Staffi,,Én pont ugyan így nézek Patrícia 22 -re ,hm mit is lehetne még vele csinálni ,, megnézem a fotóit készen vok, szép popsia van ,, De mint írja ő is csak masszázst vállal,, a végén kézzel fejezi be ,, :)
Staffi,,Én pont ugyan így nézek Patrícia 22 -re ,hm mit is lehetne még vele csinálni ,, megnézem a fotóit készen vok, szép popsia van ,, De mint írja ő is csak masszázst vállal,, a végén kézzel fejezi be ,, :)
Tisztelt Vanessza21 és Lacus123!
Kérjük, ezt a vitát ne a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
Boldog névnapot kívánok - sok szeretettel - Barbara!
Azt elfelejtettem hozzá tenni hogy 100%ban magyar lány vagyok csak szoliba járok! Nem tudom ilyen honnan jött nektek hogy van bennem vonó, ezek szerint nem tudjátok megkülönböztetni.
Nekem az Arina 20 fotoit elnézve kicsit olyan érzésem van mintha láttam volna itt, nem pont ezekkel a képekkel természetesen ! Tippem van... De nem biztos, lehet tévedek...
Szia, lacus123 örömmel olvasom hogy nem jösz soha többé, nem tudok mit kezdeni a búval baszott emberekel nem tudok csodát tenni mindenkinek megpróbálom a legjobbat adni nem nézem az órát mikor dobhatom már ki az illetőt beszélgetek vele próbálok teljes barátnő fillinget adni, nem kellene nekem akkor sem gyárba mennem ha nem ezt csinálnám értelmesebb vagyok annál beszélek nyelveket és iskolai végzettségem is van, neked már az írásodbol is látszik hogy nem vagy túl magasan kvalifikált megértem hogy nagyon nehéz ennyi pénzt össze szedni és idegeskedni hogy mit eszik 2hétig a család, de akkor ne ilyenre költs meg ne mások lejáratasával töltsd az időd. Mikor nálam voltál nem tudtad közölni hogy van e próblemad, csak itt megy hátulról mellbe, pedig én úgy érzem nyitott vagyok mindenre. De szerencsére ezen már túl vagyunk. További szép estét!
Hello fórumtársak!
Aki megdöngette Arina 20 szép formás poosiját az ne tartsa magába amit tapasztalt.
Köszi.
Akkor hogy az előttem szólókat is megövendeztessem, megkérdem itt az olvasókat, tud e valaki valamit a hajdani Reniről aki a wasserturm melletti panelban fogadta az arra érdemeseket? Már jó 2 éve hogy lelépett, gondolom befejezte, de ha valaki esetleg tudja hogy hirdet még máshol, más néven és közölné velem privátban, annak örülnék.
Más: nem értem ezt a lájk hisztit, jár a lájkokért vagy diszlájkokért valami kupon a teszkóban, vagy kitiltás, vagy miért kell ezért panaszkodni? Tudtommal az égvilágon semmi előnnyel vagy hátránnyal nem jár egyik sem.
Köszönöm!
Sziasztok! Az elmÚlt néhány hétben számtalan telefonhívást kaptam azzal kapcsolatban, hogy többen szexfilmekben láttak engem szerepelni.
Ezúton tudatom mindenkivel, hogy nem én játszok az említett p*rnókban, csupán nagyon hasonlītok rá A benne levő lányra.
Na ebben egyetértünk. Próbálok érdemi hozzászólásokat írni, de hiába, ha utána van 20 "Tudtok olyan lányt...? , Hová tűnt....? , Nem tudjátok, hogy X. Y. utcában ki....?" jellegű hsz.
A másik a hirdetők kamu beszámolói. "Olyan csodaszuper, rózsaszín volt, hogy az csak NA! Én bizony visszajárósa leszek!"
