EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN CSAK MA, PÉNTEK ÉJJEL 02-IG ;)
Puszi
LORENA
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN CSAK MA, PÉNTEK ÉJJEL 02-IG ;)
Puszi
LORENA
Üdv!
Valaki járt már Szofi (30)-nál?
Esetleg valakit tudnátok ajánlani?
Fekete hajú Korától,aki korábban sissizett,tud vki?És Esztiröl?
Profi,szép,tiszta
De a műsor mindig ugyanaz,nekem picit gépies.
Hi,ajánlom mki figyelmébe az aprón hirdető masszázst,hm,nagyon kurrens!Már aki a telt idomokra harap...
Nagyon szépen köszönjük! 😊
Örülünk, hogy jól érezted magad! 😇
Szép napot !👄
A & L
koszi hogy elmondtad ezt a rossz tapasztalatott
Tamara.Fruzsi,Nóra Ők mind egy pakkban vannak ráadásul *** moderálva *** más néven más életkorral,Nekem mondjuk Fruzsi tetszik....
Ha új lányhoz mész, mindig kellően elővigyázatosnak kell lenni! *** moderálva ***
Abban viszont soha nem lehetünk biztosak, hogy az élmény az elvárt lesz, még akkor is, ha arról a lányról 10 jó hozzászólás született. Ez már az egyéni igényektől függ.
Egyébként mindenképp hasznosak voltak az információid.
üdv és derűs napokat
Ha esetleg nagyn feszít valakit a kérdés hogy hány éves a 34 éves minácska dobjon rám egy privátot és megmutatom. Kár hogy ilyen mutatványokra van szükség, de ha valakinek folyamatosan ekkora a pofája...
Kiráról valakinek van élménye?
Odett20rol van valakinek infoja?
Ninat egyebkent batran tudom ajanlani, apro torekeny roma lany , jo musorral
Korábban egy masik oldalon *** moderálva *** hirdetett egy lany Ketrin neven.Majd ez a hölgy athelyezte ide a fotoit es Rubina néven hirdetett sokáig...
Ma láttam hogy ezekből a képekből van néhány Ketrin19-nél is aki v szinu ua mint kKetrin 20 .
A "problémám csak annyi hogy a holgy bal lapockajan van egy tetko(Playboy nyuszi) ami a korabban emlitett masik oldalon is ott volt es jelenleg is megtalalhato itt K19/20 hirdetésében ,ugyanakkor h jon a képbe Rubina aki 25-nek hirdeti magat es tetko egyezes van ill a masik holgyhoz hogy kerult a kepe.
Azt gondolom hogy Ketrin 19-20,és Rubina 25 ua.
liziről tud valaki mondani valamit???
Elnézésed kérem előre is, de megkérnélek, hogy legközelebb az életkorát is írd oda a hirdetőnek. Nincs feltüntetve és így akár rám is érthetnék, a rossz minősítést. Köszönöm szépen! Legyen szép további napod! :) Jázmin/34
A tanácsokat, infókat azért köszönöm!
Sajnos nem tudok reagálni a hozzászólásaitokra rékával kapcsolatosan, pedig lenne mit mondanom. Moderálva van, amit írok....
Nagyon sok igazság van, amit leírtatok, de nem mindig sikerül kellő elővigyázatosággal meglátogatni egy-egy hirdetőt.
Egy biztos, addig, amíg nincs vagy 10 vélemény egy lányról, addig nem megyek új helyre.
Sajnos tanulságos volt....
Réka nagyon nem ajánlott, szolgáltatás és *** moderálva *** tekintetében is...
Remélem ezzel tudok (még) valakinek segíteni, nehogy úgy járjon, mint én.
Sok sikert!
Na ezért nem volt érdemes felülni a körbálákra.:)))
Ott a pont . :)
Szerintem jó a szimatod! Réka 22 = Liza 22, Zsaklin 22 stb. Amúgy csinos, de gumibaba és még ráadásul közönséges a modora (q**i akarsz)!