Leszűkíthető a kör, mert aki arckitakarással hirdet, nem kertvárosi már jóideje.
Mondjuk még így is marad, ez tény...
Leszűkíthető a kör, mert aki arckitakarással hirdet, nem kertvárosi már jóideje.
Mondjuk még így is marad, ez tény...
Helo,helo
Ne aggodj,én vagyok a képeken!
Sziasztok.
Tud valaki olyan lányt ajánlani aki szereti az igazán hosszan elnyújtott franciát? ( kapni) :)
Drága Soproni Új és Régi Vendégeim!
Ma reggel érkeztem újra Sopronba,és 6 napig vagyok itt!
Várlak titeket a megszokott kedvességemmel,szeretetemmel,bujasággal,erotikával Luxus rezidenciámon!
Remélem találkozunk!
Csók
BARBYKA
Várom a hívásod ,ha szereted a mély torkos , bő nyálas franciát szajba élvezéssel. Csak ápolt, igényes iFÉRFIAKAT fogadok. puszi Valeri .
Szia! Ninetkét meg Kiara őt tudom ajánlani, de ha pénzt alarsz keresni szívesen néznélek titeket.
Sziasztok!
*** moderálva ***
Továbbá érdekelne pár lányról vmi tapasztalat: Szofi 30, Vivien 21 (Ő múlthéten volt elérhető, most nem látom.), Dia 22.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Missy-t én is meglátogattam nem rég, tényleg szép arcú, kedves mosolygós fiatal lány, szóval abszolút pozitív! Teste is bejött, viszont van azért poci, szóval csak annak ajánlom akinek bejön az ilyen alkat! És amit még tudni kell, hogy nincs nf.
Ne fogsz rá választ kapni.., itt nem segítőkészek az emberek, csak minuszolni tudnak! Tisztelet a kivételnek! Nincs a lakásban ha ez érdekel :)
bocsi szavazat, nem komment
Most erre miért kell negatív kommentezni?
Bár nem 30-40 közötti, azért én Lucát is hozzátenném a listához.
Sziasztok
Szofi 26 = régi Szofi 24-el?
Valakit mára tudnátok ajánlani????
Hogy érted ezt?
Ezzel nem sokat segitettél... Mivel nem hogy vissza járos legyen elsem jutnak odáig, hogy legyen akármi is.
Zitusra reagálván, nem kellett volna maradni, valamint ilyet ingyen is kapsz. :D Még olvasni is borzasztó volt :D
Visszajöttem Budapestre két nap után. Ezt a rosszindulatot és a telefonos, sms-es fenyegetéseket, amiket Győrben kaptam, már nem tudtam megemészteni. Egyenlőre nem tervezek látogatást távolabbi városokba, csalódtam.
Gréti, Niki, Eszter, hozzájuk nagyon érdemes ellátogatni. ;)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Szonja) ***
T.szerkesztoseg. Lekoteleznetek, ha 3.probalkozasomra vegre megjelentetnetek a hozzaszolasomat, hogy a tobbek altal kert video , szamukra hozzaferheto legyen. koszonettel: gabesz.
Engedd meg, hogy segítsek! Csak azért nyomják ki, mert Örökösföldön senki sem lesz állandos.
Szép jó reggelt hölgyek/urak :)
Egy kis segítségre lenne szükségem hölgyválasztás szempontjából ;)
Volt egy nagy kedvencem még tavaly... Rövid, szőke, bomba test MILF.. Sajna a nevére nem emléxem és nem is találom, de ha a jelenleg városban sportoló lányok közül vki tudna hasonlót írni nekem, annak örök hálám ;)
További szép napot mindenkinek ;)