Tudnál adni elérhetőséget hozzá? Mert hamar eltünt sajna
Tudnál adni elérhetőséget hozzá? Mert hamar eltünt sajna
Ez hasznos volt, felkerült a bakancslistára :D
Köszi, képről nagyon tetszel, csak a telefonban voltál fura, de utólag így érthető. Ha sikerül ismét elérnem, akkor én tuti elmegyek :)
Az igazi Lara is 150 centis és 50 kg.A legjobb 5 szolgáltató közt van.
Üdv urak. Nemrég Amandánál jártam. Beszámolnék róla. Kellemes csalódás ért, vele kapcsolatban.A telefonban kedves volt. Nem vagyok szekszárdi, de odataláltam. Kicsit vonakodva mentem, mert a fotói nem éppen a legjobbak... Aki a képeken látszik az egy kiéltfejű jó 30+-os itt ott már felvarrt csaj agyonretusált képeit adják át. Aki viszont ajtót nyitott, az egy tényleg fiatal,szép arcú, JÓ alakú, hamvas tini. Kis szőketünér... Kedves volt, és közvetlen. Persze (mivel azért igencsak kezdő lehet nem volt olyan oldott, mint egy 35ös vagy +os hölgy, de jól állt neki. Ledobtuk a textilt, és hát igen. Elég nagy,szép kerek mellek kerek popsi és hamvas bőr várt. Hozzáállás:nagyon meg voltam elégedve. Látszott, hogy igyekszik, hogy szeretné, hogy jó legyen. Nem hisztizett nem nyafogott, nem kapkodott. Tényleg jó volt. Technika: mivel kezdő persze van még csiszolgatni itt-ott picit,de összességében tetszett amit csinált, ahogy csinálta. Éreztem az akarást a szándékot, hogy úgy akarja csinálni, hogy jó legyen nekem, hogy élvezzem.... Lehet, hogy bejöttem neki mint pasi,mert elég hamar megtaláltuk a közös hangot. Nekem is eléggé bejön a csajszi. Én se fogtam vissza magam adok kapok volt....nagyon jól éreztük egymást.
Nem hinném hogy megjátszotta magát! Elég sok lánnyal voltam már. Sopronban, Győrben, stb...(bőven35 felett van a létszámuk)és szinte egyik sem tudta eljátszani azt a "szerepet" amit barátnős szeretkezésnek hívnak, még 5-10 ,vagy több év szakmai gyakorlat ellenére sem. Nem gondolom, hogy ő tiniként, 19(max) évesen, és a pár évével, igen. Kecó rendben volt. Pár hét múlva megyek Szekszárdra biztos meglátogatom.... Ékszer a sok szemét közt! 10/9,5 adnék neki. Mindenképp ajánlott kategória!
Vigyázzatok rá!
Szia! Igen,ennek is oka van... Nos,én univerzális vagyok...Örülj neki... Puszi
Nóra 22 és Carmen 28 hirdetőkről van valakinek információja?
sziasztok.Dönizröl vagy Kimberlyröl valaki tudna pár szót mondani aki járt már náluk ? köszönöm előre is :)
Mivel Istennőm ma nem volt elérhetö, meglátogattam Lara 24 versenyzöt, ki is fordúltam gyorsan, a régi Lara fotóival hirdet egy kb 150 centis 50 kilós csaj fogadott. Nem értem mit ér a fotógarancia....
Azon az oldalon szexpartnerként hirdetsz....xd xd xd
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdv mindenkinek!
Ma meglátogattam ALEXA23 at és mit mondjak kellemesen csalódtam egy szép arcú kedves fiatal lány nyitott ajtót!
Na és jött a lényeg egy csodálatos francia ami a fellegekbe repitett ahogy játszott vele és kényesztette!
Alexa valóban ajánlott kategória!
Remélem tudtam mindenkinek segiteni!
Sziasztok! Pécsett vagy baranyában keresnék masszőzt. Régen jártam Suzy30- hoz, esetleg róla van infója valakinek? Köszi
Sziasztok!
Még korábban mikor csak autós kalandot vállalt Madán akkor voltam nála, a csaj jól néz ki, de a szolgáltatás hagyott maga után kívánni valót. Persze lehet a körülmények (autó világosba) sem tették lehetővé a teljes "kibontakozást". Én is gondolkoom rajta, hogy lehet meglátogatom lakáson is hátha azóta fejlődött a szolgáltatás minősége.
Ha van infód szívesen veszem a visszajelzést.
Nem voltam nála, de egy győri írt róla nekem, hogy teljesen elkápráztatta a nőiességével és a kedvességével. Úgy hivatkozott rá, hogy "Szandracicus". :D Minden esetre már olyan messze utazott el tőlem, hogy konkrétan csak miatta még akkor sem mennék el hozzá, ha személyesen ő volna Afrodité Istennő.
Mi törtênt kivolt az a hirdető?
Szia! Igen lehet,hogy kimért voltam. Miután sokkan szórakoznak az időmmel,nem jönnek el stb.. Volt aki fel is csengetett,de eltévedt xd xd xd....Nem szabad elfelejteni,hogy én masszőz vagyok. Nekem a masszázson van a hangsúly! Az *raimat én szabom,ami igen alacsony Győrhöz képest....Konkrét beszámoló a ***moderálva*** van rólam.. Puszi Szandra
hívjatok bátran .. Puszi (Pécs)
Vajon. Miért hívoganak Győrből (mikor ott sose voltam)meg Nyiregyházárol mikor ki van irva hogy Debrecen. Már ezt se nézik meg?
Hát pedig ugyan az és nem tudom ki írta hogy megbízható. Én ugyanis voltam jessykánál és utána rá 1 hétre mentem lolához 1 kicsit furcsálottam hogy ugyan oda kell menni amikor bementem akkor láttam hogy megint jessykához jöttem de nem mert azt mondta hogy lola is ő.
Most, hogy Maya (38) megint hirdet, illő dolog megírni a tapasztalataimat. Legutóbbi pécsi ittjártakor gondoltam, hogy megnézem, hiszen annyi jót olvastam róla. Könnyen ment az egyeztetés, engem is meglepett a dolog, sokan túlbonyolítják. Ő az a karcsú, izmos, kemény testű csaj, akibe a szíved szerint beleharapnál. Nekem nagyon bejött. A hangulat nem volt az igazi, de ebben én is közrejátszottam, mert egy kicsit feszült voltam aznap, de a találkozó végére ez is feloldódott, mivel nagyon kedves és nyitott csaj. Az együttlét kiváló volt, nagyon jól franciázik, és a szex is tök jó vele. Az egyetlen negatívum annyi volt, hogy amikor én csináltam neki a franciát, akkor elég passzív volt. De betudom ezt is annak, hogy első alkalom volt és én sem voltam a legoldottabb hangulatban. Mindenképpen ajánlom nektek, és biztos, hogy én is megyek még.