Emmáról Győrben valami infó valakinek!?
Emmáról Győrben valami infó valakinek!?
Sziasztok!
Emmáról mondjatok már véleményt , érdemes felkeresni? Milyen szolgáltatást nyújt?
Mire lehet rávenni!?
Ja csak ez milyen stilus es mit varhat az ember?
Nagyon sokan nem arra vagyunk, hogy lassunk meztelenul egy viszonylag jo csajt, kiverje es ennyi. (Bar neha ez is nehezukre esik.) volt olyan aki papirtorlovel fogta meg a bremet, korbe teritette majd ketujjal nekiallt rangatni unott fejjel. :D
elrohogtem magam nem birtam :D ez mi?!
kerjen tobb penzt, de akkor rakja oda magat, jatsza meg hogy elvezi.
vagy ha meg ez a munka se megy neki akkor legyen buddhista es eljen nomad eletet valami puszta kozepen.
Voltam már ilyen csajnál, és nem fértem bele a "kívánságaiba".. csak elfelejtette kiírni, elmondani ,te meg ott "állsz" fürdés után hogy akkor most mi van..... katasztrófa
Szerintem ők (és sokan vannak itt Sopronba) a 60 + osztrák papákra várnak, elveszik a zöldet, egy két puszi , érintés és vége.. 10 perc...és a papa nem fogja neked kiírni ide hogy átb...ták..
És masszírozni is nagyon jól tud hogy szeret-e szopni azt nem tudom de jól csinálj
Itt a másik, amin behalsz..:)
Csenge 22, szép fekete amazon..:)
SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ NINCS! CSAK WEBCAM!
Szeretem, vállalom:
Aktus óvszerrel, arcra ülés, csók, natúr fr, puncinyalás, , újjazás, stb
extra: kényszerfrancia , popó izgatás kézzel, natúr fr. végén szájba, mélytorok stb.
Felhívom a tisztelt kollégák figyelmét, hogy miután kihúzta a telóját hátulról, törölje meg, majd úgy kezdje el nyalni, majd kezdődhet a mélytorok a telóddal levegőt vegyél!!
Közben majd Csenge 22 nyögdécsel a telóba nyugi!!!
Vízálló teló ajánlott!!:) :) :)
Még egy közérdekű : Mary 29 ... a 30 perc az inkább 15-20 illetve csak akkor ha szereted a kutyusokat, mert akkor ketten foglalkozhattok a kutyájával, különben csak ő fog...:)
Ezen behaltam. :D
Aylin 22
figyeljetek.
“Csak kicsi, es maximum 15cm -ig vallalom (ha vastag merettel rendelkezel akkor sem fogadlak) megerteseket koszonom:)“
leirtak alapjan kb nem vallal semmit, szerintetek hozza lehet erni? :D
gondolom az a tipus aki fanyarogva nez rad, semmit se enged, papir torlovel er a peniszhez stb. :D
az ilyen lanyok amugy ebbol megelnek? Komolyan kerdezem.
lehet tevedek es jo a csajjal a szex, de nem fogadnek ra nagyban.
aki megis elmenne hozza az irjon mar valamit, en nem merek. :D
Akkor csak üzenetbe küldj elérhetőséget. Hogy én is élvezzem.
Szia! Mint írtam messengeren értekezem vele. Azt meg nem adhatom ki,mert az prívát dolog,ez ugye érthető!?
RÓMA az talán Olaszország fővárosa.
Azért Dóri ott van a szeren.Már töbször bizonyította a szolgáltatás, barátnő filling,tisztaság ,na és a kedvesség lenyűgözött mint mindíg. Mindenképp ajánlott.Köszönöm Dórikám a hosszú úton vidáman megyek ,és ha vissza jöttem jelentkezem.
engem is érdekelne, régóta figyelem, de ritkán jelenik meg, és pont olyankor, amikor távol vagyok...
Sziasztok!
Nelli 40+ Monesz 50, volt már valaki a héten?🙂
Szia leírod hogy találom meg? Régi elérhetőségei megszűntek én azthittem már nem csinálja.
Azért nála is van olyan extra amit nem igazán értek. :)
Sziasztok, az apróban hírdető Tamaracica felvette már vkinek a telefont?
Én többször voltam nála nagyon kedves szeret szopni én ajánlom ha bejönnek a teltebb csajok
Sziasztok! Esetleg Helgáról valami véleményt? Érdemes megkeresni, mit és hogyan szolgáltat, milyen a minőség?
Nem erre gondoltam! 😅
Igen, csak másnál minden extra és fele olyan jók sincsenek!
Hidd el, Gréti minden p$nzt megér, környéken a legjobb! 😋
Olyan drága lett?