Szia. Nos nem tudom kivagy,neharagudj!!De én ilyet nem szoktam csinálni!!Ha mégis akkor annak valószínűleg oka van!!És jelezni szoktam.Elnézést.!!
Szia. Nos nem tudom kivagy,neharagudj!!De én ilyet nem szoktam csinálni!!Ha mégis akkor annak valószínűleg oka van!!És jelezni szoktam.Elnézést.!!
BlackMan88 · Újonc · Két hónappal ezelőtt még nem így nyilatkoztál!
Sajnálkoztál, hogy abbahagyta!
Mi történt barátom? Savanyú a szőlő, elfogyott a kavics vagy ki lettél tiltva? 😆🤭😅😙
Tehát a közösség majd magmondja, hogy jól érezhette-e magát? Szép szintre jutottunk. Mellesleg kinek mi a drága? Mert én is csak munkával keresem a pénzt, de pl. aki nem suzukival jár az mind csak pénzt dobott ki, mert ugyanoda jutsz azzal is, és kizárt, hogy pl. kényelmesebb legyen? Nem az említett hölgyet védem, hiuszen nem is ismerem személyesen, de ez a gondolkodás nevetséges.
Olyan árakkal amin dolgozik álltasd csak magad mennyire jó volt, kidobott pénz, de álmodj csak 🤣
Köszi a hasznos infót!
Sajnos a Di
BlackMan88 · Újonc · Huuhh Gréti valami eszméletlen, mindig tudja fokozni! 😁
Eddig a mai volt a legjobb! 😋 úgy elintézett alig bírtam kijönni! 😆 Nekem is kellett volna egy tolószék! 😆😅🤣🤭😋
Na emberek, elmentem helyettetek nicolett 29hez. Szivesen.
szoval pici vekony csaj, szoke hosszu haj, szilikon mell, sztem a segge is az, a szaja az biztos.
kapcsolatfelvetel siman ment.
S. Apartman.
egy ora egyszeri elvezessel ment a szerviz. Mar itt necces volt a szitu.
jo csaj, de nagyon szarik bele amugy.
francia 10/5
szex: neman fekszik kicsit nyogdecsel, de latszik unja es a veget varja. 2. Poz kozben mar mondja, hogy akkor ezutan befejezzuk. :D
Egy gyors uritesre egy jo csajjal megeri, de aki nagy erotikat akar az inkabb csapjon fel valami erotikus novellat es rejszoljon ra.
Amugy a lanyoktol kerdezem ez a hozzaallas amugy megeri?
Amor bar-rol tudtok valami infot,dolgozik e,lanyok,stb..
EricDraven · Újonc · Sziasztok! Friss élmény. Nika49. Jó pár éve voltam nála,jó élmény volt! Gondoltam felkeresem újra. Írtam neki,válaszolt is. Megbeszéltük,hogy csütörtökön 8kor találkozunk. Szerdán még ő érdeklődött,hogy akkor megyek csütörtökön. Válaszoltam hogy igen. Írtam neki reggel hogy indulok,nem válaszolt,de azért elindultam. Gondoltam majd csak ir míg odaérek. Semmi válasz,vártam 1/2 9-ig,semmi. Majd eljöttem. Nem értem,mindig az a rinya itt hölgyek részéről,hogy mennyi az átverős ember aki beigéri de nem megy el és nem is jelzi. Na hát itt az ellen példa! Értem én ha nem jó neki,meggondolta magát stb. De akkor írjon annyit,hogy bocs mégsem! Mert nagyon nem korrekt más idejével,benzinével szórakozni! Talán olvasod,szégyeld magad Mónika! Remélem majd a karma azért működik!
Hála Istennek azért vannak jó példák is,pl Lilli Kanizsáról,Szimi Fakosról,Diay Batyk vagy Zsani Egerszeg.
.
Szevasztok. Debrecenben milyen noket ajanlatok? Vasarnaptol elugrom a furdore kikapcsolodni egy kicsit es ki probalnam nehany holgy tarsasagat. Anitanal mar voltam o gyonyoru no csak nehez elerni. Szep napot nektek.
Szia!
Én voltam Majánál igen szokszor. Igényes csajszi, lakas új tiszta, normális környék, szakszerű masszázs. Egy negativumot tudok mondani hogy végig van rajta valami ruhanemű. Ezen kívül csak ajánlani tudom.
Hali
Kitti 24 kishölgyről valami info?
Köszönöm ha veszed a fáradtságot és írsz választ!
Nándi · Őstag · Akkor most úgy néz ki, Hétfőig várnotok kell! :D
Nem, sajnos most sincs…
Sanszos, hogy rég bezárt
Nándi · Őstag · Most is van!
Csak akkor hirdet mikor ténylegesen elérhető.
Dose anyone know where Lisa went ?
juliusz78 · Újonc · Az hol található? Érdekel