Masszázst tud valaki Pápán?
Masszázst tud valaki Pápán?
Amandáról írnék : Tényleg tini csaj, testre egész jó (pocsék képei vannak), lelkesedés elfogadható, nem túl tapasztalt, de egy tinitől bőven jó amit nyújt. Tetszett, h mindent engedett és nem finnyákolt. Főleg annak ajánlott aki szeret irányítani, a hely igényes nincs lehúzás.
Nikolett(27)-ről vélemény?
Kedves Társak!
Mindenkinél legyen egy "B-1 és B-2" terv. Mert akkora kamuk vannak a csajoknál, hogy az már gázosi. Létrehozák, elkészítik egy 10 évvel ezlötti pórfóliót. Ezzel jó állapotba hozzák magukat. S ott te mit csinálsz? Ez levert rossz érzés. A hőlgyekre tegyél rá ++8-10, évet és + 10-15 kilót amit hírdetnek. Na de nagy tisztelet a kivételnek. Mert vannak a mutatottal eggyező, és szinte már szokatlanul a képekkel azonos lányok, bár kevesen, de ezért vannak!
Úgy látszik az igazság nem csak annak fáj aki hibázott, hanem a mindig mindenben hibát találó cenzúrának is.Tiszta ókor...vagy szocimoci.Lehet még az ávosok is megkeresnek.Ezt az esetet nem éppen jókedvembő osztottam meg.Figyelmeztetés és okulás,,de ide olyan hír aminek konkrét értéke értelme van az nem kell csak a sok bla--bla.
Pedra 23: megtörtént a látogatás, és nagyon nem bántam meg. Sokan írtak róla rossz véleményt, de én ezekre soha nem adtam! Nagyon kedves volt, és sexy. Mindenhol szűk hely fogadott.. nem volt sietős, sem unott ahogy azt sokan leírták itt. Pont az ellenkezője volt. Nálam most ő a FAV!
Angi kedves, de nagyon unott, közömbös, töredékét teljesíti, mint amit ígért, és a KF-től gyorsan elmegy a kedved, ha közel kerülsz, higiéniai okokból.
Rabszolgalány mindent ígér, majd akció közben *** moderálva ***. Egyébként a társa, Tina tényleg sokkal jobban néz ki, szinte kedvem lett volna hozzá visszamenni, *** moderálva ***.
Mollyka 3o es Reka 23 erdekelne valaki tud rolluk valami jot mondani erdemes latogatni oket
Kata(32) ugyanaz a lány, aki régebben Erika(32) néven hírdetett.
Csak gondoltam jelzem, hogy hátha más is úgy jár mint én, hogy ráugrik a két új bugyis fotójára és meglátogatja, mint új lány, az ajtóban pedig egy régi ismerős fogadja.
Kíváncsi lennék mi indokolta a név változtatást. Volt róla valami negatív komment vagy mi?
Piroska..... tuti! De a viccet félretéve olyan hirdetőt kérdezz meg aki válall autós kalandot, lehet ők bele mennek ,hogy bevidd őket az erdőbe! De nem biztos... kérdezz rá valamelyik hírdetőtől!
Laura 19 x2 :D ,
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=iey4xg7e&nev=laura
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=iey4xg7e&nev=laura
hát lehet ott is , most a malompark mögött 3em...
Melyik Laura féle? A (28) vagy a (19)? Azt hittem a K*ss*in nyomják.
Zoé 32 már többször jártam nála mindenkinek szívből ajánlom kedves odaadó cserfes .Kedves menőmanó biztos tehettél te is róla hogy nem volt meg a kölcsönös szimpátia.Nem lehetnek kamu képek az oldal nem engedi azokat feltenni .MINDENKINEK SZÍVBŐL AJÁNLOM a képek a sajátjai maximálisan mindent megtett hogy jól érezzem magam.Szerintem mindenki járjon utána ha érdekli.POZITÍV csalódás lesz garantálom!
Kedves Melinda28.
Néha nem ártana Visszaolvasni a fórumon,ha te ilyen preciz és pontos vagy ilyen árakkal a szolgáltatásaidat illetve a hozzáállásodat is ehez igazítani.
Márha ennyí műanyag mellet ez elvárható, kedvesség türelem stb.
Sziasztok MK-társak.
Lola35 valóban a képeknek megfelelőek ,jártam nála tiszta ápolt,cserfes tüzes hölgy.
Bár a korában van egykis csúsztatás szerintem.
Jázmin ról annyit tudok mondani hogy ő van a képeken de viszont nem ad bele semmit se mikor voltam nála csók se mehetet mert neki fájt a foga.. de amugy 10 skálábol durván 5 őst adnék neki
Imádom a stílusod (is), meg is látogatlak ismét, hamarosan! :D
Laura féle brigád nagyszájú kissebbségi alkalmazottja, malompark mögötti panelek telepese ,felújított kecóban. Az *** moderálva *** egyedileg magasra szabott a semmire! Ahogy Lauránál is, bár ő legalább néz ki vhogy, de ebben ki is merül az egész leányzó! Én személyszerint a küszöbig jutottam, mert mikor megláttam kifordultam, a képeken tuti nem ő van, vagy csak jó a fotós/photoshop. Részemről nem ajánlott az egész brigád. Am ha figyelmes az ember a kiépekről ki lehet szűrni mindent, ua ruci, cipő, háttér, stb. ;)
Anett 36
Valóban túljátsza a szerepet
Kb.8 évvel idősebbnek néz ki az arca alapján
Kezdőknek ajánlott
Én teljesen meg voltam vele elégedve
Jessyka = Lola ??????? Nem néztél be valamit?? én nem ugy látom hogy véletlenül is egyezne a két lány ! Lolánál nem voltam még (Jessykánál sem ) de a Loláról kaptam infot privátba és megbiztható szolgáltatónak tartják, és hiszek annak aki az infot adta! Nekem most is az a véleményem a két hölgy nem egy és ugyan az !