Ki volt a pesti kiválasztottad? Mi az elérhetősége és a helyettesítő hölgynek?
Elmondanál részleteket akár privátban?
Ki volt a pesti kiválasztottad? Mi az elérhetősége és a helyettesítő hölgynek?
Elmondanál részleteket akár privátban?
Sziasztok. Evelin20 Letenye. Valakinek tapasztalata? Köszi.
Sziasztok.
Esetleg van valakinek tapasztalata Jenna (39) -ről? Horvátzsidányban rendel. Szívesen veszem a véleményeket, akár privátban is.
Ajánlott!
Vannak most Siófokon olyan amatőr csajok akik rendelnek de nincsennek fent a Neten ?
Privátba is jöhet és előre kösz !
Köszönöm szépen Béla
EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval
EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval
Igényes, odaadó milfet keresnék nyiregyen vagy debrecenbe… kit tudnátok ajánlani?
Szia. Privátban megírom.
Szia lehet tudni h történt pontosan?
A hölgy nekem is tetszett...
Szia. Somogyszentpálon egy Stella nevü lány szokott hírdetni.
staffi · Őstag · Régebben több alkakommal is vágtam akkor jo volt... Most nem tudom... Több baratnőjét is kezelgettem van aki még most is hirdet néha van aki már nem.... 🙏☝️☝️😉😉
Sziasztok!
A nyírmadai Rebekáról van esetleg valakinek infója? Nem igazán találtam róla semmit.
Válaszokat előre is köszönöm!
Legyen szép napotok!
Sziasztok. Kira26 hirdető csaló. Vigyázzatok. Korábban Alex26 volt és böhönyén majd inkén hirdetett. Most Dombóváron van. A negatív tapasztalatok közt többen is jelezték. A szerkesztőségnek jelentettem.köszi
Cockhead87 · Újonc · Somogysámson, Somogyzsitfa, Nemesvid környékén nincs valami jó csaj, nem tud valaki esetleg ?
Én sem értem hogy hozta össze.... Az általa említett lányokat Lillával.... Elég zavaros volt.. Nemhiába törölve lett...
Sziasztok. Kira26 dombóvári hirdetővel vigyázzatok. Pár napja még Alexa26 volt böhönyén majd inkén. Sajnos engem sikerült megkárosítania. A fórumon belül a negatív tapasztalatok közt többen is jelezték, hogy csaló. Megteszem én is és jelentettem is. Köszi..
Szia. Sajnos Én beleszaladtam . Osztom a véleményt. Vígyázzatok. Most Dombóváron hírdet Kíra néven.