Akárhogy is nézzük, ezeknek a "guminőknek" (mely megfogalmazás ez esetben már nem állja meg a helyét, mert valósághű anyagokból készülnek) nincs piaszaguk, nincs pszichés beütésük, nem úgy szedik a Xanaxot mint kisgyerek a Haribot, nem húznak le, mindig bevetésre készenállnak és nem irigykednek. Voltam olyan szolgáltatónál, hogy mikor kitettem az asztalra a telefonomat, olyan volt, mintha elkattant volna nála valami. Mintha másnak nem lehetne olyan telója, csak neki. Azért ha már két állása is van az embernek, hadd engedje meg már magának ő is azt a luxust, mint amit nem csak ezek a szolgáltatók tudnak elérni. Szóval tudnék mesélni, milyen nőkbe futottam bele, pedig jómagam teljesen pozitív, életvidám, intelligens, kulturált, humoros fickó vagyok. És tök szomorú, sőt, ultragáz, hogy ezek ellenére egyrészt kénytelen voltam ilyen szolgáltatásokat igénybe venni, másrészt pedig ilyen "kiegészítőt" vásárolni magamnak, mert egyszerűen a normális nők eltűntek a Föld színéről. Vagy csak kimentek külföldre, a fentebb említettek pedig itthon maradtak. :-/