Ez így van!! Van valakinek tapasztalata valakiről?
Ez így van!! Van valakinek tapasztalata valakiről?
Köszi az infót :)
Ki vallal popot Debrecenben. Valki nem tud nekem ajanlani valkit?
Üdv,
Linda 30-nől voltam. Mivel arc nélkül hirdet egy SOS-re mentem. Könnyű volt az egyeztetés, jó parkolás, igényes lakás. Nem ért kellemetlen meglepetés, szép arcú kedves lány. Nagyon erotikus kisugárzású és eszméletlen jól csinálta amire kértem. Finom puha ajkai a mennyekbe repítettek, remegő lábbal távoztam miután még kicsit beszélgettünk. Legközelebb több időt tervezek nála tölteni, mert tényleg jól éreztem magam :)
Esztikét érdemes próbálni? Popót vállal?
De most nehogy már a lányok legyenek a hibásak abba ha te véletlenül lebuksz otthol az asszony előtt ?! Vegyél egy filléres másik telót és abba ird be a csajok számait, ne a saját privát telodba ! Ne legyél már kezdő !
Amúgy Esztike nem is Pécsett van hanem Komlón. Már amikor van.
szia,
esetleg lehetne az ajénlat előtt valami többet is tudni, hogy mi az igényed? (alkat, haj, stílus, stb. Vagy bármi lehet, csak megbízható legyen?)
Kb. olyan érzésem van, mint annak az autókereskedőnek, akihez bemegy a vásárló, hogy neki kell egy piros autó ...
üdv és derűs napokat
Picihappynél jártam, akit érdekel: Pici, vékony szinte kislányos csajszi, arcra is aranyos bár elég megfáradt feje van szegénynek. Lakásban enyhe igénytelenség uralkodik, franciával kezdte, de ritka bénán, közben azon filóztam vajon én vagyok az első akinek ilyet csinál?? Na mind1, a *** moderálva ***, az ágyban is inkább "passzív". Külsőre bejött a csaj, kicsit több igényesség és sokkal több tapasztalat kellene!
Kedves Hirdető Lányok!
A maximális diszkréción azt értitek hogy a viber-re feltöltöttök képet? Tök jó, hogy a számotok el van mentve pl Feriként és a viber-en meg ott van rólatok a kép szexi ruciban nagy cicikkel. Biztos vannak a vendégeinek között nem függetlenek is. Légyszi orvosoljátok ezt a dolgot, biztos nektek se hiányozna a bonyodalom.
Üzenem a fotósnak aki állandóan zaklat,hogy egyenlőre nem szeretnék szétretusált képeket. Megkérdezed hetente de majd én eldöntöm mikor szeretnék olyan képeket ami nem teljesen fedi a valóságot.Köszi a megértést.
Kittike19-röl van valakineki infója? :P
Sziasztok! Kittike19 tudtok infót mondani!
Sissy30 rajta van a bakancslistámon, de kocsi híján nem megyek ki vidékre az biztos.
Patrircia 36-nál volt már valaki Pécsről? Esetleg megosztható tapasztalat? Ő amúgy általában Kaposváron rendel, és máshonnét is ismert lehet. :)
Hali mindenkinek! Jártam Margónál,a képei a valóságnak megfelelnek, kégli átlagos a Jerevánon rendel.
Maszíroztatni mentem csak amit nagyon jól csinál végén 1 jó franciával. Aki szereti ezt a korosztályt
ajánlom neki.
Lili(22)-ről tud valaki mondani valamit?
Sissy30-at senki se hagyja ki. Del-dunantulon a legjobb. Menjetek gyozodjetek meg rola, eszmeletlen minden teren!
köszönöm Uram!
Megerősítem :)
Nagyon kedves és odaadó hölgy. A képei a valóságnak megfelelnek, hatalmas és formás keblei vannak, jó szívvel tudom ajánlani.
Az áral veszprémi viszonylatban korrektek, nem magasak.
Hello szép napot mindenkinek, segýtséget szeretnék kérni:) kezdő vagyok ezen a téren, nem szeretnék csalódni, szeretnék kérni egy megbízható korrekt hölgy telefonszámát és hogy *** moderálva *** előre is köszönöm