Gratulálok! Nekem még sosem jött össze. :(
Gratulálok! Nekem még sosem jött össze. :(
Sikerült ma egy kis időt eltöltenem Lana25-el, fenomenális!
Pollynál én is jártam kb 1 hónapja, nekem nem tudta hozni az általad említett formát.
Lola nem.
Sziasztok!
Debrecenben tud valaki ajánlani olyan panziót, ahol 2-3 órára lehet szobát kivenni? Tudom hogy ez nyíregyházi fórum, de hátha van valakinek tapasztalata...
Te is? Én is. :)
Héten akkor más városban sem vagy elérhető?
A pami tényleg szereti .. vadul is. Voltam nála tobbször. Most hova lett.?? Tud valaki infót? Szeretném meglatogatnj. Köszi...
Imádom a meglepetéseket...😘
Remélem Ti is....😉
Ma este érkezik egy igazán csinos Barátnőm, aki még nem járt Sopronban...innentől kezdve pedig a "felállás" mehet a megszokott szerint 😈🔞💯✔
Tehát...aki még nem tudná...van lehetőséged arra, hogy ketten kényeztessünk egyszerre...vagy akár egy forró, vad, igazi lezbi shownak is a tanúja lehetsz 😉☝🙈
Várom a hívásotokat ! ☺
Puszi 💋 L.
Sziasztok!
Szandra Masszázst elérte ma valaki telefonon? Vagy netán el is jutott hozzá valaki? Mert én csomószor hívtam de mundig ki volt kapcsolva. Ha valakinek sikerűlt örülnék ha megosztaná velem, hogy mit is takar a masszázsa és esetleg a rózsaszálak mennyiségét is tudathatná.
Előre is köszi!
Igen DINAKÉNT, de már nincs nála! Szeretném meglátogatni!
Dinaként? :)
SZIASZTOK ! vALAKI TUDJA MERRE DOLGOZIK ZITA SHARONNÁL DOLGOZOTT AZ ADYBAN SZERETNÉM MEGLÁTOGATNI!kÖSZIKE
Hali!
Köszönöm szépen véleményed! Retusált fotóimért azért fizettem, hogy azok a dolgok lemaradjanak amiket te ide felsoroltál :) Lakásom nem is lesz, nem tervezem sokáig, így nem érné meg.
Pá! :)
Szép napot!
Úgy érzem megint irni kell, hátha mások is kedvet kapnak mert a forumon az utobbi időben egyre kevesebb a beszámoló, egyre több a meddő vita. (tisztelet a kivételeknek).
Anett38: A vénkertben fogadott. A képen ő van de nyilván az előnyös beállításokat használja,de vállalható, kora kb. stimmel. Masszázst vállal, én az erotikusabb fajtát kértem, ez elég szubjektív ki hogy szereti, én elégedetten távoztam, de azért visszajárós nem leszek.
zoé, polly, izabella? (20-21) meg még van pár néven fenn talán?: boat str, jamesbond bejutás. A lány nekem arcra annyira nem jött be, a teste ok, a lakás, azt inkább hagyjuk. Nem is igazán akartam maradni, de végülis nem bántam meg. Ha a kellemetlen tényezőkön túlteszi magát az ember igazából polly egy nagyon lelkes lány mindent megycsinál, ha ügyes vagy még ő is élvezi, maga a szex része igazából átlagon felüli, csak a környezet méltatlan.
alíz18: h2o tower, bogi30-al rendel. A képek akár róla is készülhettek (egyszer+ sok ITmunka) de a valóság sokkal vidékiesebb, ott is gömbölyű is lóg ahol a képeken nem.
Maga a lány próbál kedves lenni, a francia technika is jó, igazából lehet akkor is kipóbáltam ha retusálatlan képekkel hirdet csak akkor nem egy toppmodelre készülök.
Bogi30: róla már irtam, meg sokan mások is, még mindig ajánlott.
Szilvi az apróbol (26): Már voltam nála, most megint belefutottam, igazából mindent megcsinált alap rózsáért de ikább olyan robotos, a lakás nem jó, a hölgy se annyira, a gyerekruhák és a távozó férj látványa akivel összefutsz az ajtóban nem hozta meg nagyon a hangulatot.
Köszönöm az infót! Látom volt egy kis negatív tapasztalat! Azért elérhetőséget vagy hogy hol hirdet el tudnád küldeni privátban akár. Köszi
Nézz körül mésik fórumon is.sok vélemémy van,egyik sem ajánlja!
Nicole 27 hez lenne egy hatalmas nagy kérdésem ! Ez most komoly ???????? :d te uristen nem akarom elhinni hogy ilyen hirdetők rontják itt a levegőt
várom mikor aktiv az oldalad ''ott''
Jenny20-ról mi a véleményetek?Helye sajnos nincsen!Volt valaki már vele?