Ma voltam Debrecenben Elviranal, elso korben zavaromban elneztem a hazszamot de sikerult odatalalni, vissza is csorgetett, belepve, minden felelmem elmult, beszelokes, dogos csajszi, furdobe invitalt, zuhi, stb., majd egy alapos hatmasszazst kaptam, labakra, alsotestre, mindenre kiterjedoen... Elotte elmondtam mi hol faj, es a nyakamat vette kezelesbe, remekul massziroz, minden lelki testi bajomtol ezzel a masszazzsal felszabaditott, finom simogatasokat enged hatra fordulas utan, nehany dolgot megtartok magamnak azonban :) Lingam utan kaptam egy ujabb remek hatmasszazst, es ujra kimasszirozta a kritikus pontokat, erosen megsem tul erosen dolgozik, fantasztikus minden, en semmi hibat nem talaltam, kedves, kozvetlen, megfelelo szavakat sem talalok, mindketten szimpatikusnak talaltuk egymast, elszamolas korrekt, orat nem nezi, meg bonuszt is adtam mert megerdemelte... Furdes utan zuhi, es atlagon feluli kedvesseg...aprosagok, de iszonyatosan jol estek... Allando vendege leszek. Koszonom Elvira !!