-***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Elena, új nevén Erika)
Sziasztok most nem reg voltam Marica 20 hat lany kicsit trehany lakasa koszos nem aqjanlom senkinek Esetleg tudnato ajanlani valakit?
-***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Elena, új nevén Erika)
Sziasztok most nem reg voltam Marica 20 hat lany kicsit trehany lakasa koszos nem aqjanlom senkinek Esetleg tudnato ajanlani valakit?
Dehogynem, más oldalakon ez az elvárás, ld a ***moderálva*** oldalt. Az a giccses mamip*rnó gyűjtemény ami ott van, simán übereli az ilyen szösszeneteket, ha az illető oda is beküldte volna még fikáznák is hogy rövid és nem elég részletes.
Nemkell bocsánatot kérned :D :D :D
Nekem sem előnyöm se hátrányom abból amit írt. Egyébként van neki számítógépe is, magyar bill.el. :P Telefonról nemlenne türelme ezt a hosszú dumát végigírni... de majdcsak elsikkad a téma
Csak tudod ilyen csöpögős, míves, szappanoperát egy férfi ember nem igazán ír. Esetleg a "*** moderálva *** harcolók". Ez már majdnem művészi, irodalmi fogalmazás, leszámítva az ékezetek hiányát. (gondolom telefon, vagy külföldi billentyűzet volt). Szóval nekem nem hiteles ez a beszámoló. Túl szép, túl tökéletes! De persze vannak kivételek! ;) Bocs!
Szia.Melyk Szilvinél voltáll?Aki Tinával egyűtt rendel?
Léna26ot próbálta már valaki? Ha igen ne tartsa meg magának az élményt! Köszi.
Inez: jó kis milf, szereti amit csinál, érti is és még a rózsák is barátiak.
Angelin: hát mit mondjak!? Lóg a kapanyél és dugni se szeret. A franciát meg egyenesen utálja. Kb 20szor törölte meg a farkam 5perc alatt. Kár érte mert elég jó csaj.
Sziasztok!
Réka 27-ről van valakinek tapasztalata? (privátban is jöhet) (Köszi!)
Ennyi lány mellett nem tudom erdemes e vissza mennem Zegre. ?! De remelem nem minden férfi a nagy cici sportos testér rajong. :)
En inkább maradok a csaladias erzeki romantikus hangulatban aki remélhetőleg rendessen vegzi a dolgat!
Hamarosan Zegen!!
Szerintem kevés az esély arra hogy Elvira ilyet írjon magáról. Bekerülni is alig lehet hozzá...sajnos
Vicc de tenyleg mit gondolnak ezek a csajok Rohely le a kalappal amúgy hogy ilyen higgadtan turted ha en lettem volna ott a "főnök "tutti nem úszta volna meg pár pofon nélkül 😀
Semmi gond. :) aranyos vagy..:) kiváncsi vagyok ki lehetsz..:D
Mi is köszönjük Elvira! ;)
Zalában van Zalaegerszegen és Hévizen is ilyen nevű hölgy. Kire gondoltál?
Ma sikerült újra meglátogatnom Virágot . Egyszerűen nem tudok vele betelni,fantasztikus élményben volt részem.
Kicsit sajnálom, hogy csak most írtad ezt le Liliről, mert amikor ugyanezt írtam róla áprilisban, akkor kitört a háború, h miért állítom róla ezt. (Persze a nagyját törölték azóta...) Azért köszi a megerősítést, miszerint a képekhez képest husibb... ;)
Hannánál voltam,többet nem megyek.....
Mármint mit értesz az alatt, hogy kamu?
Szonja 27: Kedves, vendégbarát, közvetlen, szép, baromi csinos, álom sziklacicikkel. A bimbókkal csempét lehet vágni. Alul piercing - én megmondom az őszintét, most találkoztam ilyennel először - de kimondottan érdekes volt időnként megpöccinteni. Francia 5/4, csók 5/5, action 5/5, bf 5/3 - ez utóbbit kicsit sajnálom, pedig - vesszek el ha nem - még a kémia is egész passzolt. Mondjuk én sem voltam a legjobb formában..
Színészkedés minimális, amikor élvezi, azért azt lehet tudni.
Rózsaszálakkal viszont alaposan fel kell készülni, pesti átlag + csók, nfvsz extra ahogy úgy általában az árok streeten menni szokott.
Gabyval rendel, vele is megismerkedtem, és terveztem hozzá menni, de sajnos nem jött össze. A héten igyekszem, egyébként ő is teljesen korrekt csajnak tűnik.
Régen is ilyen volt,úgy látszik csak nem akar tanulni.
Kár érte.