Nagyon jó kis csaj, mind testre, mind szolgáltatásra!
Nagyon jó kis csaj, mind testre, mind szolgáltatásra!
A 30 es felettiek nagyon bejonnek. Nagy csodat nem varok senkitol termeszetesen, csak jol tudjon sz*pni, ne legyen nyafizas, lehessen megfogni rajta a dolgokat. Lehessen vele 2 mondatot azert ertelmesen beszelni. Sok fiatalabbol ez hianyzik szerintem, ezert kedvelem a kozep/idosebb korosztalyt.
Kedves Tomeh87!
Örülünk, hogy első hozzászólásoddal ilyen gyönyörű beszámolót írtál! De komolyan. Nagyon remélem, hogy hamarosan újabb és újabb (valós) beszámolókat olvashatunk Tőled, mert sajnos amíg ez nem történik meg, addig szerintem nagy valószínűséggel Kendra IP címéről írhatsz, esetleg Te magad vagy Kendra, mert annyira hihetetlenül szép marketingszöveget nyomtál, hogy majd' besírtam. Inkább az egy órát ajánlod :D LOL
(Oscar-díj gyanús ám...)
Jázminál volt szerencsém. Ritka jó csaj :) Gondolom már külföldön van.
Voltam a kis vörös sziszikénél sok rosszat olvastam róla én nem tapasztaltam velem korrekt volt lakás tiszta átlagos. Visszajáró leszek
Sziasztok! Volt régebben egy masszőr/szexpartner lány Kitti talán 29 vagy 30 éves Baross úton rendelt nem tudja valaki elérhető e valahol? Jó ideje eltűnt.
*** moderálva ***
attol függ mit vársz,40 éves, a képek kicsit ki vannak szinezve, de nagyjából a valóság,
ért a férfiakhoz, nem vitás. A bejönnek az idősebb nők, nem fogsz csalódni.
Helló !
Tócoskerti Virágra gondolok.Virág 18 néven volt és az Adriennel volt együtt és ő mondta Augusztus végén jön vissza a Virág.
KOSZI
Csak annyit, hogy p*cse van. Ennyi elég is.
Ok, csak nem tudom, kiről írsz...
Elmondanád cserébe, h mi az az "imteligens"?
;)
Sziasztok mindenki!
Devil beszámolóján gondolkodva, a hirdetések között böngészve megálltam én is Kendra lapjánál és egy hirtelen gondolattól vezérelve felhívtam. Telefonon elmondta a tudnivalókat, ami teljesen alap szolgáltatást takar, a városban megszokott teljesen alap árakkal. A franciát csak és kizárólag óvszerrel csinálja meg, nem árt tudni.
Rövid egyeztetés után meg is beszéltünk egy negyed órával későbbi időpontot, a belvárosban (várker) egy nyugis belső udvarról nyíló tömbházban fogadja vendégeit, a lakás valóban nem modern és nem szép, de tiszta és a célnak maximálisan megfelel!
Picit talán félve nyitott nekem ajtót, kikandikált onnan egy aranyos, valóban a képeknek megfelelő külsővel rendelkező 20 éves tinilány.
Betessékelt a szobába, mutatta az irányt, majd ott újra nyomatékosította, hogy a franciát csak óvszerrel vállalja. Megegyeztünk egy fél órás alap programban.
Maga az együttlét nagyon jó volt, Kendra igen vékony kb 45-46 kiló, pici mellekkel, a tökéleteshez közelítő feszességű testtel.
Kérdezte, hogy finoman vagy vadabbul preferálom-e a dolgokat, és bár nem konkretizáltuk, miután elkezdett franciázni elég gyorsan be is vadult, egyébként meg kell mondjam nagyon jól áll a szájában a szerszám, dögös látvány! :)
Maga az aktus is nagyon élvezetes volt, nekem legalábbis tetszett az arcára kiült reakció, kipróbáltunk 3-4 pózt és úgy láttam élvezte, pedig nem is igazán tudtam belelendülni idő szűkében!
A végén egy franciás, kézzel is verős befejezéssel elsültem a gumiban!
Végig kérdezgetett, úgy láttam szimpatikus voltam neki, mint ahogy ő is nekem, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy megyek még hozzá.
Hozzá kell tennem, hogy bár a többi beszámolót nem olvastam, de a legutolsó vitát láttam én is. Érdekes mód bennem nem kifogásolta, de én is szőrös vagyok! :) Említettem is neki az itteni fórumot és külön kérte, hogy írjam le ha jó, ha rossz tapasztalatom volt vele, azt is! (Ezért IS született a jelenlegi hozzászólásom)
Ajánlom az egy órát, mert a saját tapasztalataim alapján a fél kevés belőle. Kíváncsi vagyok a masszázsára is! A legközelebbi találkozóról is írok egy beszámolót, ha van rá igény és érdeklődés!
Písz!
Én már jártam nála többször is, minden egyes alkalommal nagyon jól éreztem magam. Nyugodtan hívd fel! Korrektűl tájékoztat téged, és amit megbeszéltek azt is kapod, ha normálisan viselkedsz. Nincs lehúzás, én csak ajánlani tudom.
Elmúlt három évben több Virág nevű szolgáltató volt Debrecenbe. Virág (18) -ból kettő is volt, és volt még Virág(19) Virág(21) Virág(22) hirdető.
Melyikre gondoltál?
Köszönjük a reklámot. Vagyishogy inkább nem!
Sonjárol valaki??
Depresszió elleni masszázst keresek.
(Alsóban, nő ruhában, szex nem kell.)
Depresszió elleni masszázst keresek.
(Szex nem kell, gatya marad, nő felöltözve.)
Köszi,kicsit kiesik Fehérvár,de talán visszatér! Jól emlékszel,jó dolgai voltak!
Sziasztok!
Az elmúlt egy évben 2-szer is voltam Maya(22) nevű hölgynél. Teljesen meg vagyok elégedve vele azt kaptam amiért meglátogattam. Kicsit részletesebben telefonban kellemes kedves hang fogadott mivel a rendelési idő végén hívtam elnézést kért, hogy csak egy kis időt tudok nála tölteni. Az időpont és a részletek megbeszélése nagyon könnyen odataláltam, kedvesen fogadott. Képei teljesen megfelelnek a valóságnak. Biztos még meglátogatom.