Sziasztok
Nagyon elszálltak az árak. Plusz sok lehúzós lány is van előre utalással is.
Ez nem tudom mire jó.
Sziasztok
Nagyon elszálltak az árak. Plusz sok lehúzós lány is van előre utalással is.
Ez nem tudom mire jó.
Ivett (35) volt mar valaki a vendége közületek? Tapasztalatok?
Köszi az infót.
Ablakon kidobott pénz. Nem az van amit megbeszélsz, sőt semmi csak egy dugás de ne nagyon érj hozzá, még azért is fizetni kell hogy hozzá érj. Megbeszéltek szerinti ár változik a helyszinen. A képek vagy retusáltak, nagyon vagy régiek már, ezt nem tudtam el dönteni. Egy órábol husz perc lett csk.
Köszönöm Béla,sajnos nem voltam elég pontos,én Lexy-re a 45 éves pécsi masszőrre gondoltam. Szimpatikusak a lépek,csak nem tudom mia valóság...🙂 Róla nincs infód?
Üdv! Amanda (18+)-nál járt már valaki?
Üdv az uraknak. Sheron (20)-ról mik a tapasztalatok?
Szia Misimókus! Ha Lexy20- ról van szó, aki most pont Szekszárdon vadászik elmondom a következőket. Már három éve húsz éves és akkor is legalább 22 volt mikor Kecskeméten taliztam vele. Nagyon jó kinézetű hölgy, de ezzel befejeztem minden dicséretemet. Rábeszélt egy 3-as fogatra a barátnőjével, dupla gázsiért, és egyiket sem húzhattam a cerkámra mert oly mértékben lealáztak és megvezettek, hogy úgy menekültem el a lakásból. Szóval azóta figyelem ezt a hölgyet aki elég rázós pályán halad állandóan. A személyes véleményem, hogy védő-őrizetben mernek csak a lányok ennyire gané módon viselkedni és valószínűleg valamilyen anyaggal tompítják a gondolkodásmódjukat. Ez a nő mindenre képes, de pajtás ettől ne legyél feldobva, mert, ha rossz napja van bizony nem csak a lóvé ugrik, hanem bukfenc következik mindenben. Amikor ezt először közzé tettem csak annyit kellett volna tennie, hogy egy rövid mondattal lezárja az ügyet, például így "Bocsi valószínűleg rossz napom volt", de helyett a büdös leheletemről, megy az ápolatlan testemről hadovált, és hogy a faszomat a gyomromból kellett kihúzni, ami abszolút hazugság volt. Szóval van ilyen vereségem is az életben, de ettől még szeretem a szép lányokat. Béla
Ő engem is érdekelne
Sziasztok
Apróban hirdető Picike nevű "tüzes roma lánnyal" volt valakinek tapasztalata? Ha valóban megfelel a leírásának és tényleg egy izgalmas roma lány, az érdekel egy jó kiadós veretésre de ha a francia 80% szopinak álcázott kézimunka, a szex meg "eltűrés" meg az órás program 20 perc stb akkor azt inkább kihagyom
Sziasztok! Lexy-ről tudna valaki néhány szót írni,aki már volt a vendége? Ha kérhetem,ne csak a lájkjelekez használjuk uraim,akinek van tapasztalata,ossza meg legyen kedves pár szóban. Köszönöm
Szia.
Kétszer voltam már nála.
Képek valósak és az életkor is stimmel szerintem.
Korrekt lány, alap dolgokat vállal.
Kicsit távolságtartó de megéri elmenni hozzá.
Lara (35)-nél járt már valaki? Érdemes lenne kipróbálni?
Meg kell látogatni. Alisát is érdemes, bár ő most nincs. Remélem lessz újra.
Szimonettára én is kíváncsi lennék, képei alapján nagyon ott van
Persze írj rám. Nem mindig nézek fel ide, de válaszolok mindenkép.
Mende40 kolléga ha nem vagyok tolakodó beszélhetnénk privátban?
Köszi. Akkor meglátogatom.
Nem akarok én lányokat lehúzni itt, de azért na. Telefonban nagyon kedves, higyem el jó lesz, ö tesz roll hogy jó legyen. Na mondom akkor legyen. A végeredmény egy óra fizetve, és még akkor is jó lesdz az egy óra. 20perc mulva már azon vagyok hogy megyek ki az ajtón. Soha többet hozzá. Amanda 18+ . Nem igazán értem mire jó ez, de nem az a lényeg legyenek vendégek? Esetleg visszajáró! Na mindegy nem értem én ezt.