Ez AZ a Heni? 😃
Ez AZ a Heni? 😃
helló! Barbi 39 néven hirdetett egy hölgy egerszegen valaki nem tudja az elérhetőségét? egy ideje nem hirdett!
Szia! Szerintem érdemes; odatette magát és nem kifogásolt semmit élőben (amit telefonon megbeszéltünk), nem nézte az órát, nem siettettet.
Nándi · Őstag · Igen! Igen!
Nekem meg a moderálásra jelentették,a valós hozzászólásomat.Valakinek fájt,hogy én pedig még tudtam dugni a csajt.
Szirgyu · Újonc · Milyen meglepő, hogy az előző hozzászólásomat, amelyben csupán a száraz, valós tényeket voltam bátor megemlíteni, törölték.
Úgy látszik, nemcsak a lányok, de az igazság is meztelen.
És amiben,még rendkívül kitűnő,és messze átlag feletti ez a csaj (Conyról beszélek), az ápoltsága,és a tisztasága,saját magára,és a környezetére is.Patika a csaj,tök steril,ápolt,tiszta,illatos mindene.Tiszta lakás,tiszta fürdő,illatos lepedő.Nem talalálkoztam még,ilyen pedáns,rendmániás,hirdetővel.Jól esik bemenni ilyen csajhoz.
Hello szivi nem veletlen vannak kivételek!! Varlak beszeljunk! És köszönöm szepen 🙋♀️😉🌹
Nándi a helyszíni értékbecslő ...:-))
üdv:
spray
nem mondod.....
:-))
üdv:
spray
Nándi · Őstag · Nálam alap, hogy valamennyire lehessen kommunikálni a kiszemeltel!
Hidd ell vannak akikkel lehet!
Meg olyanok is akikkel nem!
Utóbbiakhoz menj te. :D
jja
de ahogy irta azt is lehet kulturaltan
nálam pl tejjjjessen belefér, már telefonban a tájékoztatás keretei között
nna mindegy , engeggyük el....
;-P
üdv:
spray
Szeretettel varom az ertelmes urak jelentkezését!!😤💪
és ha mán telefonba bemongya?? a rózsacsokrok méretit??
üdv:
spray
Szia!Pedig brutálisan jó az a csaj,én járogatok hozzá már két éve,kb ilyen heti szinten,nekem van minden,működik vele a dolog,megkapok tőle mindent.Az csaj egy csoda,egy álom,nagyon jó az ágyban!És ezek alapján,tényleg úgy lehet ahogy mondja,hogy nem mindenkit "vesz be a gyomra".Amin nem is csodálkozom,pár vendég,kicsit magára is nézhetne,meg el is gondolkodhatna.
Nándi · Őstag · Lehet ezt kulturáltan!
Nem rontok ajtóstól a házba!
Nálam már ott kiesik a csaj ha azzal a darálós szöveggel nyit mi és mennyi meg extrák!
Nézd nem ma kezdtem, szereztem némi rutint kapiskálom mennyit kell letennem, hogy ne érezze egyikünk se kellemetlenül magát!
Ujra itt van Cony, urak!
valaki aldozza be magat es mondja el mit tud ez a szexistenno!😂
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok. Az apróban hírdető Blankáról tud valaki valamit? Volt már valaki a vendége?