Hi!
Kittinél vagy Lucynál járt valaki?
Hi!
Kittinél vagy Lucynál járt valaki?
Sziasztok!
Tudnátok olyan lányt ajánlani, aki kiemelkedő kardnyelésben?
Sziasztok! Több napot töltök városotokban, adna valaki infót Liácska masszázs (33) hölgyről, illetve kit ajánlanátok masszázs kategóriában?
Szia! A felsorolásomhoz még őt akartam oda írni. Ha jól tudom nyaral .
Van olyan lány Pécsett (akár alkalmi is, mint az időnként városunkba látogató vendégművészek), akinek mellbimbó piercingje van?
Lexy (37) Kedves, ápolt, viszont biztosan idősebb mint 37. A masszász elment, csak kézi levezetés van. A diszkrécióra nagyon figyelt, ami pozitív.
Johanna (27) Aranyos masszőrlány, kézi levezetés van, de *** moderálva ***, érdekes élmény volt, de végülis bejött. A képek kicsit feljavítottak szerintem, de csinos, szép lány.
Lili Szőke fiatal csajszi, helyes pofival, jó alakkal. Hozzá is masszázsra mentem, az nem volt nagy szám. Aranyos, lesi a kívánságokat, viszont a franciája nekem kicsit kapkodós volt, de lelkes. Neki volt a legjobb alakja a lányok közül.
Kiara Nála fél órát voltam, rugalmasan meg tudtuk beszélni a dolgot. Szimpla francia volt, semmi extra. Korrekt, formás csajszi.
Alexa/Vanessa (33) Hozzá is masszázsra mentem és egy franciára, de nagy csalódás volt. Szerintem a 33 az jó 50-nek is. Ezt leszámítva kedves és figyelmes volt.
Kimondottan széparcú, alacsonyabb lányokat 20 év körül ajánlhatnátok. Jöhet privát élménybeszámoló is ;)
Angelin nyíregyi kalandja elég rövidre sikerűlt. Egy fél nap után eltűnt a hírdetése, pedig azt írta péntekig lesz a városban. Mondjuk az alatt a fél nap alatt sem volt bekapcsolva a telefonja amíg fent volt a hírdetése.
Noémi. Csodálatos veled !😘
Haszkovó lakótelep. A buszpályaudvarról elindulsz a Bakony felé (észak ). A Jutasi út és az Északkeleti útgyűrű közötti rész az. Összetéveszthetetlen mert csak magas panelok vannak. A Google Térkép segítségével megtalálhatja a helyi vállalkozásokat, megtekintheti a térképet, és útvonaltervet készíthet.
Google Térkép
Ő engem is érdekelne. Kár, hogy hétvégén nem dolgozik, akkor már biztos elmentem volna hozzá.
Na akkor ezt is tudjuk ..és kösz :) Nullák és kész!
Hali.
Kitti(25)-nél járt már valaki? Vagy itt is nekem kell "utat törnöm?" Legfőképpen az érdekel, hogy gravitálnak-e a mellei, és hogy milyen az összkép.Telefonba kedves volt, de én már azt se hiszem el ha valamelyik ismeretlen hirdető kérdez...
Köszönöm.
Igen igazad van. Már voltam Heni-nél is, hasonlóképpen, egy nagy széles vigyorral távoztam akkor is.
Baromi kedves és jó fej volt. Az akció után beszélgettünk és szóba jött, hogy a rózsaszín fehérneműs fotói jöttek be a legjobban nekem.
Erre ő mosolygva kérdezte, hogy akkor miért nem kértem tőle, hogy abban fogadjon?
Utána elmentem zuhizni és mikor kijöttem, az ajtót támasztotta az imént emlegetett ruhadarabban! :D
Majd eldurrantam (ismét), de sajnos mennem kellett! :(
Bence 78 ha tudsz olvasni akkor viszont tudod hogy ez egy fórum ami azt jelenti itt le lehet illetve érdemes le irni hogy milyen a tapasztalat ha jo ha rossz ez azert jött létre és azzal hogy te leírod azzal te sem a családodat sem a hirdetőket nem serted meg !mert szerintem a családod nem tudja hogy te ilyen helyekre járkálsz mar bocsi de kicsit fura amit írsz !igen is írjak le a tapasztalatokat mert a színvonal egyre jobban romlik és ki kell szurni akik csak a zsebüket tömik meg vagy is próbáljak szolgáltatást meg nem tudnak nyújtani!!!!!!!ugyan is mi azert járunk hogy egy fel ora vagy ora erejéig jol érezzük magunkat úgy hogy esetleg otthon ebből baj probléma ne legyen szerintem ezért jár az ember ilyen helyre és nem azert hogy fizessen érte meg semmit nem kap ba hat ezért van a fórum hogy megosszuk a tapasztalatainkat !!!!
Van az a pénz amiért korpásodik egy hölgy haja!
Na Réka masszőr csaj is ilyen.
Pénzért mindenre rá lehet beszélni.
Regina befejezte ezen a pályán.
Igen nagyon tipikus, a képeken szépek a telefonban is megigérnek mindent. de jobb ha kihagyja mindenki ez már nem tudom hányadik negatív beszámoló a szekszárd környéki falvakban rendelő kislányok akik mindenkit hülyének néznek, színvonal és szolgáltatás kéne csajok nem szép képek!
Nem egy, a két hírdető! :)
Sziasztok Én csak annyit fűzok hozzá Alinához ,nem minden arany ami fénylik , vigyázzatok vele hamar piros lesz
Kedves lazulni vágyó Urak !
Van egy jó hírem, hisz rengeteg telefont kaptunk Alizzal, hogy mikor jövünk újra vissza Egerszegre !
Az élet úgy hozta, hogy ezen a héten péntekig itt leszünk.
Várjuk minden törzs vendégeinket, illetve természetesen az újakat is 😉
Puszik 👄