Hellánál mikor voltál? Rendel még? Jó ideje nincs fent a hirdetése és nekem a telefont sem veszi fel!
Hellánál mikor voltál? Rendel még? Jó ideje nincs fent a hirdetése és nekem a telefont sem veszi fel!
Nekem légyszíves azt áruld el, hogy miért eltérő a két hirdetéseden az életkor és pár másik adat?
LEjla hol hirdet?
Én csak egy kis mellékest szeretnék meg osztani Tisztelt szerkesztőséggel, hogy ha már a nevek és a fórumban található véleményekről tapasztalatokról pár év alatt össze gyüjtött enciklopédiáról írjak fogalmazzak hiszen tény ezek a vélemények rendelkezésre állnak, de valamiért nem értem hogy évek óta hirdető lányok esetén és a pár hónapot hirdetők is, egy név csere folytán kárba vész oly tiszteletben tartott vélemény tapasztalat hogy ez csak is a mi érdekeinket képviseli korrekt módon és tényleg ez a irány minket szolgálna fogyasztókat ?? Persze aki régóta itt böngészik azok többsége már az összes lány fotó albumát volt szíves meg ismerni a tini koráról, de tisztelet a korrekt időbeni fényképeket alkalmazóknak bár ők vannak a kevesebben. köszönettel
***moderálva***
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika.. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van.. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
Semmi pánik. Csak hétvégére száll ki a hírdetők közül.
Sziasztok!
CsapóGarden-WaterTower környékén ki ajánlott franciskára?
Privibe is jöhet.
Hú ez megint mekkora öngól! Ennyire sötét lett egyes hirdetőknél?
14 éve járok cicákhoz.
Sziasztok!
Masszázs fogyasztó vagyok. Nem egyszerű olyan masszőzt találni, aki valóban érti is a dolgát, és hosszan elnyújtott élvezetet tud nyújtani. Rájöttem, hogy sokat kell kaparni a kövek közt, mire megleli az ember az aranyat. Volt sok örömben részem, de nem kevés helyről távoztam csalódottan. Azt mindenesetre megtanultam, hogy a vándormadaraktól sok jót nem lehet várni. Egyik héten itt, a másikon ott, a harmadikon amott. Az újdonság varázsát kihasználva lerabolják a várost, majd tovább állnak. Befutottam pár ilyenbe, de tudom, hogy az igazán jót csak akkor tudja értékelni az ember, ha megtapasztalja a rosszat is. Ezért lenne jó, ha ebbe fórumban egy kicsit aktívabban írnának a fogyasztók, hogy az átadott tapasztalatok alapján kevesebb legyen a sz*pás. Nekem pozitív élmény volt a Szöszi, Emili, Tündér Tantra és Kezes. Negatív az összes vándormadár és a helyiek közül a Regina és Marcsika. Most felkerült egy reményteli hirdetés Virág nevű masszőztől. Kíváncsi vagyok rá! Örülnék, ha valaki, aki már volt nála megosztaná tapasztalatait itt, vagy privátban.
Akinek nem inge,nem vegye magára. ;)
Na na emberek, kinek nem tetszik? Ezek tények és valóságok. Fáj az igazság? Hm ez gáz... De ez van... ;) Sajnos szánalom,hogy mi van ebben a világban, aztán lehet haragudni. Magasról teszek rá. Nem érdekel,mert őszinte amit írok.
Sziasztok! Szeretnék egy korrekt, jó szolgáltatóhoz menni! Kit ajánlanátok? Priviben is válaszolhattok! Köszönöm!
Hány év alatt?
30 nőnél voltam eddig.
Angel face, rendkívül ötletes a listád. Mondjuk nem feltétlenül pozitívum ha egy nő bejárta a fél világot, ezt én negatívumnak tartom.
na akkor ezért nem merte ide beirni mert itt hamar bebukott volna a mutatvány
én azért valamivel több virágot viszek magammal mert ki tudja hogy alakul a dolog, lehet akár nekem jönne meg a kedvem többhöz (bár sehova nem szeretek úgy menni hogy kicentizem a dolgokat még boltba se)
Többivel meg egyetértek, okmányokkal meg egyéb értékekkel felesleges
Tisztelt Látogatók!
Gabor36 = Cataliana, Tamara, Vanda...
Így Gabor36-nak üzenjük, hogy *** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését bármilyen nick-ről! ***