Akkor légyszíves nevezd meg a kolléganőit is, nehogy más is így járjon.
Akkor légyszíves nevezd meg a kolléganőit is, nehogy más is így járjon.
Zóét én is csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Minden hónapban csak arra várok mikor jön már :D Aztán mikor ottvagyok nála még else jöttem de már kérdezem tőle mikor jön legközelebb :D
Nagyon vicces vagy! Nem voltam urologusnál. Remélem nem is fogok menni egy darabig... Azért kérdeztem, mert sok csaj írja, hogy csinál azt is, de érdekelt volna, hogy aki próbálta, milyen tapasztalata volt. Ennyi.
Te is nagyon jól tudod vannak olyanok akik sportot űznek a regisztrációk létrehozásából ( utalnék pl chetes "cimboránkra" bizt beugrik kire gondolok ) Tehát az ilyenek a kedvencjelölések számát is falssá tehetik ( szerintem teszik is! )! Valamien módon azért biztosan lehetne korrekt megoldást találni ötletemre! Pl ilyen jogosítványt csak olyan látogatók kapnának akik bizonyos számú és valamien módon minősített hozzászólást tettek már a fórumon. :D
Szerintem még mindig jobb, mint aki szétretusált (vagy esetleg nem is ő van rajta) képekkel hirdet, ápolatlan, lehúzós stb., és személyesen éri az embert a kellemetlen meglepetés...
Hozzá kell tennem, hogy nekem se tartozik bele az ízlésvilágomba az említett hölgy, de legalább korrekten felvállalja, nincs sumákulás.
Nem mindenki csak egy gyors num*rára megy le a lányokhoz. Nagyon sokat számíthat egy jó beszélgetés, valami közös téma felvezetésnek / levezetésnek.
El tudok képzelni olyan érettebb/ idősebb urakat, akiknek pl az elhunyt feleségére emlékezteti, akár mentalitásban, stílusában, beszédtémában, vagy akár külsőre is valamennyire...
Zalakarosi Anka csinos és bevállalós de én dr*gának találtam, sokminden extra, kissé túl*razva :)
Szia! Anka vagyok! Nem tudom, hogy eljutottál-e hozzám, de csak azért írok mert holnap délig leszek elérhető itt Zalakaroson, viszont jövő héten csütörtökön jövök vissza. Ha még se sikerült volna most találkoznunk akkor a jövő héten ne hagyj ki. Nem fogod megbánni ezt garantálom. ;) Puszi
Ez elég rossz opció. ...Szerintem. ..gondolj bele hogy nem tetsző lájkolást a konkurens illetőktől kapnánk és ezzel ez nem lenne korrekt! !
Linda 20 10/10 :)
Na ne rémíszgess minden áron álmatlan éjszákat akarsz szerezni párunknak! :D
Sziasztok lányok!
***moderálva***Richárd vagyok Nyiribronybol 21 éves és ismerkedni akarok!:D:D
Légyszi irjatok nekem stb!:D:D
Az utóbbi egy-másfél évben eléggé visszavette az óráit. Van egy gyanúm, ami szerint lassan kivezeti magát a piacról. Sajnos...
Ha jól emlékszem Heni 24 régebben Heni20 néven volt fent, és tényleg ugyan ezekkel a képekkel :) anno a Zsoloka akart hozzá menni ( Heni 20-hoz ), ő biztos megtudná mondani biztosra ,hogy eggyezik- a "két Heni "
Ezen már én is sokat gondolkodtam....mármint azon, hogy milyen lehet a vendégköre.
Az viszont kétségtelen, hogy egészen biztosan van neki ilyen, mert különben nem hírdetgetne már itt évek óta (anno még Erzsók néven nyomta) teljesen direktbe.
Napi 8 órában nem ül a semmire egy meleg lakás szűk konyhájában, ebben bizosak lehetünk. Tehát egészen biztosan tud valamit a hölgy amit mi el sem tudunk képzelni! Én egészen biztosan nem fogok ennek a végére járni, de azért külön elismerés neki, hogy így telibe felvállalja magát arccal és retus nélküli számára kifejezetten előnytelen pózolású képekkel.
Zsófi45 az egyetlen az összes hölgy közül ezen az oldalon akinek a kedvencek száma nullán áll. Az a kategória akivel vallatni lehetne, már bocsánat. Az egy dolog, hogy "testes" de mellé férfias is. Én nem tudom mit tud, de nincs az a kedvesség és profizmus ami ezt ellensúlyozza. Kíváncsi lennék ki jár hozzá . . .
több hónapja ezt kérdezgeted állandóan bakker :D
pont ez a két jelző hogy flegma ill. kedvtelen amit utoljára irnék rá...
szerintem egyértelműen javallott annak akiknek bejönnek a MILF-ek
Heni 24...pár éve voltam nála...akkor is ezekkel a képekkel hirdetett.Kifejezetten ajánlom...Nem ellenkezett.Tudta mi a dolga és ezzel majdnem mindent elmondtam szerintem.Közben ment a p*rno. és jó volt a kecó!
Köszönöm, hogy leírtad és egyetértek azzal, hogy kevés a valódi beszámoló. Én azért szoktam írni.
Pontosan egyetértek nem is értem amuGy a kedves hölgyek mit gondolnak magukról mar ha nem akarja csinálni rendesen akkor hagya abba inkább mer ez mar rohely amit itt gyorbe művelnek a kedves hölgyek persze tisztelet a kivételnek