Udv
gianni4-nek írtam de a lényeg ugyanaz!
Ha csúszkamasszázst szeretnél próbálld Niki 30-at tuti csalódásmentes nagyon exklúzív környezetben!
Udv
gianni4-nek írtam de a lényeg ugyanaz!
Ha csúszkamasszázst szeretnél próbálld Niki 30-at tuti csalódásmentes nagyon exklúzív környezetben!
A piroslámpán lehúzták,biztos igaz,többen írtak róla!
Kedves Vendégeim ! ☺
A héten Sopronban vagyok péntek kora délutánig.
A szokott helyen tudlak fogadni benneteket.
Várom a hívásotokat!
További szép napot mindenkinek ! 😘
Puszik 💋
L.
Hi!
Barbara vérbeli nő,a markáns arcvonalak egy intelligens, érző hölgyet takarnak!És mindene meg van neki, amire egy férfinek szüksége lehet! Mind ez, eléhető ajándékozás mellett , rugalmas logisztikával! Ajánlom!
Sziasztok . a napokban volt szerencsém látni élőben Fanni 33 nevű hirdetot. A kepeken mar latszik hogy egy nem szép roma csajtol van szo . de ez élőben is beigazoldott föleg hogy egy alacsony kövér csajrol van szo uraim senkinek se ajanlom .
Igen!Ő az!Megéri meglátogatni!
Kedves Nick91.
Nagyon szépen köszönön az értékelésed. Én is nagyon jól éreztem magam veled!!!!!! . :) örülök,hogy nem csalódtál.
Puszi,Lili :)
Sziasztok!
Bettina 24 és Nicole 27!
Senkinek nem ajanlom , egyszer beleestem abba a hibaba hogy elmentem hozzajuk!
Bettina kepei nem fedik a valosagot! Flegmák voltak es nagyon az any*g*akra mentek es hogy minel hamarabb vegezzunk! Szolgaltatas egy nagy nulla!
Vigyazat velük!
Sziasztok ma dorcika volt a választásom kellemes hang navigálás a lakás tiszta a hölgy csinos közvetlen, wfélórás műsora maradtam nem bántam meg visszatérek még ;-)
Az igen! Nem kapkodtad el a választ az már biztos! ;)
Sziasztok!
Látom fent van az oldalon Anita Berlusconi!
Segítsetek már nekem, hogy valóban az a hölgyemény lenne akinek oly sok jó felnőtt filmje van!?
Köszi a segítséget!
Nem a forumban akarok kulcsszora keresni, hanem a lanyok hirdetese/leirasa kozott.
Pl: nfv, popo, magyar stb.
Ilyenre miert nincs lehetoseg??
Üdv!
Mivel a forum elég csendes mostanság és a lányok felhozatala is elég szegényes (a jóké) tegnap voltam Lili (22)-nél már jó ideje terveztem hogy megyek hozzá de kicsit tartottam hogy ő is egy zsákba macska, de nagyon kellemes csalódás volt. Nem tudom meddig lesz itt de valami fantasztikus amit művel. A franciája valami isteni, ott kerek ahol kell, a mellei hihetetlenek, és a hozzá állása fenomenális. Nem nyafog az ágyban mindent megtett hogy mind a ketten élvezzük az egyűt létet. Az órát nem figyeli, csak a pácienst. Egyéb részleteket pw-ben adok de ha valaki azon filozik hogy el menjen e az ne habozzon megéri.És még szerintem én is vissza térek hozzá :)
Köszönöm zsém a kedves szavaid várlak mihamarabb! Puszi
pedig lehet...nézd meg jobban :)
Virág: alig várom már hogy találkozzunk :D
Klau 22
Jó teste van, egy partont megér, de nem megyek vissza.
3x voltam eddig Virágnál mikor zegen volt,1x nekem is várnom kellett de csak 4-5 percet,másik 2 alkalommal a megbeszéltek szerint mehettem
Kedves Vendégeim!Holnap azaz Vasárnap is elérhető leszek!!!
10::00-18:00
Puszi
Barby
Ma délután újra meglátogattam Bellus (23)-at. Ez volt a hatodik alkalom. Még mindig tartja a bomba formáját, jó feszes és formás teste van szép arccal, emellett kedves lány, megadja azt a bizonyos barátnő feelinget. Akiknek a képei alapján megtetszik, azoknak biztosan nem okozhat csalódást. A profilján megadott adatai ránézésre a valóságot tükrözik (életkor, súly, stb.)