Bellácska 20 van valakinek valami infója?
Elöre is köszönöm.
Bellácska 20 van valakinek valami infója?
Elöre is köszönöm.
Kedves Sziszike (21)! Ellenőrizd a hirdetésedben található telefonszámot, ugyanis a szolgáltató szerint ez a telefonszám nem létezik.
Légyszi segítsetek. Olyan pipi kellene aki kocsiban vállal.
Hirdet egy 23 éves vsaj kocsiban. Van vélemény róla. Osszátok meg.
Hi mindenkinek,
Szombathelyen Bianka felhasznalót csak ajánlani tudom! Profi masszázst igért és azt is kaptam! Ő egy olyan felhasználó aki nem hazudik, képei megfelelnek a valóságnak. Szép mosoly, gyönyörű feszes bőr, formás szép cici és fenék! Aki teheti és igényli a masszázst póbálja ki nem fog csalódni, még keddig itt van mentsétek a számát...
üdv
Már csak pár óra és itt hagylak Benneteket! Használjátok ki az utolsó órákat! Hívjatok mert holnaptól már nem lesz rá lehetőségetek!
Tisztelt üzemeltető illetve fórum társak figyelem: Ketrinke20 Debrecenből és Nikol18 Sopronból total egyezés! Véleményt nem mondok, de mindenképpen elgondolkodtató......
Sziaxsztok lady Alexárol tud va*laki inf*t elöre is kösz*
Zsolooka volt, kicsit olvass visszább a fórumba ! :)
Sziasztok. Dori 40-nel jart mar valaki? Mennyire valosak a kepek? *** moderálva *** Melyik kornyeken lehet megtalalni? Koszi
Amanda !
Úgy látom kaptunk újabb hármas ikreket Fanni(20) néven.
„Rebi" hirdetőről, Kőszegről az apróban.
Szerkesztőség helyesen kétes hirdetőként jelölte. 1-es fotója azonos a volt Brigi(18) debreceni nagy zöld-ház fészekajbólvaló hirdetővel. Kár hogy távozott köreinkből aranyos kedves formás és jó szolgáltató volt. Csúnya dolog más tollával ékeskedni.
sziasztok!
Mivel holnap este vagyok csak Pécsett, így abban kérném a segítségeteket, hogy ajanljatok par lányt max 38-ig. Olyat szeretnek aki odateszi magat, nem fatusko es picit baratnos. Nem baj ha nagy cickokkal rendelkezik, mert az a mániám. Atutazok koszonom nem kellenek, ok jonnek felenk is. Brazilok sem a favoritok. Lehet ajánlani fiuk a titkos kedvenceket 😁 Nem leszek törzsvendég. Az onreklamokat nem kérem.
koszi:
R
Sziasztok !
Virág még visszatér valamikor ? ő egy nagyon szép lány volt.
Sziasztok!
Valakinek van egy kis infója Nikolett 27 -ről?Szemrevaló teremtés!Jöhet privátba is.
Köszönöm!
Hát ha erdes p+ncit szeretnél, akkor Smirgli Lilit tudnám ajánlani:)
De hát nem is említett úgy konkrétan név szerint senkit. :D
Hi!Dolgozott egy Mira, vagy Kira nevű masszőrhölgy, ha jól emlékszem a Thököly úton! Kellemes tapasztalataim voltak nála!Tudni valamit róla?Vagy csak most nem hírdet?Felfrissíteném az emlékeimet,de nincs elérhetőségem!Ha valaki esetleg segítene....Köszi
En nem vagyok nádszál és ma tiszteletem tettem az említett hölgynek semmi kifogása nem volt