Sziasztok! Kittyről valaki valamit ? Jöhet privben is.
Köszi
Sziasztok! Kittyről valaki valamit ? Jöhet privben is.
Köszi
Üdv Uraim! Ma estig szeretettel várok mindenkit Sopronban. Használjuk ki az időt egy finom hancurozásra.:)))))Üdv:Nikolette
Megtudná adni valaki Mona telószámát aki naturfranciát szokott válalni Veszprémben autóban.
Sajnos itt már nem találom.
Köszi.
Akit érdekel Evelin: Kétszer voltam nála masszázson. Mindkétszer azt tapasztaltam, hogy fontos neki, hogy a vendég elégedetten távozzon. Minden úgy történt, ahogy kértem tőle. Pici negatívum, hogy nem közvetlen és nem mosolyog, emiatt kicsit gépies volt számomra a dolog, de még így is azt mondom, hogy megfelelő a színvonal, merem ajánlani, valószínűleg még megyek hozzá.
Jó ízlésed van kolléga. Minden tekintetbe egyetértek tapasztalatoddal, gyönyörű lány, figyelmes, tapasztalt, és jó szolgáltató, és ami figyelemre méltó, jó színész, tudja mi kell a vendégnek és kezelni is tudja. Nekem Dóri is be jött, mindkét lány a kezdéskori rózsa csokrot bővítette egy szállal. Talán még hasonló szép és formás jó szolgáltató Polly(21) ajánlom próbáld ki, különben sose tudod meg milyen. De a közelbe van Csilla (24) is hasonló és ajánlott.
Patricia 21: sokszor kellett hivni, mire el tudtam erni. Aranyos pici lany, rendezett uj epitesu tarsashazban. Kepek valosak, teste feszes, bore selymes. Masszazsa atlagos, happy end kezzel. Intelligens csajszi, jol el lehet vele dumalni. Masfel ora *** moderálva ***
Osszessegeben pozitiv elmeny, de ar-ertek aranyban mar nem annyira pozitiv a kep.
Zafirát és Ritát merem ajánlani.
A régebbi időkből amikor volt vagy 10 kamu Laura fent a honlapon, belémivódott, hogy a Laurákat kerülni kell :)
A többikenél nem voltam, viszont Andika35 bejövős a képek alapján. Csak sajnos mindig akkor van dbben, amikor én nem :(
Bocsánat ! Tévedtem . Volt egy március 30-án . Az egyik lány után érdeklődtem , hogy most ezen a néven ő az aki régebben egy másik néven szerepelt vagy sem .
Én is köszönöm , jó vadászatott kivánok és remélem sikerül továbbra is Neked megfelelő kapura lönnőd.Legalább a benned ősszegyűlt feszültség jó helyre kerül.
Nekem biztos nem írtak olyat , hogy mellőzem az önreklámot , mivel én nem vagyok hirdető . Alkalmanként vendégként előfordulok itt vagy ott . Közbe-közbe innen is tájékozodom .
Castor volt olyan hozzaszolasod, amelyikhez az admin odairta hogy mellozd az onreklamot.
Most akkor te hirdető vagy?
Saját magadnak ajánlottál? Vagy most mi ez? 😄😄
😉💋💋💋
Sziasztok! A következő friss mai kalandomat osztom meg veletek! Mivel ma a hirdetők egy jó része nem dolgozik ezért ez jelentősen megnehezítette a dolgom.Kb. hívtam vagy 10 csajt, vagy ki volt kapcsolva vagy nem tudott csak később vagy máskor fogadni. Nem volt úgy betervezve ezért se egyeztettem jóval előre senkivel. Már-már kezdtem feladni de aztán volt egy csaj aki felvette a telcsit, aki nem más volt mint a Heni (23) nevű csaj. Felhívom, korrekt egyeztetés meg minden. Bár akkor eszembe se jutott hogy voltam én már abban a lakásban a Dórinál.
Aztán mikor beléptem és megláttam a csajt akkor az én ízlésemnek tökéletesen megfelelő szép arcú lány fogadott. Azt kell mondjam hogy még kicsit meg is babonázott a szépsége. És az a szemkontaktus mikor a hangszeren játszott......hűűűha...
Félidőre neveztem be hozzá. Én nem tudom hogy így van-e vagy csak jó színésznő de elhitette velem hogy ezt valóban szereti csinálni.
Magát az akciót nem részletezem de én meg voltam vele elégedve maximálisan. Mindenbe partner volt. Mondtam is neki hogy mit nem adnék ha ilyen csajom lenne. :)
Na és ami bónuszpont volt, hogy mivel szerintem tuti kicsúsztunk az időből tartottam attól hogy nem kezeli elég rugalmasan, de nem törődött vele és így ki tudtam teljesedni.Példát vehetne néhány csaj róla.
Visszajárós nem sok hölgynél vagyok de nála az leszek az egyszer égszentség.
De hogy én eddig miért nem mentem hozzá??
Hát, öregem, én csak annyit mondtam, hogy a kedves véleményező írja meg a többi sort is a hozzászólásából, mert nyilvánvalóan hiányos így a szerkezet.. Aztán moderlták. Passz...
Zara mennyire veszi komolyan a LENT BOROTVÁLT elvárást? Tán öklendezik ha véletlen szőrszál kerül a szájába? De ha nagyon JÓ, lehet frizurát váltok LENT. Bár nekem a mellkasom is szőrös, lehet azt is otthon kell hagynom?
Köszi.
Fiúk!
Úgy írjatok, hogy megfeleljen a kritikus szemeknek is, mert így mi nem vagyunk előrébb ha kimoderálják.
Írjátok körbe és abból mi is tudjuk , hogy mi van!
Próbáljátok újra!
Höszi.
Odett..... Eszébe se jusson senkinek hogy meglátogassa!! no comment!!!!!
Szia te ezt honnan veszed h én nem vagyok ide való és a barátnőim se olyanokat irsz ki ami nem fedi a valóságot nagyon sok vissza járos vendégeink vannak és tapasztaltak vagyunk eddig senkinek nem volt semi problémájuk a vendégeknek velünk kapcsolatosan senki ne higyen neki mert ő egy lány és csak keresztbe akar nekünk tennii fruzsi 21volt