Jelenleg fennlévő két fotója Jennyfer19 fotóiból valók.
Jelenleg fennlévő két fotója Jennyfer19 fotóiból valók.
Judith42: könnyen megközelíhető kertvárosi részen rendel. A képeken ő van, arca némileg idősebb a feltüntetettnél, testre nekem nagyon bejött: nagy mellek, felül sz*r*s m*ff. Végig nagyon kedves, semmi mással nem foglalkozott, bármit csináltam dícsért, lelkesített ami lehet kicsit túljátszott, de ilyen körülmények között nekem teljesen belefér. Csókkal kezdtünk, majd először ő vette a szájába a dolgokat, utána kicsit én kényeztettem. Nagy forróságban voltam, de a hölgy mindenhol tiszta és illatos volt. Dohányzik, de ez egyáltalán nem érződött. Fél órában két lehetőségem volt, mindkettő a szájába ment, nem kapkodott, hagyta hogy lenyugodjak a szájában, letörölgetett, frissítővel kínált. Amin besz*ram hogy amikor csak járkál a lakásban azt olyan aranyos seggrázással teszi hogy azonnali merevedést okoz!
Következő kiszemeltem Erika35, nála volt már valaki? (privátban is jöhet)
Annabelle 30! Új csaj...NŐ.Nagyon szép képeket tett ki.Igen tetszetős, szexi, vagyis nagyon rendben van,de mint azt tudjuk puding próbája az evés....Szóval ha van aki megkóstólta esetleg viszont is..Az ossza meg velünk élményét.Köszi.....
Mindenben egyetértek veled.Viszont nem leminősítés képpen,de sajnos vannak olyan opciók amiket már nem vállal meg azért az is nagyon átérződik,hogy hamar túl akar lenni az egészen.Nekem ez volt az érzésem utólsó találkozásunk alkalmával.A lány maga úgy küllemében lenyűgöző jelenség.Nekem az arca is nagyon tetszik.Kis mosollyal (még ha hamis is)kedvességgel esetleg csipetnyivel több odafigyeléssel jó kedvel.A legjobbak közöttt lehetne.Persze lehet én akarok túl sokat.Talán egyszer rá érez ezek fontosságára is.
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani aki jó és megbízható?
Köszi
Sziasztok!
Zsófikáról van vkinek tapasztalata? Szívesen meglátogatnám. Köszi előre is.
Zsófikáról tud valaki valamit?
Elküldenéd nekem is a bonyhádi szolgáltatót?
Mit lehet róla tudni?
Bonyhádi engem is érdekelne :)
Nati (23)-nál volt valaki? Nagyon megtetszett a hölgy...
Üdv!
Egy teljesen kezdőnek kit ajánlanátok? :) Lilu, Klaudia és Viviennben gondolkozom. Valaki olyant szeretnék aki tényleg megbízható. Arról tudtok esetleg infot adni a város melyik részén találhatóak a hölgyek? Akár privát üzenetben. Klaudia e-mail címe nem jó vagy csak az én levelező rendszerem nem küldi el neki az üzenetet?
Köszönettel
Jenny 20
A képei elég jól sikerültek. De vagy nem Ő van rajtuk, vagy veszett jó a fótósa.
Ismét volt szerencsém meglátogatni Micus 35 hölgyet. Igen figyelemre méltó technikai színvonalat képvisel. Varázslatos francia, kitűnő hozzáállás, szerintem aki vele normálisan viselkedik azt kapja vissza. Ismét elvarázsoltál Micus! Köszönöm!
Niki (20) újra rendel. Korábban a Mécs L. utcában volt, most nádorvárosban van. Korábban eléggé le lett húzva itt a fórumon, mondjuk azt velem is eljátszotta, hogy 1 óra volt megbeszélve és helyszínen már csak fél órája van, de most újra elmentem hozzá és nagyon jól éreztem magam. Az az igazság, hogy piszok jó teste van és nekem talán ez a legfontosabb. Karcsú derék, formás kerek popsi, kőkemény cicik! Szerintem neki van a legjobb teste. (persze izlés dolga) És velem nem volt se flegma, se bunkó. Szóval nekem nagyon bejön, biztos, hogy megyek még hozzá!
Cindy:
Néhány pozitív hozzászólás után meglátogattam Cindy-t. 2 hétig van a városunkban Glóriával együtt, tehát még a héten (igaz ma a hétfőt kihagyja). Telefonon pár hívás után elértem viszonylag könnyen, kellemes hang, ***moderálva***. Ebben viszont minden: csók, NFVSZ stb. Na, gondoltam félórácskával megnézem. Víztorony környéke, lakás korrekt. A hölgy van a képeken, bár van olyan képe, amin a hasikáját ügyesen eltüntették :-) Na de egyébként stimm minden. Teljesen korrekt szoláltató, keresi a vendég igényeit. A csók inkább csak "nyelves nyalogatás", az én felfogásomban nem ilyen, de ez egy dolog. Franciát megfelelően beszéli, nem felsőfokon, de egész jól. Lent is finom, tiszta, érdemes kicsit kényeztetni, vagy tényleg élvezi, vagy jó színész :-) Lovaglással folytattuk, amit szintén jól művel, majd hátulról, a szép popsiját nézve fejeztük be. Összességében nagyon kellemes hölgy, csak ajánlani tudom.
Ui: Glóriával együtt is kényeztetnek, de csak a vendéget. Egymást nem. Viszont "vándormuzsikusok", úgyhogy ki tudja mikor lesznek megint. HAJRÁ!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Mollyka es Dórcika. szerintem nagyon jó es élesben nyomják nem kamu leszbi......
milyen eltérő alkat? nézd már meg noémit a képeken vékony én a vékony lányokat szeretem, noémi pedig dagadt a valóságban és sebhelyes hasú ennyi. Lehet neked minegy mindegy luk luk de nekem nem. Negyven kilométerről inkább hazamentem mert nem volt szabad vékony lány hajnali egykor. erről ennyit én lezártam erre ne is válaszolj.
Tegnap a városban járva (nem vagyok nyíregyházi) - előzetes tájékozódás után - felkerestem Norcit, akinél kellemes egy órát töltöttem, s már az elején megtudtam, hogy az utolsó munkanapját töltötte Nyíregyházán. talált a végzettségének megfelelő munkát. Így szerencsésnek mondhatom magam, hogy huncutkodhattam ezzel a kedves, rendkívül formás, csinos lánnyal, aki szolgáltatóként mindenképpen a legjobbak között említhető (debreceni és fővárosi tapasztalatok tükrében).
Aki a vendégei voltak, s a fórumban leírtakkal is segítettek tippet adni, bizonyára sajnálják, hogy már nem találkozhatnak vele. Köszönet Neked Norci az élményért!
Üdv mindenkinek!
Valahogy az az érzésem Skiz tudom miröl beszél hasonlo negatív élményben volt részem Hévízen...
Keresd a piroslámpán,M néven. Talán egy hete kezdett újra hirdetni.