az szarcsi :D hát igen a régi dolgod sem a régiek már :D
amugy naturban ti vállatok sz*pit? :-) semmi jo csaj nincs jelenleg...
az szarcsi :D hát igen a régi dolgod sem a régiek már :D
amugy naturban ti vállatok sz*pit? :-) semmi jo csaj nincs jelenleg...
sziasztok! belváros/egyetemváros környékén MIÉRT csak alsókategóriát lehet találni? MIÉRT???
Angelina szolgáltatása kamu az egész amit kínál,ma meg Nórika névvel szöszi lány képeivel hirdető is Angelina szóval vigyázzatok,félre vezetés az egész!!!!!!
Viviennél voltam, nincs nfvsz, semmi átélés, csak legyen gyorsan meg az aktus. Egy gondolat ami közben alakult ki bennem, azok a lányok akik igazán jó szolgáltatók, biztos állandó, elégedett kuncsaftal rendelkeznek, amiből simán megélnek, nem kell utazgatni más városokba. Azok utaznak akik helyben nem találják meg a számításaikat, mert mondjuk nem megfelelő a szolgáltatást nyújtanak. Eddig én mindig csalódtam, ha idelátogató lányhoz mentem. Többet nem fogok.
Várok mindenkit sok sok szeretettel 💋💋💋💋😊😋😜 egy kis huncutkodasra 😛😛😛
cdak vasarnapig vagyok SOPRONBA !!!
Csok Minnie 💋💋❤️
Szia!
Legalább olyat irj ki ami fedi a valóságot!
Köszönettel: Ninettke!
Tisztelt Vera!
Az adott fórum felső részén jobb oldalon található a kereső ikon (egy kék színű nagyító gomb). Ha erre kattint megnyílnak a keresési opciók
Igen :) Bocsi a tisztelet a kivételnek rész kimaradt! :)
Valóban van olyan csak ahogy te is irtad kevés.
Hali!
Őket én is kinéztem, valami infó jól jönne róluk.
Én köszönöm ezt a fantasztikus élményt! Menni fogok biztos vagyok benne ! Puszi ( sokkos)
5 pontos válasz ;) 👍Le a kalappal :)
Igen megerősítem Én is szombat óta nem elérhető, biztos szabadságra ment a hírdetést meg elfeljtette levenni
Hajduszoboszlói egész napos illetve éjszakás 4*-os hotelbe kikapcsolódásra keresek társat csütörtökre esetleg péntekre. Ha ismertek hölgyet, aki eljönne velem, írjatok rám. Ha hölgy vagy és van kedved velem tartani, írj rám a részleteket megbeszéljük.
Drága Mukunya! Nem minden fiatal lány,unott,és csak idő néző.. ;) kevés olyan van aki ilyen,de hidd el van ilyen. Pusz
Nem tudok rákeresni a hozzászólóra
Szia Gyurika ! 😊
Ismételten örömmel tölt el, hogy jól érezted magad Velünk ! 😇
Nagyon várunk vissza 😉🔞
Millió puszi 💋💋💋
Luca
Győrben,szép arcú-kedves lány várja ápolt urak kikapcsolódását!Gyere és elkényeztetlek úgy,ahogy akarod!Puszi Momóka
Igen :)
Olivia 43 fedőnevű versenyzőt sikerült felpróbálni 1-2 napja. A hely a SztAnna, és a bombával kialakított tér közötti rész.
Egyedül van, nyugis hely, olyan minigarzon féleség, ezáltal többen nemis nagyon férnének el. Tisztálkodási lehetőséggel nincs gond. A hölgy készségesen vette mélyre a nemesebbik rudamat, semmi nyávogás. Többféle póz felvételére is vevő. Hatalmas, kicsit megereszkedett de abszolult kézbeillő mellek, kellemes látvány&tapintás. Hason némi fognivaló, de nemvészes. MILF kategóriában ez nemgond. Semmi sürgetés, semmi legyünk túl rajta.....A haja asszem most nem vörös...de erre épp nemfigyeltem :P