Bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam 😢
Csak annyi negatív véleményt láttam más lányokról
Természetes-en nem rólad, ☝🏻️☺️
Pozitív véleményt viszont kevésbé 😅
Én ezen próbáltam kicsit változtatni, remélem sikerrel 😊
Bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam 😢
Csak annyi negatív véleményt láttam más lányokról
Természetes-en nem rólad, ☝🏻️☺️
Pozitív véleményt viszont kevésbé 😅
Én ezen próbáltam kicsit változtatni, remélem sikerrel 😊
Na, jöttek a privik, hogy miért fikázom az idősebb korosztályt, stb.
Leszögezem:
Semmi bajom velük és ha tud olvasni valaki a sorok köztött, akkor észreveheti, hogy kifejezetten a jó dolgokat keresem bennük és nincsenek velük szemben olyan elvárásaim külső tekintetében, mint egy hamvas húszévessel szemben.
A milf kategória nem az én korosztályom, mert jóval fiatalabb vagyok az említett hölgyeknél, de mégis járok hozzájuk (is!), mert náluk több figyelmet és odafigyelést kap az ember, mint a tiniknél. Ritkább a futószalag effektus, amikor alig várja már hogy elmenj és szinte cibálja a farkad, csak hogy durranjon már el.
Mostanában a korosztályom kerül sorra és ha találok valami gyöngyszemet akkor megosztom. :-)
SZIASZTOK!GYŐRBEN RÉGI KEDVES ÉS LEENDŐ PARTNEREIMET VÁROM EGY KELLEMES MASSZÁZSRA ÉS SOK-SOK FINOMSÁGR!HÍJATOK ÉS VÁRLAK TITEKET CSINOS OTHONOMBAN!PUSZI MOMÓKA :)
én csak jót mondhatok róla.
én azt is szeretem ahogy sz*p :)
és iigen a fenekét se hagyom ki soha. :)
nagyon jó volt velük hármasban is.
Tud veled beszélhetni is.
semmi gond nincs vele arcra se. jó nem húsz éves, de nem is állitja magáról, és most ahogy rá gondolok fel is állt rá :) zal itt azideje hogy újra meglátogassam. de tényleg el kéne már pár friss kép, vagy sok :)
Azon kívül, hogy vállal p*pot, mit érdemes róla tudni? Pl. csók, barátnő feeling van nála? Kedvesnek mondható vagy inkább unott természetű? Arcra milyen, helyes, fiatalos?
Tiszteletem
Almácskáról de jó lenne egy friss portfolió :)
!Szóval!
Lola - 2012.07.28-án került fel az oldalra!
20éves!
???? - most Krisztus után,2016.08.03-a van!
16 évesen is lehet itt dolgozni?
Csak a szavahihetőség miatt jegyeztem meg!
De a sanzon bizottság,biztosan figyel!
Köszönöm a pozitív véleményt, és örülök, hogy mindig jól érzed magad Nálam ! ☺
De nem írt senki negatív véleményt rólam ...azok nem rólam szólnak, hanem másik lányról ! ☝
Mindenesetre köszönöm, hogy a "védelmemre" keltél ! 😉
Varlak vissza! 💋
Puszik 😘
Ja bocs, ők kivétel nélkül mind idősebbek, mint 30. Harminc alatt szerintem csakis Kamilla, de ő úgy tudom idén már nem lesz Pécsett. Kár érte, kiváló ügynök volt. :(
Ilyen máshol találkozós előjáték szvsz elég esélytelen. A barátnős feelinget eddig két vendégművésztől kaptam meg, az egyik Patricia (36, kaposvári általában) és Betty 34, ő volt ezen az oldalon is (debreceniként), de a "piros hátterűn" most is fent van. Általában Pesten rendel, de gyakran jár vidékre is. Kicsit higiéna mániás (engem abszolút nem zavart), és ha nem ütöd meg a szintet ebben, akkor az NF bukva, én szerencsére abszolút belefértem nála. Kedves voltam vele nagyon, amit maximálisan meg is hálált. Ahogy Patricia is. Mindkettő nálam az abszolút csúcs kategória, non-plus-ultra, ilyen talán a pécsi lányok között nincs is, hacsak olyan nem, akinél még nem voltam (Valeriről és Laura Little-ről tudnám leginkább elképzelni a hallottak alapján, és talán még Moncsi és Lilu lehet ilyen sok pozitív vélemény alapján).
