Nem tudom láttátok-e, de Beyonce is megérkezett hozzánk :D
Nem tudom láttátok-e, de Beyonce is megérkezett hozzánk :D
sziasztok!
Tudnátok pár infót írni Heni (24), Ivett (29), Barbara (22) vagy Nikol (24) hölgyekről? előre is köszönöm! ;)
Virág: 31.-e után Zegen nem vagy már elérhető vagy új helyen leszel megtalálható? :) (vagy pihenőt tartasz, nyaralsz, vagy egyéb miatt egy ideig nem láthatunk aktivnak itt)
És jut eszembe ez megint egy újabb kérdés tőled! Egyszer azért megtisztelhetnél bennünket némi beszámolóval is!
Grétinél és Nikinél is jártam! Emiliát nem tudom miért bigyesztetted ide mert még az oldalon se találok olyan nevű és korú hirdetőt! Véleményem szerint egyértelmüen a Gréti a szebb a két hölgy közül!
Kedves Vendégeim!
Július 23. -án szombaton is elérhető leszek! :)
Puszillak benneteket!
Köszi. Akkor sok jóra nem számítok!
Esetleg valaki?
Ok !! Köszi :)
Hi!
Hirdetett nem rég egy Vivien nevű hölgy,hatalmas mellei vannak, a kertvárosban volt a rendelő,de a Fórum mellől kellett kivinni oda. Olyan 40-es, milf kategória! Nem tud valaki elérhetőséget hozzá?
Hi!
Meglátogattam Melindát, teljes megelégedettséggel jöttem el tőle! Úgy hogy, hétköznap Melinda, hétvégén Enikő! Ha valaki tud esetleg jobb kombinációt,jelezze!
ez nagyon egyszerű...megmondod neki,hogy ezt te írtad :)) máris rájön.
Helló! Tudtok ajánlani egy fekete dögös párducot? Csók,gyengédség legyen meg! Ha tudtok ajánljatok tapasztalatból olyan akihez megéri elmenni! Priviben is jöhet! További szépnapot!
Üdv mindenkinek ma reggel megláttogatam Naomi20 röviden mindenkinek ajánlom ezt a Tündi kiscsajt aki menni akar ma tegye mert utazik el és egy ideig nem lesz na üdv mindenkinek.
Coffee! Gina Diamond a szakma csúcsa. Örülök,hogy neked is sikerült megtapasztalni. ;)
Sziasztok ! A napokba ujra meglátogattam Dönizt , nagyon jol éreztem magam ismét . Fél órát vagy picivel többet is voltam, pontosan nem tudom mert az órát egyikünk se nézte. Kedves illatos csacsogos lányka nagyon kedvelem. Mindent kérdezet hogy igy most jó vagy lassitson, mit szeretnék stb. Nincs extra fel*r . Nem kövérr nem gebe pont olyan amilyennek kell lennie . Biztos még menni fogok . Remélem Döniz rájössz kivagyok :)
Mikor regisztrált, akkor Kaposváron volt - kis trükközéssel google segített :) , - és ezen a néven regisztrált. De az ottani fórum nem dob ki rá semmit. Szerintem kérdezz rá ott, hátha mégis tud valaki valamit...
üdv és derűs napokat
Sziasztok társak ;-) ma végre sikerült bejutni Gina gyémánthoz hát gyerekek kifacsart mint egy citromot de azért én sem hagytam magam ;-) francia senkihez sem hasonlítható, bomba test gyönyörű arc. Aprót is szamoloknak nem ajánlott, perkalni kell de itt kapsz is bőven érte ;-) csicseg csacsogot maszirozott kedvem kereste én meg az övét mindenhol csak az a fránya óra elrepült hamar de ő az a ahol ezt tényleg sajnálod a legjobban ;-) csúcs egyszerűen ;-)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Valakinek van e infója Csilla28 ról?Sok jót hallottam róla, de nem látom fent
Anna28 visszatért, most már keresheted :)
Sziasztok
Én kb. 1 éve várakoztam éppen az időpontomra Doberdó környékén az egyik hölgyre, mikor a panelek között megjelent egy hasonló kinézetű lány, mint amiről szó van. Baromi szexi volt, igazi ***vás kinézetű és jobb lapockáján ott volt egy nagy playboy logó. Rendesen belevéste magát az agyamba és néhány hétre rá láttam is egy hasonló lánytól egy hirdetést. Rövid ideig volt fent, 1-2 alkalommal. Úgyhogy én sejtem, hogy kiről van szó, de konkrétumot nem tudok sajna.