Jenny-vel jó volt!
Jenny-vel jó volt!
Szerintem a párommal úgy csinálhatom, ahogy szeretném. Mással nem csinálom gumi nélkül! Az az alap, de ha nem hiszed járj utána!
Szerintem az itteni hirdetők nem állnak ki az utcára, de természetesen igazad van. Szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy véleményt nyilvánítson, ahogy nekünk is.
Sziasztok!
Pindurkarol szeretnék kérni tapasztalatokat/beszamolokat privatban! Előre is köszönöm!
Valaki esetleg volt már Dorisz (25) domina lánynál?
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani legénybúcsúra hölgyet, aki megbízható, korrekt és vidékre is eljön (20-30km).
Köszönöm szépen!
A masszázs egy sima közepes.
Részemről egy patron megért de nem megyek vissza nincs elszállva az árral! de rájöttem hogy ismerem pár évvel ezelőtt nyíregyháza vonzás körzetében hirdetett egyik másik városban faluban akkor sem volt különb hozzáállása alkatra jól néz ki fiatal de ennyi kábé
Ezt én is állítom, nálam is nagyon aranyos , korrekt volt
Már a legutóbbi sem jó sajnos.
Sziasztok!
Mira az apróhirdetés részből. Igaz nincs fotó, régóta szemeztem vele, aztán ma meglátogattam. Annyira kellemes meglepetés ért. Kedves, aranyos, korrekt, csinos, úgy ült be mellém mint ha a barátnőm lenne. Hogy ajánlom, persze bátran.
Erre kíváncsi vagyok.
Három dolog rizikós szakadt gumival: szexelni, vezetni és bungee jumpingolni.... :D
Ég és föld, egy útszéli, hogy tud igényes lenni? Tisztálkodás stb, persze nyilván való, hogy némelyik lakáson lévő pillangó is tud igénytelen lenni, de egy útszéli nem fog tudni tisztálkodni minden kuncsaft után, és aki gumi nélkül csinálja vessen magára......
Mi a különbség az útszéli és a lakáson fogadó pillangó között?? Nyilván az utóbbinál van lehetőség zuhanyra de
STD-t ugyan úgy el tudsz kapni lakáson is ha nem használsz mindenhez óvszert!
Hello, Ciara most epp Debrecenben van, esetleg van valakinek valami tapasztalata vele? Kepek alapjan szimpinek tunik :)
Szia én is jártam nála régebben maximálisan meg voltam vele elégedve de sajna csak egy régi tel szám van meg az meg már nem jó ..
Ide betenném én is a Travoltás mémet, hogy mi a f...:D
Te mondod? A képeiden gumi nélkül csináljátok, ez sokmindent elmond, te is ezen a szinten vagy mint az útszéli pillangó!!!!!!
Sziasztok.
Mi történt,hogy ilyen kevés lány hirdet?