Sziasztok valakinek van tapasztalata Vera(18) nevű roma lánnyal? Köszi a válaszokat
Sziasztok nem tudjátok kinek van nyelv pcje? Privibe is jöhet
Egy kis mature körkép az utóbbi időszakból:
CHRISTINA(37): Tantra masszázst hírdet, meg kanadai származást, de ezekben szerintem kevés az igazság tartalom. "Kicsit alternatív a technikám" - írja, ami nekem úgy jött le, hogy kicsit semmilyen volt. Az igazi tantrától messze áll (vagy én vagyok nagyon eltájolva), de nem is gagyi a munkája. Én egy kellemes erotikus kényeztetésnek nevezném és így reklámoznám, akkor talán nem lenne annyira elrugaszkodva a valóságtól a hírdetés.
Félmeztelenül átgyúr, majd mellel is kényeztet, a végén ilyen-olyan befejezés kérhető. Ha nem tévedek akkor óvszeres francia a max, de ezzel én nem éltem.
A masszázs rész számomra csalódás, az erotikus rész viszont kellemes, azt jól csinálja.
PANNA(51): A volt Domus környéke, a kéró nem túl komfortos, de erre a célra megfelel. A hölgy a helyi viszonlathoz képest több szál rózsát kér mint kortársai, ezért beneveztem, mert gondoltam valami különleges élményben lesz részem.
Ez elmaradt. Egy teljesen átlagos látogatás lett belőle. Megcsinált mindent amit akartam, nem nyafogott semmiért, a teste is teljesen rendben van, nincs rajta felesleg és a bőre is kifejezetten sima, amin meg is lepődtem - természetesen a korosztályához képest, ne egy 20 évessel hasonlítsuk össze. Pláne úgy, hogy kb. 8 évet még megszavaznék neki a megadott korhoz képest. Visszajárósa nem leszek, de igazán nem volt vele semmi gond.
LIZI(43): Amikor én voltam, akkor a b*sz*rm*nyi utca ismert részén fogadott. A fotókhoz képest van rajta egy kis plusz (ideje lenne frissíteni a képeket), de nem gáz. A szememben ő egy igazi MILF a szó jó értelmében. Egy olyan húsos, vanrajtamitfogni háziasszony...és ezt egyáltalán nem bántásként írom, inkább pozitívumként. Nála a megadott kor szerintem akár kb. stimmelhet is, de ha nem akkor sincs nagy különbség.
VICTORIA(37): Kora kb. +8/10 év, de egyébként nem gáz. Korához képest jól tartja magát, de természetesen itt sem 20 éves feszes bőrű cicababára kell számítani. Elmondása szerint már legalább 10 éve csinálja, így volt ideje fejlődni. Nála fordultam meg a legtöbbször az utóbbi időben. Gondolkodtam már rajta sokat, hogy miért, de őszintén nem tudom a választ. :-) Talán tud valami olyat, ami tudat alatt megfog vagy egyszerűen csak mindig ő ér rá, amikor más nem? Vagy talán jó helyen rendel? Nem tudom. Ha össze kellene foglalni, akkor azt mondom hogy egy erős közepes/jó masszázst kaphat itt az ember, illetve különféle befejezéseket. Ezek között vannak olyan dolgok, amiket kifejezetten jól csinál, illetve van olyan is, amit én már nem is erőltetek, mert nekem nem jön be. Volt olyan, hogy látszott rajta, hogy semmi kedve már a masszázshoz és szívesebben beszélgetne, amit meg is tett - ergo eldumálta az idő felét, ami a végén az elszámolásnál nem jelentkezett. Nem a pénzt sajnálom - mert az erre volt szánva - hanem azt, hogy duma otthon is van, de masszázs az nincs. :-) Egyébként szerintem más téren nincs vele baj, magamat ismerve még fogok menni hozzá.
