Nekem mindig is furcsa volt, hogy ugyanaz a hölgy miért hirdet kétszer, két telefonszámmal? (Szabina 19 pl.) Egyszerre két lovat egy seggel nem lehet meglovagolni... Szóval csakis valamiféle átverés kell benne legyen...
Nekem mindig is furcsa volt, hogy ugyanaz a hölgy miért hirdet kétszer, két telefonszámmal? (Szabina 19 pl.) Egyszerre két lovat egy seggel nem lehet meglovagolni... Szóval csakis valamiféle átverés kell benne legyen...
Ennyi erővel ő is kiírhatta volna a fórumra... Nemde?
Az biztos, h a legegyszerűbb a megelőzés, a telefonon leegyeztetett rózsaszálakkal a zsebekben megjelenni, minden más értéket (bankkártya, ékszer, személyi, jogsi stb.) nem magaddal vinni. És esély sincs a hasonló esetre. Meg persze ha nem a hirdetésben szereplő és várt/vágyott hölgy nyit ajtót, akkor megfordulni és eljönni....
Gábor36 a saját bőre kárára tanult valamit, megfizette a tanulópénzt. Legközelebb okosabb lesz. ;)
Feje aranyos?
Részemről ajánlott! anno voltam hozzá párszor .. semmi nyafi , normális csajszi ,,
Sziasztok
Minap voltam Lujzánál. Lakás nagyon tiszta. parkolóhely is akad bőven. Csak ajánlani tudom. Nagyon kedves lány. Masszázsra mentem csak eleinte amit nagyon jól csinált. Jól el lehet vele beszélgetni. Beszélgetés közben nagyon beindultunk így a lábai közé kéreszkedtem hát inkább nem is írom le ami ezután történt. Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon elrepült az idő. Franciája nagyon jó. Elfáradva és kielégülve távoztam. Biztos hogy fogom még keresni és megpróbáljuk ezt felülmúlni... :) Bízom benne, hogy Ő is ennyire jól érezte magát :D
Azta!!! Nekem csak a gumi nélküli franciáért kért +2-t...kicsit unott volt, de nekem a nagy mellei meg a vékony alkata bejött...mondjuk nem leszek visszajáró...
Sziasztok! Valaki tudna tanácsot adni Beatrix 21 leányzóval kapcsolatban? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm.
Sziastok,
rég nem írtam, mert nem arról szól ez a fórum, amiről szólnia kellene, viszont gondoltam megosztok néhány infót lányokról, normális hangnemben. Nem mindenkiről, akiknél voltam, de néhányukról.
Kezdeném kettő abszolút negatívval, akik jelenleg Sopronban hirdetnek, Andika 36, neki 2 hirdetése is szokott lenni, Anasztázia 24. Végig az éreztem, hogy utálják, hogy ott vagyok, utálják azt amit csinálnak és undorral értek hozzám és undorral vették, mikor hozzájuk értem. Ez lehet nekem szólt csak, bár nem hinném, mert teljesen normálisan állok a lányokhoz, abszolút kulturált megjelenéssel.
Aki nekem semleges vagy inkább negatív volt, Lorena 35. Valahogy azt vártam, hogy sokkal közvetlenebb, "belevalóbb" lesz, de azt értem, hogy hamar túl akar lenni az egészen. Ami viszont elképzelhető, az az, hogy lehet éppen valami miatt nem volt toppon és ha máskor mentem volna, más szájízzel távoztam volna.
Jöjjenek a pozitívak.
Glória 39. Egy, a szó jó értelmében "nagy" testű, nagy étvágyú nő, akinek kevés voltam :) Kicsit idősebb kategória, aki érti a dolgát és még szexi.
Gabi 29. A fotókon Ő van és sok fotó is van róla, így a külsőről nincs miért írnom :) Akinek tetszik, annak tetszik! Nagyon normális, beszélgetni is könnyű vele. Egyszer voltam még csak és már régebben, de valószínű újra fel fogom keresni.
Lea 24. abszolút pozitív. Kedves volt, közvetlen. Élvezte a szexszet, a kölcsönös franciát... :)
Erika Domina 26, most Sopronban. Domina miatt mentem, mert nem próbáltam még, ezért kíváncsi voltam. Abszolút "alap" dominát kértem, semmi anál, még a közelébe se engedek senkit. Kivéve urológust, szerencsére eddig csak egyszer kellett, azt is csak ellenőrzés céljából. Meg semmi erőszakoskodás, kéz lekötés, kicsit úgy érezhettem, hogy ki vagyok szolgáltatva... :) Szóval ezt a szintű dominás játékot jó csinálta, előtte mondtam, nem akarok semmi durva dolgot és nagyon élveztem :)
"És akkor" a végére a legpozitívabb élményem: Dia 22!! (csak hangsúlyoznám még egyszer, ez az én véleményem!!, lehet más máshogy látja...)
Lakás tökéletesen tiszta, felújjított, szexre csábító hangulat világítás, tiszta fürdő, tiszta, nem büdös törülköző, a zenét azt Ő választotta az alkalomhoz.
