Hali Roni egy super tigris hölgy,tuti ajánlom aki szereti igényes,érzéki bujaságot.
Hali Roni egy super tigris hölgy,tuti ajánlom aki szereti igényes,érzéki bujaságot.
Én személy szerint elvoltam a kiírásain :D lehet még egyszer visszatér..Kitudja :) de van még itt 1-2 olyan aki nyugodtan léphetne az oldalról :D XD
Üdv! Szerintem nem hiányzik túl sok embernek.
KIara csak egy van! Az összes többi csak utánzat, jó, rossz............csak vissza kell olvasni!
Több városban jártam sok lánnyal voltam számomra Alice a legjobb.Amikor Én jártam nála volt nf meg csók is nem lett semmi bajom szerencsére.Persze aki hirdető lányokhoz jár az járhat akár pórul is.
Erre hiteles választ a Szerkesztőség tudna adni.
Véleményem szerint a Szerkesztőség törölte folytatólagosan elkövetett minősíthetetlen viselkedése miatt, hamarabb kelet volna. Utolsó pár hónapban a moderálással törölt hozzászólásai meghaladták az 50% -ot. Úgy vélem kulturáltabb az oldal nélküle.
Emberek! Rég voltam fönn az oldalon,de Gróf Kurátor hová tünt??? Várom szives hozzászólásotokat!
Szerintem jóval 40 év alatt van,vagy erősen fiatalítja magát.Legalább is a fotói alapján.
Szerintem egy hirdető.
Ma megpróbáltam eljutni Pedra(24)-hez. Sajnos nem sikerült. Mivel nem nyíregyházán rendel azt kérte induláskor hívjam fel. Miután ez megtörtént az adott településen szintén fel kellet hívnom. Na itt már hiába hívtam 3-4 próbálkozást zsinorban kinyomott és sms re sem reagált.
Értem én hogy közbejöhet akármi de szerintem kétszeri egyeztetés valmint egy potya utazás után az a legkevesebb hogy értesítem valahogy az ügyfelet. Számomra ez nagyobb negatívum mintha bent csalódtam volna.
Lány lányt?
Bocsáss még, de ha jártál volna náluk, nem írnál sületlenséget! Nem bántani akarlak, csak mellé lőttél.
Nem egészen értem egyes újonnan a bizniszbe beszálló lányok "marketing stratégiáját".
1. Van pár ilyen hirdető oldal, és más-más néven vannak jelen. - kérdés: Miért? Nem gondolják, hogy ez már eleve riasztó lehet a leendő vendégek (egy jó) részére? Vagy a többszöri névváltások, akár.
2. Felvesz egy olyan nevet, ami már ugyanabban a városban hirdető másik lánynak is van. - kérdés ugyancsak: Miért? Eddig terjed a fantázia? Most komolyan, ha én csaj lennék, és elhatároznám, hogy belevágok ebbe a szakmába, legalább felderíteném a (legalább helyi) piacot, kínálatot. Ne szerepeljek már ugyanazzal a névvel, mint más. Főleg, ha ne adj isten olyan nevűvel azonos, akinek rossz a megítélése (a "kertvárosi" Kiara a *** moderálva *** Angelina néven szerepel, és bizony egy másik Angelina nevűvel már itt páran ráfáztak... szóval már a név is rosszul cseng jó pár vendég számára). Ennyire nehéz lenne egy kicsit körbenézni pár héttel, nappal a kezdés előtt? Szerintem senki nem úgy vág bele - egy akármilyen - bizniszbe, hogy vasárnap éjjel megálmodja és hétfőn már kezd is.
Na mindegy, lehet ez csak nekem furcsa.
Az az előbb lemaradt, hogy már csak azért nem lehet a 23 éves, arc nélkül hirdető Kiara, akiről a kolléga írt, mert ha az Ő hozzáállása nem megfelelő valakinek, akkor nem létezik olyan lány a földön, akinek az... :)
Sziasztok! Tudtok olyan lány aki fogad magában lányt?
Arról senki nem beszél le senkit. Csak éppen ez messze van a beszitől, én inkább lejáratásnak nevezném. Még azt se mondom feltétlenül, hogy szándékosan, de mégis...
Na mindegy, befejezem, mert úgyis törlik a hozzászólást gondolom!:) Mindenesetre van oka, hogy ide már régóta nem írok senkiről semmit. (Legalábbis nyilvánosan nem.)
:))) Érdekes, van ahol ilyen stílusú és ennyi tartalmú "mű" meg sem jelenhet... De sebaj, azok a MTak mind taplók, hiába na, ez már csak így megy!:)
Bellus 23! Engem elbűvölt! Igényes tiszta lakás, gyertyafényes hangulat, rendkivül odaadó isteni franciával! Csak ajánlani tudom!
Bellus 23, kedves odaadó, igényes gyertyafényes tiszta környezetben fogadott, kedvesen isteni franciával. Csak ajánlani tudom!
Helló urak! Szerintetek a két Zita41 közzűl melyik az igazi?Aki Tecaként mutatkozik be vagy a másik.Képek alapján akár egy hirdető is lehetne.