Dorina 33
Minedn téren ajánlott csúcs franciával
Dorina 33
Minedn téren ajánlott csúcs franciával
Meglátogattam Maya 19-et.
Lakás rendben, környék rendben, és itt vége is. A képeken Ő van de a has erősen retusált. Francia csak gumival 10/1. Erősen nem szereti 10/1. Végig csendben alig várja hpgy vége legyen. Biztos nem fogom ismét keresni.
Maya19-et még senki sem látta?
Keresett személy „Kitty" nevét vélhetően rosszul írtad be, és helyesen Kitti (25) a neve. Többen érdeklődtek felőlle, és mért nics róla beszámoló, véleményem szerint ottjárt makktársak nem kivánják megosztani mekkorát koppantak. Ha leírnám tapasztalatom ugyis moderálnák NEM AJÁNLOTT.
sziasztok, annyira dicsértétek legutóbb, ezért meglátogattam Jessyka21 -t, aki Debrencenből vendégeskedik nálunk.
Egyeztetés: mostanság szerencsém van, akár olyat hívok, akinél voltam már, akár olyat, akinél még nem, gyorsan sikerült egyeztetnem, Jessykával is így volt. De gondolom, hogy valójában nem erre vagytok kiváncsiak :)
Helyszín: állomás környéke, a nyírségi Gangesz partján várja a vendégeket. A laksá az itt megismert felújított panel, hatalmas ággyal (jobb oldali kisszoba).
Külső: képek a valóságnak megfelelnek, semmi átverés nincs a képek és a valóság között. Fiatal, vékony, bársonyos bőr, aranyos kis cickó, finom p.nci. Tejcsárda mániákusoknak csalódás lesz, illetve nagyon vékony alkat - ami az én tetszésem szerinti, de aki nem szereti a vékony lányokat, szerintem egyszer annak is érdemes megnéznie. Ámbár ki tudja, elvégre nekem hiába mondanák, hogy egy testesebbre, hogy egyszer annak is érdemes megnézni, aki a vékonyakat szereti...
Hozzáállás: keresi a vendég kegyeit, illetve olyannak javaslom, aki határozott, és írányítani szeret. Én inkább szeretem követni a hölgy útmutatásait.
Előadás: normál sz.xuális kultúra keretein belül minden (csók szerintem nincs, legalább is ezt nem jött elő, de az is lehet, hogy nem is mondott ilyet - elég halk volt a telefonom, mikor beszéltünk). Kellemes együttlét.
Összhatás: fentebb említettem, hogy én szeretem, ha írányítanak, és általában minden hölgy képest ilyenre egy pasival szemben. Vagy nem volt meg a kémia, vagy csak még a fitalaság miatti rutintalanság miatt volt, de voltak időpillanatok, amikor úgy hirtelen megakadt minden, hogy hogyan tovább, tehát nem olyan olajozottan ment a dolog. De semmiképp nem bántam meg, hogy meglátogattam. És mindenképp az ajánlott kategóriába sorolom őt. Kezdők ne feltétlenül náluk kezdjék, ámbár ha kialakul a kémia, akkor bármi lehetséges.
Mint mindig, most is ez az én szubjektív tapasztalatom.
üdv és derűs napokat
Érdekes a levélírójának fogalmazása, és vegyes gondolatokat ébreszt fel. „én 1 olyan lányt keressek" és az igény azt sugallja, hogy konkrétan ismeri a személyt, pléhbolynyuszi a test melyik részén, szem színe, regisztráció időpontja??? Ha viszont ismeri a hölgyet és keresi, akkor véleményem szerint úgy kellett volna fogalmazni „azt a lányt keresem" Spiller25 makktárs helyesen nevezte meg Petrát, illik rá a keresett tetkó. Petra(29) ről a keresőben számtalan vélemény van így az enyém is kérek oévasd el a 2015. október 29. 23:47. kor írt véleménem.
Mármint a házépület néz ki lelakottnak, értelemszerűen. Belülről a lakás szép.
Sárvárra is érdemes elmenni Elenához. Az egyetlen, amit kifogásolni lehet benne, az a súlyfelesleg, ami a képeken is látszik. Ezt leszámítva teljesen jó mindenben: barátnő feelinget nyújt, lebarnult de magyar lány, abszolút nem nézi az órát, mindenről lehet vele beszélgetni, képes az orgazmusra vendéggel is és mindenben a kedvemet leste. Stabil, régi hirdető, aki törzsvendégeket szereti a legjobban. Csak azért írok mert kívülről elég putrinak néz ki a lakás, de ez ne ijesszen meg senkit, mert belül minden tiszta és modern (fürdő, ágy). Sajnos sokszor mintha választani kéne a karcsúság meg a barátnő feeling között, a kettő együtt ritka..
