Másnak is hiányzik. Valószínű, hogy kiszállt.
Másnak is hiányzik. Valószínű, hogy kiszállt.
Anna 28
Ma jártam nála. Mivel nem előszörre, így az időpont egyeztetés könnyen ment, de időnként 1-1 hétre eltünik, illetve valamikor hétközben sincs. A volán, temető kötelében található. A lakás jó (volt már jobb és rosszabb is) a célnak.
Sokadjára voltam nála. Nálunk teljesen müködik az egymásra hangolódás, vagy azt lehetne mondani, hogy a kémia meg van. de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél elő jön, azt nem ígérem.
Sokat nem szeretnék írni róla, nálam Nyíregyházán ő a TOP1, a TOP2, és a TOP3 is ;)
Aki nem szereti a vékony lányokat, kis ciciket, annak nem ajánlom. Normál dolgokat vállal.
üdv és derűs napokat
Candynél voltam úgy néz ki, mint a képeken, de a hozzáállása túl profi, semmi lelkesedés természetesen BF-nek nyoma sincs!
A cél, hogy minél hamarabb letudjon (legalábbis velem ez történt)
Luca és Alíz Zalaegerszegen csillagos 5ös! Nagyon kedvesek,aranyosak! Hármasban vadultunk, egy igazi élmény velük....... Részleteket nem írok mindenki aki teheti tapasztalja meg maga! 100% csalódás mentes! Bombázó kategória mind két lány!!!!! Hívjátok őket bátran, telefonon mindent el mondanak!
Nem tudom de nekem olyan érzésem van mintha már láttam volna ezekhez a képekhez hasonlókat ,ami a Réka22 képei. A cicik , a beállás a képen nekem valahogy " Déjá vu "érzésem van! de lehet tévedek.....
Maya 19-et *** moderálva *** meg már vki ? Mik a tapasztalatok ?
Üdvözletem rég jártam erre gondoltam felkukkantok már... Megakadt a szemem Angelin nevű hölgyön esetleg tud nekem mondani valami tapasztalat jellegűt a hölgyről???
en is erre gondoltam ha eszre vetted miert nem szolsz vagy csinalsz valamit
Egy Réka nevü hirdetőt látok,gondolom ugyanarról beszélünk.
1.Az hogy átirta az életkorát tegnap 23-ról 22-re ezt értem biztos oka van.
2.*** moderálva ***
3.Ha észrevetted eljöttél egy k....a szó nélkül?
4.Mátészalka?
Kicsit zavaros ez nekem.
Már párszor el lett mondva, ezért lenne jó, ha sokat visszaolvasnának, főleg a kezdők:
Telefonos egyeztetés alapján megtudni a rózsák számát. Csak annyit vinni, amennyi kell. Ha a látogatásnál elején kiderül, hogy a telefonon megbeszéltekhez képest másak az *** moderálva *** (persze nem azért mert feledékeny vagy), akkor azonnal ott hagyni!
Én szoktam 2-4 rózsát betenni még pluszban, főleg ha olyan lányhoz megyek, akinél nem voltam. Mert lehetséges, hogy vállal olyat, amire nem kérdeztem rá, és ott kiderül, hogy van, akkor tudjam választani az opciót - persze nem olyanról beszélek, amire rákérdeztem, és még telefonban benne volt, helyszínen már nem volt benne az alapban. Szerencsére nekem ilyen esetem még nem volt.
És még egy fontos dolog: zuhanyzásnál a fürdőben öltözzünk le, főleg ha már voltunk olyan hülyék, hogy felvittük a *** moderálva ***. Ne hagyjuk máshol. Aki ezen kiakad, ott baj van, és ott kell hagyni.
üdv és derűs napokat
ui.: ha őszinte vagyok, teljesen érthetetlen számomra, hogy ezeket a teljesen logikus dolgokra miért nem gondol valaki, aki lányhoz megy el. Azt a képzetet tudja okozni ugyanakkor, hogy ez csak egy lejárató hozzászólás a konkurenciától, aki nem tudja elképzelni logikusan, hogy ennyire hülye nem lehet egy ember, hogy ilyen dologba belefut. De ez csak hangos gondolkozás volt, akár igaz is lehet, ami leírásra került...
Olvasgatom itt a hölgyek adatlapját nézegetek pénteken buli után vagy buli elött valakit meglátogatok . természetesen van ötlet de azert olvasgatni nézegetni szoktam föleg akkor amikor egyedul vagyok . Néhány egész furcsaságokra is rálel az ember
pl szamanta 21 adatlapját olvastam ezt irja 21 éves kezdő lány vagyok-- nah most az mégis hogy lehet hogy ha jol látom akkor 1.5 éve már regisztrált persze csakis nézöpont kérdése kinek mi a kezdő? egyszeruen csak nem vagyok képbe hogy valójában ez mire is jó? miert kell a valoságtol eltérö dolgokat irni? ha valaki esetleg tudja kérem mondja el nekem kiváncsivá tesz.
