Kamilla (41). Ha a gömbölyded idomok megfelelnek. Ő fürdetett meg, és már ott tövig vette be.
Kamilla (41). Ha a gömbölyded idomok megfelelnek. Ő fürdetett meg, és már ott tövig vette be.
színvonal nem változott, de az utóbbi évben felkerült jó pár kiló, de ez látszik a képeken is. De tudtommal ő is költözött mostanság, egy kis vadabb előadás miatt, amelyet a szomszéd "s.x élőben" rádiómüsor keretében hallhatott, annak ellenére, hogy bekapcsolta volna a rádiót :)
üdv és derűs napokat
Kendra 24 engem is érdekelne. Vasárnap sajnos lelép és nem tudni, lesz-e még.
Kit tudtok most ajánlani Nyíregyházán aki a topban benne van, megbízható!
Régebben Anikóhoz jártam, nem tudom nála változott-e a színvonal!
.. amikor nincs fent a hírdetése, akkor nem elérhető, és akkor ki is van kapcsolva a megadott telefon. Tehát addig teljesen felesleges tudni, az én meglátásom szerint. Vissza fog jönni pár napon belül.
üdv és derűs napokat
Sziasztok
Anna28-ról már többen írtatok, de a hirdetését azóta sem látom!
Hol találhatom meg?
Jöhet infó privátba is!
Sziasztok!
Inez41
Lara37
Eliza35
Esetleg valaki volt már?
Stimmel ! De most egy- két év esetleg plusszba, az szerintem nem zavar senkit :)
szia,
nem értem, hogy a jobb oldalon lévő keresőt miért is nem lehet használni...? Nem egy user írt már róla...
De most jó kedvemben vagyok, ezért leirom hétfői látogatásomat Anna28-nál
Egyeztetés: gyorsan ment. Igaz én már sokadjára jártam nála, és a megbeszélteknek megfelelően, ha nem érem el, akkor ő visszajelez, amikor alkalmas beszélnie.
Helyszín: lassan ő is költöző madár lesz, mivel a fél éven belül ez már a harmadik helyszín, ahol van - igaz ő a városon belül költözik :). A közgáz suli közelében egy 4 emeletes házban van, volt már jobb lakásban is, de én nem ezért megyek hozzá.
Kinézet: mint a képeken. vékony, félhosszú szőkésbarna aranyos teremtés. Kis, formás cickókkal - minden alkalommal megcsodálom ;) A tejcsárdát kedvelőknek csalódás lesz.
Hozzáállás: rugalmas, keresi a vendég kedvét, - vagyis, hogy a vendég kiel.gülten távozzon :)
Előadás: normál sz.xuális kultúra keretében mindenben benne van, NF viszont extra. Igazodik, de szeret vadócabb lenni. Alapvetően BF hangulatban jellemzi, szereti, ha őt is kényeztetik. Első alkalmaknál tapasztaltam egy kis színészetet, ámbár ez lehetett még egy lámpaláz is, mert ez még akkor volt amikor ezt a szakmát elkezdte. Mostanság abszólut nem tapasztalok ilyet. De ez lehet, hogy vendégtől is függ.
Összhatás: Nyh-n nálam a TOP-k TOP-ja. Gyöngyszem, és mint más is írta: csak olyanoknak, akik úriemberként tudnak viselkedni!
De mint mindig, most is jelzem, hogy ez az én szubjektív benyomásom.
üdv és derűs napokat
Vagy úgy. Köszönöm a gyors választ.
Kinga abbahagyta, legalábbis azt írta.Azóta nem hirdet itt.
Uraim!
Valamelyikőtök volna olyan kedves és elküldené nekem az annyit dicsért Alice telefonszámát privátban?
És még egy hölgy elérhetősége érdekelne, akit régebben láttam itt, most azonban nem hirdet: talán Kinga vagy Kinguci néven hirdetett, rövid hajú lány.
Előre is köszönöm a segítséget.
Sajnálattal észrevételezem, hogy a fórum nem arról szól, amiről kellene.. Mindenki irigy, még arra is, hogy elmondja, hogy ki jó ill. ki az aki kerülendő. Az általam felsoroltak közül 1et tegnap, 1et ma meglátogattam.
Kívánok minden irigynek és kunyerálónak sok baklövést etéren...
Ma este voltam a Melliszánál csak franciárért mentem mert kevés szabadidőm volt sajnos! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy jót szopatni!
Megtudnád ,nekem fogalmazni?
Sziasztok Urak!Ha Győrben jársz és ki akarsz kapcsolódni, egy normális ám de szexi csajszira vágysz ne habozz hívni és meglátogatni!Tiszta-rendezett magánlakásomban fogadlak,ahól zavartalanúl egymásé lehetünk!Nefeledd "KIFACSARLAK MINT EGY FINOM ZAMATOS LÉDÚS CITROMOT"!PUSZIKA MOMÓKA!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Már régóta kíváncsi voltam a mostani művésznevén Lili 24 re.Több alkalommal beszéltem vele már telefonon de nem tudtuk összeeggyeztetni sajnos a szabad időnket.Tegnap lefixáltam egy ma délelötti egy óráig tartó időpontot és sikerült is elmennem hozzá.A telefonba kicsit álmos volt,de amikor kinyitotta az ajtót egy nagyon aranyos,mosolygós lány várt.Gyors útbaigazítás után letusoltam,addíg ő egy nagyon vadító szerelésbe várt,bomba csaj zavarba is jöttem.Rátessékelt az ágyra,zenét kapcsolt és elkezdett masszírozni,ami nagyon kellemes volt nem túl erős nem túl gyenge ami korrekt volt tőle előre szólt,hogy nem profi masszőr.Közbe beszélgettünk,viccelődött,aranyos volt próbálta oldani a hangulatot.Letörölte a hátam,majd megfordúltam és simogatni,izgatni kezdett,ami sikerült is neki.Kezébe vette az irányítást és egy finoman lágy francia után amolyan barátnő filinges volt,elkezdtünk szeretkezni.Isteni szép,gyönyörű szűk p'ncija van.A kölcsönös franciába is benne volt,amit látszólag élvezett is.Közbe simogattam,majd hátulról kaptam el,a menyben éreztem magam,életemben nem éltem át ilyen fenék és csípő mozgást.Teljesen levett a lábaimról.Az aktus után innivalóval kínált,beszélgettünk még egy kicsit egymás mellett,simogattam is,nem huzta el magát.Nagyon jól éreztem vele magam,kellemes csalódás volt számomra nagyon,remélem eltudok még hozzá látogatni.
Tímea26- minden téren jó választás a nem csontvázat kedvelőknek
Nati28-ra hírtelen azt hittem, hogy Léna az. Az alakja szinte ugyan az, a tetoválás is hasonlít amennyire én emlékszem, csak a feltüntetett kor után jöttem, hogy valószínüleg nem ő az :(
Üdv Urak!
Még mindig érdekelnének erotikus masszázst szolgáltató lányok. Senki nem jár ilyen helyeken?
Pl a vulkánházasok. Szindy, Judit, Barbi, Dorka. Ki mire hajlandó a masszázson kívül?
Ez a fórum valóban azért van, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat, ne tartsátok magatokba :-) Különben látatlanba be kell tesztelnem őket.
Esetleg a relaxos vagy magánzó lányokról valami tapasztalat?