De már inkább mature, mind milf kategória! :D
Még kora tavasszal du gtam meg utoljára, akkor minden rendben volt vele.
Szaisztok Fórumozók!
Nem szokásom, fórumozni, azonban úgy érzem ezt az élményem meg kell osszam Veletek. Előre bocsátom, nem reklámozom a szóban forgó hölgyet, viszont ez a történet megérdemel pár sort a részemről. Ria33 a napokban Kaposváron volt megtalálható, a kereső által kiszúrt kép alapján kerestem meg, hiszen egy csodaszép nőről van szó, azonnal hívtam. A telefonbeszélgetés illetve az oldalán található bemutatkozás alapján egy határozott, ugyanakkor kedves lánnyal beszéltem. A kért összeg az első benyomás alakalmával nem tűnt soknak, megbeszéltük az időpontot. Személyes találkozásunk első percétől abszolút szimpátia alakult ki bennem felé. Szerintem élőben szebb mint a képeken, sugárzó intellektus, határozottság, kedvesség amit tapasztaltam. Szép arc, szemek, feszes kreol illatos bőr, gyönyörű test, magas, jó tartású, szóval a belbecs és a külcsín összhangban van egymással. Higénia, tisztaság első osztályú, erre finnyás vagyok.Kis beszélgetés, cirógatás, simogatás, aktus. Rendkívül jó szerető, érzéki, egészen egyszerűen folyamatosan kívánnivaló, elfogadó, szóval könnyű vele egy hullámhosszra kerülni, a bőre illata fantasztikus. Igazi kényeztetni való Nő, és szívesen kényeztettem. Nem nézte az órát, kétszer szeretkeztünk egymásnak, jóval többet maradtam mint egy óra. Azt gondolom, hogy aki nem fűrészelni akar, hanem jól szeretné érezni magát, akkor kíváló partnert talál a személyében. Nem járok sokat lányokhoz, viszont akiknél eddig voltam, sehol nem tapasztaltam ilyen mértékű empátiát, természetességet, egy kicsi megjátszás sincs a játékban, nagyon sajnálom, hogy egy órát lehettem Vele, mert olyan szinten kívánnivaló, hogy amikor Rá gondolok megkívánom. Biztosan van, akit zavar az intellektusa, az őszintesége, a kedvessége, és aki szellemileg nem ér fel ehhez a szinthez, talán lekezelőnek érzi a helyzetet Vele. Aki csak fűrészelni akar szerintem kerülje, aki többre vágyik, mondjuk egy jó szeretkezésre annak ajánlani tudom csak. Olvastam, hogy van aki azzal foglalkozik, hogy hozzák-viszik a lányokat az országban, pesti manager stb...Na ez engem és a normálisabbját szerintem nem kell érdekeljen. Ez úton szeretném megköszönni a felejthetetlen élményt Neki. Kedves fórum olvasó kollégák ne feledjük, hogy a szexben pontosan azt kapod vissza, amit beleteszel, Ő egy kíváló alany ehhez, szóval csak ajánlani tudom, bízom benne, hogy látom mihamarabb. Üdv mindenkinek!
kb 50 kg és szép test alkata van és fekete szeme van :)
Szia! Petrának van playboy nyuszi tetko.
Párduc, Aktivia néven futott anno.....
Megjöttek a MILF-ek Sopronba :D
Jó Csajok :D
Hellanal volt valaki mostanaban? Meg mindig az ajanlott kategoriaba tartozik? Ha tudna valaki irni rola frissebb beszamolot, megkoszonnem. :)
Ki az aki meg ajanlott MILF kategoriaban?
Sziasztok én 1 olyan lányt keressek akinek a jobb lapockaján van 1 playboly nyuszi kb 165cm kicsi cici fekete haj valaki tud rola valamit ?? Köszönöm elöre is !
Te undorito vagy,egy nem is voltal nalam,kezdjuk ott valotlan dolgokat írogatsz rolam mar nem ez az első alkalom zaklato vagy.nerm látogato amiota itthol vagyok nem is dolgozom.A lakásomrol beszélsz hát nálam belehetjöni ragyogó full extrás lakásom van,ugy hogy nem tudom ki lehetsz ilyenek állítasz rolam ha egy vagyonba is fog kerülni akkor is meg tudom h ki vagy!
KEDVES KANDÚRKÁÁÁÁIM!
ÚJRA TATABÁNYÁN CERKA-MÓKÁZHATTOK VELEM! :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT! (Előre láthatólag vasárnap éjjelig!) ;)
Puszi
LORENA :*
Laura 29 és szabrina 24 ről valakinek valami infó?