Minap meglátogattam Fruzsit bár ne tettem volna.Igazából nem is tudom mit keres itt nagyon nem ajánlott,gondolom a vele lévő lányok ugyanezt a szinvonalat hozzák.
Minap meglátogattam Fruzsit bár ne tettem volna.Igazából nem is tudom mit keres itt nagyon nem ajánlott,gondolom a vele lévő lányok ugyanezt a szinvonalat hozzák.
Kendra44
A képek jó pár évvel korábban készülhettek
A síp st. található teste korához képest vetekszik a 30+okéval,ellei még mindig feszesek
Odafigyelt rám leste a kívánságaimat és semmi nyafi nem volt,mikor keményebben dolgoztam rajta
A héten tovább áll
MILF őrülteknek ajánlott
Nancy 25 erdekelne nagyon . Fnfo valakinek?
Kedves Gróf úrral az van,hogy néha én legalábbis egy kanál vízben meg tudnám folytani de akkárhogy csÍpkelődik azért csak hozzá tesz az illető hirdetöről 1-2 jó szót (már ha bejön neki).Nem tudom emlékeztek-e Pom-pom mesefílmre olyan mint Gómbócartúr:)Csak nem a csokira értem.Neki szerintem az a fontos,hogy ápolt legyen a illető hőlgy és csillogjon villogjon az ágyék táján elhelyezkedő kolbásza.Szereti ha szép simára fényezik neki.:)
Üdv mindenkinek!
Újonc vagyok itt és szeretnék infókat kapni azon úriemberektől akik játak már ezen szemrevaló hölgyknél... Zafira25...Laura19...Rita20...Jenny20...Lara24...Andika35...Kitti20...-nál! :D válaszokat priviben is várom és előre is köszönöm! ;)
További szép napot nektek!
Majdnem szóról szóra ez jutott eszembe. :)
Vkri helló érdekelne írnál privát.
Elnézve a felhozatalt,itt még birkózni is lehet :D Igazi "nehéz bombázók" érkeztek...
Szekszárd! Minden kedves érdeklődőmet ma is és minden nap! 0-24 fogadom puszi Boglárka Szekszárd
Igazán köszönöm Gróf, hogy kiállsz értem, ez igazán jól esett. :-) <3
De megértem a hirtelen kiírását neki is, hiszen ha nem megy valami, akkor beleköt abba, akit esetleg szeretnek. (Nem szerethet mindenki, nem vagyok Nutella..) :-)
Kitalál vagy kreál olyan dolgokat, - (de ha nyomokban igaza is van) amikkel - "most jól megmondja" a magáét.. hát hagy mondja. ha ettől jobb lesz neki.. De azért azt megjegyezném, hogy szépen kértem és nem túl nagy a pofám. aki kér, az nem negatív és nem rágalmaz. csak kér.
Kedves Roller! Szíved joga bármit kiírni rólam és hetekig rágódni rajta. ez a te dologod és te csakis te éled meg. :-)
Ha nyugodtan akarsz aludni nesajnáld! :D
Előtanulmányaim alapján az ilyen ***moderálva*** el sem kell jutnom! Messzire kerülöm ezeket a hirdetőket!
Ez teljesen így van ahogy írod, abban a korosztályban épeszű embert nem érdekelnek a számok (vendég oldalról jóhiszeműség), viszont nekem szúrja a szemem ha hirdető oldalról folyamatos a feszengés meg a nyilvánvaló minimum 10 év letagadása.
Sanyi bá bemutatkozik nagy hirdetéssel, cukorfalat meg 20 éve *** moderálva ***! Na "szípen" vagyunk, alakul a hétvége! :D
Persze, egy vagyok, tudjuk, blabla. Vagy ha nem akkor csak zavar hogy a 30+-os műfajból itt már mindenki megkapta hogy elfelejtett 5-10 évet dokumentálni a profilon, de valahogy ezzel egy hirdetőnek sem akadt baja, itt meg főleg nem kezdtek el kötekedni. A konkrét alanynál a több emeber által megerősített büdösmuff-gate-nél is pont ez volt, minden vendég hülye, mindegyik hazudik.
Odett20-at es baratnojet Fannykat messzirol elkerulni, igazi *** moderálva *** semmit nem csinalos monoton *** moderálva *** gyorsan szabadulos *** moderálva *** Odett:D alig vartam h menjek mikor megerkeztem
Gyere el és megtudod 😉
Angel (20) bemutatkozása itt szóról szóra ugyanaz, mint Fannyka (22) szövege az "R" betűs konkurens oldalon.
Ráadásul Fannyka ott még csak 19 éves.
Talán ezt már írta más is, talán nincs is jelentősége sokak számára, vagy csak én látom a dolgokat rosszul, de nekem ez büdös.
Esetleg Petra42 ?,,?
Régen jártam már erre...
Nos, egy kis segítséget kérnék. Olyan oboaművészt keresek, aki profin kezeli a hangszert, és nem ódzkodik játékának eredményétől... :) Hja, és elérhető legyen sötétedés után is. Csupán ennyi. Várom a javaslatokat, előre is köszönettel. :)