Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy ezt a beszélgetést ne itt, a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy ezt a beszélgetést ne itt, a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
Sziasztok mi a helyzet melodyval??
Szandra masszázsnál volt már valaki? Telefonban elég kimért volt és nem volt túl bő a kínálat az rózsaszálakért cserébe... képről viszont tetszetős lenne.
Csak telefonon beszéltem vele pár hete mikor kezdett hirdetni. Részletekre már nem emlékszem.
Nem értelek miért görcsölsz ezen ennyit?Aki így kezel egy embert, aki oda menne hozá és um hozzájárul a megélhetéséhez..stb azt egész egyszerűen nagyon gyorsan el kell felejteni.Mert ha már a találkozó megszervezésében ilyen((ami megjegyzem nem nagy dolog)attól mit vársz ha ott leszel nála?(hát ne várj semmi jót)Aki a telefonban kedvetlen,nem kedves nem is próbál,ne adj Isten valami rákérdezés után leteszi a telefont azt én abban a pillanatban hagyom.Egyszerűen ezek olyan alapddolgok amikből már sokat le lehet szűrni az illető egyéniségéből jelleméből és a ""munkája hozzá állásáról.Ez az én egyéni véleményem.Ja és még valami.Azt is megfogadtam (én)ha elmegyek valakihez és törülközőbe csavarva vagy löttyedt szabadidő gatyába vár ot sem időzök egy percet sem.Most ezt nem szeretném kifejteni,hogy miért.Persze mindenki saját magán ügye igénye ez a dolog.
Szerintem menjél el próbáldki,legalább tudsz véleményt írni.Aki elmegy hozzá az se fogja leíirni neked.Debrecen kis város.Hajrá!Én is kiváncsi vagyok,hogy megvan még a bigája?
Sziasztok! Pécsett vagy baranyában keresnék masszőzt. Régen jártam Suzy30- hoz, esetleg róla van infója valakinek? Köszi
Teljesen valós amit írtál :) de a héten én is meglátogatom mert már Daniella híányom van :D
Daniella32
A képek valósak és a jelenlegi kecóban készültek.
Fogadtatás olyan volt,hogy már az első alkalommal,mintha mindig is ismerne.Barátnős feeling van.
Karcsú,magas,csinos,idéző szemek és formás popsi.
A lába közt csilivili babapopsira borotvált és illatos.
Szájszag nincs egy kicsit sem,mint a legtöbb szolgáltatónál.
Lehet vele dumálni és többszöri alkalommal is jó vele.
Ő valóban dolgozik és odafigyel rám.
A francia,csók jó és nincs nyafi.
Egyetlen baja az, hogy nehezen elérhető!
én vagyok az egyetlen, akinek nem jön be amagassarkú??? minden más, főle a vászoncipő, amiben általában vannak a lányok, de itt senki?
sziasztok, vki esetleg infót transzsheryl-ről? köszönöm
Sziasztok, Zafira mindig ki van kapcsolva , már egy hete nem lehet elérni. Más is ezt tapasztalja?
Patricia is (akárcsak Sissy) brutál jó, minden téren. Érett, intelligens embereknek ajánlom mindkettőt!
Hali, ha nem voltál még nála akkor elmondom a tapasztalatott. összeségébe a képekel kapcsolatban Rékával, nem az a lány fogadot 165cm helyet kb 190 magas ursula nyitott ajtót :/
Kedves Leendő illetve szeretett régi partnereim!Sok-sok szeretettel várlak Győrben egy finom kellemes eggyütlétre!Többit személyessen!Puszika Momóka :)
Sziasztok! Zyta masszás-ról szeretnék infókat kérni. A képei alapján,nagyon szép nő!
Sziasztok gondoltam írok pár sort ;-)Lilla szőke milf hatalmas cicik kedves rendesen elrendezett,bogarka szép arc kedves korrekt mindent megtesz ajánlott, Dorina szép kicsit furcsa stílus beszélgetésben de ajánlott kategória ;-) *** moderálva *** Daniella mindenképp kiprobalom;-)
Én csak azt nem érzem, hogy miért kell többször felhívni őket? Megbeszélés napokkal előtte, sztán beir a noteszébe (ha van neki). Aztán eljön a nagy nap, felhívom a cím miatt (időpont már van). A válasz, hívjam fel megint. Ott a számon. Írhatnak rá, h bocs csúszik fel órát stb. De ez s titkolózás nem tudom mire jó. Valaki logikus magyarázat tál tud szolgálni? Egy vendegfogado válaszát megköszönöm. Hátha megértő leszek.
Sziasztok. Egy ideje nem voltam itt fent... Viszont pár lánynál voltam azóta.
Beuss. Nekem nagyon bejön a hölgyemény. Mint alakra, mint pofira. Nagyon szép arca van, gyünyörű mellei. Barátnő feelinget nyújt. Fiatal, tini lány, így természetes, hogy még nem olyan oldott, mint egy 30-40 -es hölgy. Kedves, korrekt, a hozzáállásal sincs gond. Technika: Ahogy nekem csinálta igen jó volt a francia tudása,és a folytatás sem volt rossz.... Észrevenni,h szeretné, hogy jól csinálja,hogy jó legyen az illetőnek. Csodaszép kék szemei vannak.
Mindenképpen ajánlott kategória azoknak akik nem a túlsúlyos hölgyeket szeretik.
Üdv! Van olyan lány aki láberotikát is vállal?