Ezen én is agyaltam,hogy tuti túljelentkezés van. Az itt hirdető lányok annyira ki vannak éhezve szexuálisan,hogy szerintem még el is utaznak Nyíribronyba,sőt igaz Ricsi nem kérte,de akár a lányok még honorálnák is neki a szolgáltatást. :)
Ezen én is agyaltam,hogy tuti túljelentkezés van. Az itt hirdető lányok annyira ki vannak éhezve szexuálisan,hogy szerintem még el is utaznak Nyíribronyba,sőt igaz Ricsi nem kérte,de akár a lányok még honorálnák is neki a szolgáltatást. :)
Tényleg itt van újra! :) Igen,testügyileg abszolut bomba volt,sztem nem sokat változhatott. Nálam mellben ő az első helyezett. :)
Niki (18) -vel már többször volt szerencsém találkozni és én rendszeresen megyek is vele még amikor csak a városban van,röviden róla : feszes test,nagyon szép arc,isteni popsi,alkatához képest szép mellek,isteni összkép,aki a vékony szép arcu fiatal lányokat kedveli,Nikit imádni fogja :) teljesen megvoltam vele elégedve,tuti többször megyek még hozzá
Kedves urak! Mától ujra várok minden régi és új vendegemet sok szeretettel! :) Puszi: Szofi
nem találom az írást légyszíves ha nem gond oszd meg a tapasztalatod.
A *** moderálva *** találtam egy Miranda néven hírdetőt ha róla van arról is eőre is köszi.
Na ?! Itt a Szofi..... nem is bánom ,mert már volt aki rámírt, és kamus gyereknek gondolt ,aki csak vakokat írogat ki ide :(
Wjdks barátom, vissza tért a kedvenced ..... a Zara :) lehet meglátogatom, testügyileg régen is bomba volt :)
Voltam nála ,igaz nem mostanában akkor még Nyíregyen volt a Kendrával ! Írtam is róla talán akkoriba, ha nem akkor privátba írok nekd róla :)
Drága htibi nem kell anyit beszélgetni mivel másik vendégek is be vannak jelentkezve. Ha negyed órát beszélgetsz akkor a másik vendégnek kell negyed órát várnia rám.Én meg szeretem a pontosságot.
Terra!! Egyszer keresd fel Zarát!!!
Voltam egy lány Sopron , hogy Adrienn ( 21) kéri ! De a képek azt mutatják, nagyon különböző lány! A nő , akivel volt , nagyobb súlyt és nagy tetoválás a comb ( Rosen ) . Úgy érzem, csalt !
( Google translation ;-) )
Voltam egy lány Sopron , hogy Adrienn ( 21) kéri ! De a képek azt mutatják, nagyon különböző lány! A nő , akivel volt , nagyobb súlyt és nagy tetoválás a comb ( Rosen ) . Úgy érzem, csalt !
( Google translation ;-) )
Kész, besírtam a röhögéstől.. XD Nagyon nyomatja a vakut, egy kicsit **** származásúank tűnik, viszont nagyon szép vonásai vannak. Volt itt több Kendra is anno szerintem (ha csak ideiglenesen is), így elég nehéz eldöntenem, hogy most róla írtak-e? Ajánlott kategória, vagy felejtős? Ha érzéki, barátnős a hozzáállása, akkor meglátogatnám szerintem majd egyszer. Viszont ha nem akkor felejtős részemről.
Ma végre eljutottam Patriciához. Igazából már több éve terveztem, hogy el kellene menni hozzá, de kocsi híján mindig elmaradt. Már a múltkorában találkoztunk volna itt Pécsett, de sajnos rajtunk kívül álló okok miatt ez nem jött össze, "Murphy közbeszólt". Mivel nem akartam várni a következő pécsi látogatásági, lebeszéltünk egy kaposvári találkát. Elég sokszor beszéltünk telefonon, és nagyon jól kezelte a kis hülyeségeimet, már a telefonban egy rendkívül kedves lánynak hatott. A személyes találkozáskor viszont még engem is meglepett, hogy milyen édesen fogadott, teljesem meghatódtam. :) Hamar sikerült eloszlatnia "kisfiús zavarom", intelligens, kedves nő, akivel nagyon jól el lehet beszélgetni is. És természetesen gyönyörűszép, teljesen oda voltam tőle. És amit kaptam tőle, az volt a legjobb: az érzékiség. Pécsett is csak ajánlott lányoknál voltam, akik nem csak jól néznek ki, de korrektek, normálisak. Viszont valahogy valami eddig mindegyiknél hiányzott, az az igazi barátnős érzés, a csókolózás, az igazi összbújás. Pati nagyon érzékien csókol, ahogy kell, ahol kell, tökéletesen ráérez mi is kell igazából egy férfinak. Minden pillanatát élveztem az együtt töltött időnknek. :) Más lány miatt nem hiszem, de érte még biztosan megteszek ekkora utat. Ha pedig újra Pécsett lesz, biztosan meg fogom látogatni.
Puszi Pati, és köszönöm ezt a fantasztikus együttlétet. :)
Kendránál biztosan nincs gond a megvilágítással, met úgy látom az egyik képén, hogy nemrég vásárolt egy 400 wattos halogén reflektort. :D (jelenleg a 12. képén látható)
Na irtak már? Túljelentkezés van gondolom :D
Tisztelt üzemeltető!
Cintia 22 hogy kaphat fénykégaranciát? Tutti nem az van a képen aki ajtót nyit! A képeken egy csinos vékony lány van aki meg fogad az egy nagydarab *** moderálva ***
Üdv Rev!
Sziasztok!
Akik érdeklődtek nem hírdető lánnyal kapcsolatban, privátban tudok elérhetőséget adni.
Most kaptam rá felhatalmazást 1000 bocs a várakoztatásért.
Jó ribizlit és sok élményt Nektek. :)
Sokan írják, de ez csak marketing duma.
A legtöbb esetben neki sincs róla fogalma sem, hogy mi is ez pontosan és SOKKAL JOBBAN teszed, ha ki sem próbálod, mert több bajt csinálnak, mint ami a dolog élvezeti értéke.
De ez persze csak egy jó tanács.
Szia Cukika,
Zsebi vagyok, ha gondolod ***moderálva***van nagyon sok beszamolom. :)
De ha barmi erdekel rolam, hívj, vagy irj nyugodtan szeretek beszelgetni es szivesen elmondom amire kivancsi vagy :)