Kedves, mosolygós, vékony fiatal lány. Megfelelő a környezet és könnyű megtalálni is. A nagy szerszám probléma neki. Ha többet akarsz tudni üsd be a nevét a Pécs fórum keresőjébe és kidobja a korábbi tapasztalatokat, illetve A konkurens oldalon is vannak róla értékelések.
Voltam pár éve Marcaliban a hölgynél /Szilvi/.Egy családi házban fogadott, viszonylag diszkréten,nem találkoztam senkivel,de látszottak a mindennapos élet jelei.Akkor nagyon vékony volt,meg is írtam annó.A hozzáállása rendben volt,az ajándékra már nem emlékszem,de nem lehetett kirívó!Majd Rád kérdezek,mert ha felkapott magára pár kilót,szívesen frissíteném az emlékeimet!Üdv
Üdv! Az utóbi 2 hét alatt 3 szolgáltatónál jártam, mind a nőiesebb fajtából, de mégis mind más, a tapasztalataim a rosszabbtol a jobb felé haladva: Szabina 41: a fotók megfelelnek a valóságnak, mosolygós szöszi, bár néha kicsit nyávogós. Nagy, de enyhén szólva nem jó minőségü mellek. A francia, ha nem veszem figyelembe, hogy néha fogazik, aránylag jó. 5/10. Betti 40: fotónak megfelelő arc, kor, alkat. Szép, de nem a legfeszesebb popsi. A melle sem rossz, bár én ott is a kerek formát szeretem. Sajnos tényleg a szépséghibája, hogy egy foga hiányzik, de ősszességében kellemes az ősszkép. Előszőr kicsit kimért volt velem, de aztán oldódott, és mindenben nagyon készséges volt. A franciája is elég jó. 8/10. Tina 36 : már előszőr is ódákat zengtem róla, most sem okozott csalódást, a kis kerekded Vőrős Démon. Időm szűkős volt, így csak natur franciára mentem. Megint isteni volt, amit a szájával és a nyelvével művelt. És figyelt, mi és hogy esik jól. 9/10. És a legszebb az egészben, hogy ez a két milfistennő egy lakásban rendel. Ha együtt kezelnének, az maga lenne a menyország.
Ez azért van, mert vannak hirdetők, akik több néven is fel vannak regisztrálva. Pl tudok olyanról, akinek ezért van 300 tól is több csillaga.
Szinte az egész életét itt éli, jegyzetel, fórumozik, teleszemeteli az egészet.
Aztán persze lájkolgatja is. Az oldal üzemeltetői nem sok mindent tudnak ez ellen tenni.
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk.
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
Na ez jó kérdés,, Szabin van ,, A hónap közepétől megint lesz ..
Nem tudom makktársak ,hogy vagytok vele de itt van a Vanessza 35 hírdető ,nekem képei alapján egy igazi kíváni való milf, jó- jó. tudok olvasni " csak a kezeit használja bárki bármi mást akar az ne is hívja " én ezért nem is hívom, mivel én mást akarnák tőle, én pin@ bolondja vagyok , masszázs, kézi levezetés engem nem elégit ki ! Ezzel nem a hölgyet akarom esetleg bántani, mert korrekt módon ki irta mire lehet számitani ha hozzá megy az ember , de azért a hirdető képeit amikor újra és újra megnézem mindig eljátszom a gondolattal ,hogy istenem azért ezzel a NŐVEL, mennyi minden jó dolgot lehetne csinálni abban az egy órában amit ott töltenék nálla :) csak hát na olvasni tudok......
Jah, Kiara túltengés volt a városban. :D Így is maradt még kettő. Az IGAZI Kiara és egy másolat. A harmadiknak így már jobb a Mercike név.
Gina Diamond , ő nem fog nyafogni nyugi :)
Haha, úgy látszik, hogy túl sok Kiara volt Pécsett, így a 30-as már átment egy "németecske autómárkácskába"... XD Remélhetőleg jobb állapotú a "kasztnija", mint az ilyen korú "márkatársainak"... XD