volt de olyan mennyiségü virágszálakrol beszélt hogy nem hittem el . ennyi virágszálat nem veszek egy talalkozásra.
-----
Ha tudok segítek máskor is :)
Hali
Valakinek esetleg van infója Adlin(23)-ról? Fórum keresőbe a neve nem dobott ki találatot.
Sziasztok
telefonszamokat kaphatok az alábbi lanyokhoz?
Ha gondoljatok privatban is johet.
Köszönöm
Gréta 38
Yvonne
Sziasztok!
Bianka23-ról van valakinek infója? Már csomószor próbáltam elérni telefonon de sosem veszi fel. Sikerült már valakinek? Vagy ez is csak amolyan kamu hirdetés? Esetleg priviben is érdekelnének a kért rózsaszálak mennyisége és az ellenszolgáltatás minősége.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Lara(24), Virág(22) és Emília(23) lányokkal van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ!
Molliról valakinek van véleménye,tapasztalata?
Hello . Csak egy kérdésem lenne. Mit lehet tudni hellárol ?? Nincs egy ideje , volt nála valaki mostanában. Elöre is köszi :)
Bella 30 fantasztikus!