Érdekel. ezekutan fel sem merul bennem hogy péntek este ilyen irányu megkeresésem legyen.
vagy pl wanda 25 aki tegnap lara 25 volt és ezek tények mert tegnap is nézegettem már az oldalt ez is mire jo? amugy nála még tavaly jártam nádorvárosban és nem akarok elkeseriteni senkit de nem olyan volt mint itt a képeken sokkal nagyobb teltebb. amugy valakinek tok jo lehet ez is csak valahogy nekem ezek a névváltások nem olyan mint a képeken ezek nem egy korrektségre vallanak"
széles a repertoar---- fénykép video készitése hm jol hangzik soksok virágszálért....
én ezzel a video készitgetessel ugy 25 éves koromban szorakoztam nem mondom nem is olyan rossz dolog csak azám a nagy opcio hogy amikor a haveroknak megmutatjuk és nyitott szájjal mindenki nézi hogy--- oohh de jo-- meg nevetgélunk--- meg azt a mindenit mondjunk " ----akkor az ugy tok kelllemes.
csak---- egy hiba van a képben az hogy KI?? szerepel A videon. én pl egy playmate tel szivesen szerepelnek mert azert valjuk be az egy kulönlegesség meghát arra mindenki azt mondja-- apám de király"-- vagy mondjuk egy jo kis csajjal szintén" de--- abban nem vagyok biztos hogy egy elég molett testével nem törödö nöt látnánk a videon . szerintem saját magamat égetném be" és kirohognének a haverjaim is ha nagydarab nökkel videoztatnam magam egyutt.
nekem ezek teljesen kézenfekvö dolgok ...és akkor ujra azt is tudom merre nem megyek!
valaki kerdzte itt barbi 19 et hogy milyen én nem voltam nála nem is tervezem mert azert van szemem és ugy látszik nem mindenkinek mutatja ugyanazt a szeme.
azt sem bánnám ha kitty 29 noémi 35 csak ugy csinálna néhány képet amik eredetiek turozik a valóságot. csak ugy hagyományosan hmm. érdekes dolgok ezek a fotoshoppos dolgok nem??
Viszont azt azert biztosan mondhatom hogy van 2-3 hölgy akinél többször is jártam és ugy gondolom minden egyutt van én igenis nézem azt hogy minimum egy franciaágy legyen---- nem valami kis sezlony" vagy rekamié" --- normalis zuhanyzo jo körülmények
normalis igényes lakás normalis igényes hölgyel .Eddig 3 ilyen hölgynél jártam mindig az van amit mondanak. Nem emelik a virágszálak árát normalis a hozzáállásuk beszélgetni lehet veluk .
és---- nem utolso sorban jól néznek ki vagy inkább ugy mondom hogy "jobbak mint a mi itthon van" nahh ő sem rossz de -- azert nekem van egy szint és ez a szint az hogy az itthoninál jobb legyen.
sok sikert mindenkinek és legyetek körültekintöek a valódiságot illetően.
sziasztok
Kedves hirdető! Hiába térsz vissza mindig más néven, emlékszem rád! Emlékszem ahogyan átvertél! Lehet,hogy tanultál a híbákból. Ezt már nem fogom soha megtudni, mert nem kereslek többé!
szép estét dönizröl tapasztalat ??
Brigi25
Autós kaland volt
Helyes feszes bőrű tini kinézetű csaj,átlagosnál nagyobb feszes kofferrel
Nincs semmi nyafi és tiszta csaj,no para
Aki ki szeretné próbálni az siessen,mert lehet nem sokáig lesz ebben a szakmában
Nóra 20 ra gondolsz?
Én ezárt sem ajánlok senkit, csak leírom a tapasztalatom. Ilyen Bogi30-is, hogy végtelenül kedves és korrekt mindent megtesz, hogy jól érezd magad, de ha nem jön be az alkata vagy más az ideálod, akkor hiába ajánlgatom :)
Kerem akinek megvan az 50es irodista holgy elerhetosege irjon!
koszi
★★★ Sziasztok! Debrecen :) Hosszabbított nyitvatartás! Június 9,10,11,12 / Hetente új infókkal, az oldalamon! Puszi Pasikák! ★★★
NINA 25-ről valakinek infója?
Az komoly. nem is az a baj ha cigany valaki hanem ha igenytelen. :(