Most ezt kérdezted vagy válaszoltál rá ?!
Most ezt kérdezted vagy válaszoltál rá ?!
Lucárol esetleg valakinek információja?
Nagyon látszik a képen ha valaki nem fehér bőrű😨
Nem ment a bót. Mi más?
A mai nap meglátogattam Csilla 28-at,mit mondjak nagyon jó volt, 1órát voltam vele nekem bejött barátnő filing.Részemről ajánlott! először voltam nála de nem utoljára.. :)
Hát igen. Marad a a tapasztalat privát megosztása, különben moderálják. :-)
Sziasztok!
A most sopronban található lányok közül kik tartoznak az ajánlott kategóriába. Elég csak név. Akiben nem csalódnék. Még kezdő vagyok ezen a téren.
Sziasztok!
Meglátogattam Réka 23-as hirdető leányzót.
Egyeztetés könnyen ment, minden a megbeszéltek szerint.
Réka külsőre enyhén római lány, a képek alapján megfelelő.
Aktus: háááát itt már jöttek a gondok. franca egynlő a nullával, aktust csak hanyatt vágva semmi bele élés, szörnyű!
Kértem egy kis masszírozást - ha már benne van az árban- az kb 3 perc és közölte: na kész is vagyunk.
Elszámolás a telefonon beszéltek szerint, csak arról nem volt szó, hogy a végén a *** moderálva ***.
Szóval mindent összevetve erőssen NEM AJÁNLOTT kategória!
U.i.: *** moderálva ***
A legszebb benne,hogy három lányt ki is pipálhatsz!:))
Mi van Szulejmánal? az meg ki ? :)
Vivi (28) - ról és Vicky (25)-ről valaki tudna adni egy rövid értékelést?
Cindy28
Ajánlot a képek valósak és tényleg a pocak le lett faragva a képekről
Szolgáltatás kitűnő
Nekem a régi Kitty 23-ra emlékeztetett (szolgáltatásban) kivéve a csókot.Nekem nem ez az igazi csók de ezen kívül minden rndben volt
pl csak annyi az indok,hogy vannak olyan emberek akiknek annyi problémája van,hogy nem a saját életükkel foglalkoznak hanem azzal ki van a Vidékin meg ki nincs. Mivel nekem van veszteni valom sajnos ezt a lépést kellett megtennem...! És NAGYON örülök,hogy nem látogattál meg kedves (pöcörő) szép estét! :D
Sziasztok !
Alexandra nevű szolgáltatónál jártam . A hölgy aki fogadott köszönőviszonyban sincs a képen látható szépséggel .
Sajnos :(((
c*gánylány , alacsony és duci,stria csikokkal. egy stimmel , hogy fiatal .
"Testőr" pedig a "rendelő" elött autóban tart szolgálatot . viccc
NAGYON NEM AJÁNLOTT !
Szilvi 34, aki több éve épp most érkezett a városba, és Szinty 35 egy és ugyanaz. A telefonban még
ő van kikelve, ha kétszer is őt hívod. Amilyen stílusban beszélt, már egyből le is mondtam róla.
Úgy érzem, pélyát tévesztett! Gondolom élőben sem különb, mint a telefonban.
Sziasztok fiuk
várom minden régi és új vendégeimet, péntekig
puszi
Ilyen szinten totál gáz ez a fórumnak nevezett "nemtommi". Amúgy nagyon vigyáznak a törvényesség betartására, de ha a törvényt nézzük, az oldal létre sem jöhetett volna!
Sziasztok !
Érdeklődnék hogy volt egy csinos lány Kaposváron Nefelejcs néven hirdetett de hirtelen eltűnt esetleg valaki nem tud róla valamit ? Hozzá teszem nagyon jó volt vele minden.
Sajna csak kocsiba válalja.
Jázmin nagyon csalóka a képeihez és a bemutatkozásához képest!