Krisztáról tud valaki valamit? Sajnos nagyon el van tűnve :( Pedig szerintem az egyik legjobb hozzáállású csaj!
Krisztáról tud valaki valamit? Sajnos nagyon el van tűnve :( Pedig szerintem az egyik legjobb hozzáállású csaj!
Jó, mondjuk ez az akár naponta elmenni, ez meg a másik véglet.
Nikol 18 ( ***moderálva***) csak pozitív véleményem van róla! Aki szombathelyen jár és kikapcsolódásra vágyik látogassa meg nagyon ügyes és szép lány teljesen diszkrét igényes és odaadó. Nem kamu :) imádom csók :)
Azért lehet találni jó pár kiválló hozzáállású csajszit! Igaz figyelni kell a választásnál! De valamit miatt nagyon elbaltázhatsz ha neked ez féléven keresztül se sikerült!
sziasztok
érdeklődnék hogy alma és párjnál volt e valaki és hogy ajánlott e ?
avagy alma ajánlott e ?
köszönöm
Sziasztok, vólt mar valaki Léda(39)???
Az ilyeneket egy-két fórum hozzászólással nem hajtod el a városból, maximum név- és fotó változtatásra készteted!
Sajnos...
Egyébként én is rápróbáltam, de a nekem megfelelő időben engem nem tudott fogadni.
Utólag szerencsére.
Dettó. Tegnap engem is elcsábítottak a képek, a valósághoz azonban semmi közük. Füredi meki mögött, mindenki vigyázzon vele ! . Nem tudom honnan jött , de csak remélni tudom, hogy többet nem futok belé , kb. női smasszer feeling . Szerencsém volt, hogy a p*nzemet visszakaptam és le tudtam lépni. Mostanában tényleg sok új lány jön Debibe, de sok a lehúzós. Ha valaki állandóan az extrákat ajánlja, ha nem is kérdezed, az már eleve gyanús. Nagyon rámennek a p*nzre, ha nem vagy tapasztalt és határozott, könnyen átvernek. Elég nagy lutri új hirdetőt kipróbálni manapság, de ezért jó a fórum, hogy az ilyeneket jó messzire elhajtsuk, hogy eszükbe ne jusson visszajönni.
Tisztelt Szöszi24 és Vincent!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönettel
VL Szerkesztőség
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Kedves kollégák!
Meg szeretném veletek osztani pár lányról a tapasztalataimat.
Stefy: kúrós vadállat :) imádom!
Szindy: érett,tapasztalt,kedves,aranyos
Anasztázia:fiatal,cuki szöszi,bomba test és intelligens
Erika: szuper masszázs, isteni cicik
Első és harmadikhoz rendszeresen járok,vannak sajna rossz élményeim,de úriembernek tartom magam így szidni nem fogok senkit,de ajánlani csak a fenti hölgyeket tudom.
Üdv gas997
Sziasztok! Segítsen nekem valaki abban, hogy (az aprók közt olvastam) Zita, aki most Flóra néven fut 4 KEZES MASSZÁZST is vállal Annával. Most akkor Anna is Dinánál van? Ez a masszázs valami új "elem"?...mert ott még senki nem masszírozott. Vagy a masszázs a fedőneve annak, hogy Zita+Anna együtt is vállalják? Ha igen, érdekelne milyen velük....
Zsuzsa 37
kora este voltam nála, ő nyit ajtót, teljesen egyedül dolgozik.
Durván feszes, és jó teste van, állítom 10ből 7 tininek nincs olyan bőre mint neki.
Negatívum abszolút nincs, érdekli mit szeretnél, és próbál a kedvedben járni, nagyon ajánlott, de vigyázni rá :)
Tamii 23-ról tud valaki véleményt mondani?
Nos, igen. Ahhoz képest, hogy sokan azt sem akarják, hogy az utcán köszönj nekik, amikor egyedül vannak, ez erős. Igazad van.
ahhoz mennyire kell butának lenni, hogy azt a mail címet add meg itt, amivel közösségi oldalon is regisztrálsz? :D
Kedves Vincent!
Nem vitatkozom én tudom meg persze más is hogy mire vagyok képes , biztos azért sikítottál élvezésnêl is mert olyan rossz voltam ,meg ahoz képest te akiket leírtál mind nagyobb mellű és idősebb ..Nem agódok hogy nem jössz többet mert más szivesen jár hozzám rendszeresen !Adok egy jó tanácsot inkabb ne járkálj lányokhoz maradjon meg neked a marok marcsa mert mindenki rossz csak te vagy a tökéletes!!
Kedves Anasztázia!
Véletlenül sem szeretnék veled vitatkozni,de sem az idősebb hölgyeket,sem a nagyobb mellűeket nem részesítem előnyben.Én azt részesítem előnyben aki ezért a pénzért odateszi magát.Érdekes sok jó szolgáltató van akihez az elhízott testemmel és hájammal odaférek ahogy te írtad.Akár milyen is az ember teste te azért kapod a pénzt hogy szolgáltass.De a te színvonalad ezt nem igazán üti meg.Szerintem neked kéne szégyelni magad hogy fogadod a vendéget és ásítozol közben,és ugyancsak szégyelheted magad hogy 24 évesen a párduc testeddel hátfájásra panaszkodsz meg nem tudod rendesen a lábaidat felemelni csak fekszel egyenesen mint egy darab fa.Te is inkább tanultál volna mert ez a szakma nem megy neked.Tényleg én nem haragszom rád csak a vélemenyemet írtam le amire te láthatóan bepörögtél.Nem kell aggódnod többet nem fogok menni!Én itt le is zártam a momdandómat veled kapcsolatban,ígérem bármit is írsz nem fogok veled vitatkozni!
Hello.Noémi 35 és Nikol 18 ról Valakinek infója?
Lili 22 kő! Vér szállt a farkamba ahogy megláttam!
Laura 29,Fannika 29 ugyan az a hirdetö köze nincs a képeknek a valósághoz 4 különböző telefonszámal hirdet vigyázon mindenki vele.