Zafira 20 Nagykálló. Nem tudom, ki ismeri. Dr 5 csokor rózsát kér előre, ha nem akkor az egyneműek falára tesz ki. Járt már így valaki?
kerüljétek!!!
Zafira 20 Nagykálló. Nem tudom, ki ismeri. Dr 5 csokor rózsát kér előre, ha nem akkor az egyneműek falára tesz ki. Járt már így valaki?
kerüljétek!!!
mogyorospele · Lelkes újonc · Ja bocs, ha "nagymellű" Babett, akkor nem egyről beszélünk. Ez a Babett, a nagyon vékony és kis mellű hölgy, akire én gondolok, és vagy öt éve kb. abba hagyta.
mogyorospele · Lelkes újonc · Babettet szoktam gyakran látni, mert egy környéken lakunk (nem publikus) és a Carmen, a fekete hajú, ha az, aki Szindi/Cindy néven is volt valamikor, akkor egyszer egy dohányboltban összefutottam vele, valamikor az idén év elején. Babettnél voltam, Carmennél nem, de így is felismertem. Babett nem 40-45, minimum egy tízest adj hozzá! Carmen olyan 40-45 körüli.
Mélyenszántó gondolatok, köszönjük, hogy megosztottad velünk! 😅
Ohyeah! Volt egy Babett nevű nagy mellű kb 40-45-ös milf is a galéria bár környékén, illetve a lilaABC környékén egy Carmen nevű hölgy is fekete hajjal....Nyami.
EricDraven · Újonc · Hello. Dzsenna-ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Gabi hírdetése miért tűnt el egy ideje valakinek van róla valami infója?
Köszönöm!
mogyorospele · Lelkes újonc · Meg volt régebben egy Mara névű MILF romahölgy, nagyon normális (késő 40-es, kora 50-es lehet). Ő is végleg "leszerelt" vajon? Vagy egy éve nem volt? Esetleg privátban még fogad vendégeket csak nem hirdet?
mogyorospele · Lelkes újonc · Kittike masszázs az apróban (régen volt Kriszti, Krisztike is ) régebben vállalt mást is, nem csak masszázst. Volt nála valaki mostanában, még megvan a régi repertoárja? Eléggé szűk időintervallumban hirdet sajnos mostanában, régebben többet volt.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, H van e tapasztalatotok komlói Alexa 27-tel valakinek? Nekem személy szerint nagyon izgatja a fantáziámat. De érdeklődnek, H mennyire tartja a szavát, stb, stb.
Sziasztok!
Nagyon kiváncsi vagyok a néha felbukkanó Lana(32)-re.
Ha valakinek van tapasztalata vele, meg tudná esetleg osztani velem akár itt, akár privátban?
Előre is köszi!
Sziastok,
Segitséget kérnék tőletek, mivel visszajáró voltam egy Anna néven holgynek, szöke haju kedves középkoru nagyon helyes hólgy volt, nagyon régen vissza hirdetett, az idöben Attila utcában dolgozott, de azután csak velünk vasszajárókkal dolgozott, igy telefon csere miatt elveszitettem a kapcsolatot, ha van valakinek száma, szivessen mehosztom privi kontaktomat vele. Köszi előre minden segitséget.
Üdv
Repeatedly · Újonc · "Amugy a lanyoktol kerdezem ez a hozzaallas amugy megeri? "
A saját példáddal bizonyítottad,hogy amugy igen...:D Mindig talál mindegyik palimadarat.Egyébként kontaktoltam vele én is,de a második mondat után el is volt döntve,hogy ehhez még véletlenül sem.Lejjebb valaki találóan megemlítette,hogy ez a dolog nem igazán arról szól,hogy te jól érezd magad.Van ebben valami,érdemes szem előtt tartani.Kivételek persze mindig vannak,de megtalálni őket,ahhoz már szerencse kell.
EricDraven · Újonc · Oka biztos volt,mert ok nélkül nem történik semmi. Viberen olvasd el és tudni fogod ki vagyok! De végül is már teljesen mindegy! Már elengedtem a történetet. Ez van.
sziasztok. érdeklődni szeretnék hátha valaki tud infót adni. egy lányt keresek aki többnyire 90%-ban masszázst hirdetett. Kira néven volt elerhető, néha videken többnyire Egerszegen.
fiatal, tetovált kar és műtermi képek voltak kint neki.
Az ilyen üres és rosszindulatú hozzászólást csak ignorálni kell, és magától megoldódik a színvonal. Nem érdemel reakciót. Ez a legrosszabb neki...
sziasztok. érdeklődni szeretnék hátha valaki tud infót adni. egy lányt keresek aki többnyire 90%-ban masszázst hirdetett. Kira néven volt elerhető, néha videken többnyire Egerszegen.
fiatal, tetovált kar és műtermi képek voltak kint neki.
Lacibetyár · Újonc · szia makktárs.
én mindig azonnal el tudom Anitát érni, igaz sütök neki fasírtot meg viszek neki üdítőt is, szép ki ci vitaminis nő. Ajánlani tudom
próbálkozz vagy írj neki smst.
szia
Amúgy Nika vagyok!!
Szia. Nos nem tudom kivagy,neharagudj!!De én ilyet nem szoktam csinálni!!Ha mégis akkor annak valószínűleg oka van!!És jelezni szoktam.Elnézést.!!