KINCSŐ(73): leánykori nevén NANA vagy DIDO. Itt a megadott kor szerintem túlzás, inkább ő is csak poénnak szánhatta. Érzésem szerint 6-ossal kezdődik a valóság. De egyébként nincs jelentősége. Sokan szapulják és anno én is jöttem el úgy tőle, hogy ide többet vissza nem jövök, de meg kell mondanom az utóbbi néhány látogatásom olyan volt, hogy mindig feltöltődve távoztam.
Korának megfelelő test, amivel szerintem kifejezetten jól bánik. A vad szexre nagyon jól reagál és kellőképpen alpári a stílusa is hozzá. Teljesen lázba tud hozni ahogy közben beszél velem és testileg is odateszi magát.
Nála csak egész óra van és nincs is kapkodás, ennek ellenére mindig sikerül kétszer elmennem. Laza beszélgetés közben, szeretem a fanyar humorát és a szókimondó stílusát.
Aki el tudja viselni a stílusát és szereti a MILF-eket illetve a vadulást, az megtalálhatja itt a számítását. A lágy, csendes misszionárius pózt kedvelők szerintem kerüljék.
ANETT(38): Az autós meki környéke. Az akció szoba szerintem túl szűk és túl meleg. A hölgy kora véleményem szerint minimum 4-essel kezdődik, de annak is inkább a hátsó variációi. A képek nagyon csalókák, üzenem neki, hogy érdemes lenne frissíteni! Mindig tesz fel újakat, de azok nem mostanában készültek. A valóságnak megfelelő fotókkal sem lenne kevesebb vendége, de egészen biztosan kevesebb csalódott férfi lenne. Aki az ilyen korosztályt kedveli, annak nem számít, ha van itt-ott egy kis felesleg vagy fognivaló, de annál inkább kiábrándító, ha valakinek a fotó alapján vannak elvárásai és a valóság egészen más.
A hölgy a képekhez képest teltebb és idősebb is, de szerintem simán vállalható.
A masszázst kézzel és mellel is műveli, ami szerintem összességében a korábban felsorolt hölgyekhez képest a legjobb. Aki jó gyógymasszázsra vágyik ne ide menjen, de erotikus téren teljesen rendben van, nem nagyon lehet fogást találni rajta. A műszerrel pont akkor foglalkozik és pont úgy, akkor és amikor kell. Az érintései érzékiek, figyeli a reakciókat. Nálam 5-öst kapott erre. A francia is az ízlésemnek való. Más nem tudom van-e, mert én nem szoktam sokáig bírni eme "kínzásfajtát". Régebben hírdetett külön szexet is, nem tudom ez van-e még, de igazság szerint nem is nagyon érdekel, amíg így lekezel mellel/kézzel/szájjal.
Ha nem 10 éves szétretusált képeket tenne fel, akkor megkapná nálam a különösen ajánlott plecsnit.
Most ennyi jutott eszembe. A mature kategória egy időre hanyagolva is van nálam, mostanában másfelé tekintgetek.
Tényleg érdekelne, hogy ki érte el Szandra masszázst, mert ma is csomószor hívtam de mindig ki volt kapcsolva. Aztán du 5 körül hirtelen kicsengett. De hiába mert közölte, hogy már nincs Pécsett csak 2 napot volt. Akkor így hogy lehet eljutni hozzá? Tudja valaki a választ??????????????
más is észrevette, csak nem írta le :)
végre valaki észrevette.
Sziasztok. A héten szeretnék meglátogatni 1 hölgyet. Ki megbízható?
:´( a francba :(hát szomorú vok :( de sok siker neked . Ha olvasod.
köv. héten utána vajon?
(tudod miért kérdezem:)
ezen a héten igy pont elkerüllek :(
Sziasztok !
Luca34 :)
Az elöttem szólók véleményével ellentétben,
én pozitív tapasztalataimat szeretném veletek megosztani.
Egy nagyon kedves, szép és közvetlen lányról van szó, :)
akivel tényleg lehet mindenről beszélni, és egyáltalán nem beképzelt és mint ahogy írja: ,,Mindent megtesz,hogy a vendég elégedetten távozzon" és ez abszolút hiteles
ami számomra nagyon fontos.
Visszatérő vendég vagyok nála, mindig az 1 órás lehetőséget választom,de sajnos az mindig nagyon hamar elrepül. Első számú vendéglátó :)
Ha Barátnő feeling-es partnert keresel akkor Ő a legjobb választás.