Arca nagyon rendben van, bőre feszes, illatos, mellei nem túl nagyok, de szépek, feszesek, lábai erősek, vastgok, de abszolút az a kategória, ami sport és alkat miatt ilyen. Két testrésze, ami nekem kiemelkedő kategória, az a feneke!! Brutálisan jó segge van!!!! :) Biztosan sokaknak ez már a túl nagy kategória, de nekem nagyon bejön! Nincs narancsbőr, nincs háj! Feneke a fotóin látszik, főleg azért is mentem, de a puncija, még a fenekén is túltesz!!! Húsos, nagy csiklós, könnyen izgalomba hozható, finom! Alig bírtam otthagyni, abbahagyni az orális kényeztetését. Aztán Ő kényeztetett orálisan és valami fantasztikusan csinálja! Bő nyállal, élvezettel. Nyálát csorgatta végig a farkamon, szexien élvezettel, alig bírtam, úgyhogy gumit kértem és szűk puncijával beleült, meglovagolt, úgy mozgott, hogy egy perc alatt végem lett, de nem bántam:):)
Nagyon tudja élvezni, élvezte is, mert szereti csinálni! Ezt végig érezni, látni lehet Dián. Tehát a hozzáállása kifogástalan, közvetlen, jó fej, értelmes. Azt mondta, hogy szerinte nimfomán, lételeme a szex. Kérdeztem hogy bírták ezt a barátaid? Válasz: hát, nem nagyon, senki nem bírta... :):):):)
Ha hasonlítani kellene valakihez, akkor azt mondom, itt az új Nina! Külsőleg szerintem nagyon! Hozzáállásban talán még jobb is!
leírom tapasztalataimat pár hölggyel kapcsolatban:
Veronika(47): Telt hölgy, kezdeményező, nagyon kedves volt, ajánlott kategória.
Daniella(25): Nem tudom mikori képei, de nem nagyon tükrözik a valóságot, mellei lógnak, felejthető kategória.
Hella(44): Szilikon mellű, MILF, jó francia technikával, ajánlott
Azt jelenti, hogy a rózsaszálakat utólag adta oda...
Szia! nem vizslafüle tipus,inkább olyan icipici,csak francia volt,azt nagyon jól csinálta,végig megvolt a barátnő filing,én nem nagyon csipem, a tulságosan visszafogott csajokat.
Beszámoló!
A napokban voltam 2 hölgynél is.
Krisztin 34 a Jerevánon rendel,lakás rendben.
Azonnal felvette a telefont,negyed óra mulva fogadott is.
Nagyon karcsú,gepárd testü,koránál fiatalabbnak is néz ki ez miatt.
Közvetlen,jókat lehet vele beszélni is.10/8 pont nálam.
Érdemes meglátogatni.
Britani 35 Ravazd lakótelepen leledzik,többszöri próbálkozás után értem el.
A megbeszélt időre még nem volt kész,negyed órát várni kellett rá.Lakás szuper.
Nagyon dekorativ,koránál szintén fiatalabbnak néz ki.
Mindent gumiban csinál,azonnal töröl mindent,szerintem tisztaság mániás.
Okos értelmes,látni,hogy egyetemet végzett,de a produkciója nagyon lightosra sikeredett.
Olyan skandináv jéghideg szépség.
Többet vártam tőle,10/7pont nálam.
Szia. Ha lehet kérni, egy kicsit bővebben a légyottot. Mert emiatt még nem biztos hogy felkeresi valaki. A mell az kicsi, vagy lóg, vagy kicsi és lóg? Köszi! ;)
Társát Kitti (25) is érdemes megpróbálni, ajánlott, már tudod hol keresd.
Helló Mindenkinek!
Maya 21 megsütött parasztvezérünk utcája,nyitott laza csajszi,mellben nem igazán van ott,de ugy csókol mint egy menyasszony,/igaz cigi után egy rágót azért bekaphatna/ de összességében nagyon jól éreztem magam nála...az ajándék átlagos.
Sziasztok! Nem értem,hogy miért is nyafogtok?!.. A Normális nők azért vannak itt ritkán,mert eggyes hírdetők alacsony egzisztenciával dolgoznak,sőt van aki óvszer nélkül is megy. A Férfiak többsége pedig azt hiszi,hogy valami piacon van ahol működik az alkudozás!. Na ez a probléma.. Ha nem lenne annyi alkudozás akkor itt lennénk sokat!... És ha nem lenne annyi egzisztencián aluli........ A PROBLÉMA FORRÁSA MEGOLDVA! elhiszem,hogy sokan vannak akik nem tehetik meg,és épp ez az akinek nem 500.000 forintos fizetése van az nem alkudozik,akik tehetős pont azok az emberekek,akik zsugoriak!!!! Ha a probléma forrás meg lenne oldva senkinek nem lenne baja. A csajoknak meg annyit akik á....on alul dolgoznak,hogy saját maguk alatt vágják a fát... (Meg sajnos másoké alatt is..)
Diszkréció adott és elvárt.... :D Kezdő még.... ;)
Szerintem ennek Ariel nem annyira fog örülni! ;)
Zoé(20): (a csikos mintás ágyon pózolós)
Megfelelt a korábban róla írt beszámolóknak. Azonban a lakás nekem nem volt lepukkant. Olyan átlagos, panel, de se kosz, se rumli. A fűrdőszoba detto. A lány nagyon pici, és van rajta mit fogni. Egyszóval nem az esetem, de korrekt volt, így maradtam. Nos az action feledtette a "látványt". Bőnyálas franciska 10/10, sex film feeling 10/8. Hát úgy pakolta magát, mint egy vérprofi, és kérte is a "keménykedést", ésszerű határokon belül. Visszajárós nem leszek, de megbízható, beszédes, és korrekt hirdető. A kategória kedvelőinek magasan ajánlott. Vehetne tőle órát 1-2 itt hirdető "virágszál", akik hírből se ismerik a férfiak vágyait!
Nem csúnya....
Sziasztok!
Noémi23-at csak ajánlani tudom nektek, telefonon egyeztettünk és nemsokára már fogadott is. A hely nagyon kellemes, parkolás is könnyű. Én egy kellemes fél órát töltöttem el vele, de minden egyes perc nagyon tetszett. Ha tehetem akkor újra felfogom keresni.