Sziasztok. Van egy nagyon szép arcú lány fönt, 20 éves Evelinnek hívják. Tud róla valaki valamit? Nekem nagyon tetszik, de van-e valakinek tapasztalata vele? Köszi.
Sziasztok. Van egy nagyon szép arcú lány fönt, 20 éves Evelinnek hívják. Tud róla valaki valamit? Nekem nagyon tetszik, de van-e valakinek tapasztalata vele? Köszi.
De kár pedig őt én is kinéztem magamnak.
Zolibácsi!Köszi, a minden igényt kielégítő tájékoztatást! Legyőzöm a szőrfóbiámat, és megyek!Üdv.
Nincs is Roni nevu holgy..........
Mire eljutotzam volna Babetthez eltunt, mire eljutottam volna Szilvihez eltunt.. mire eljutottam volna Marahoz eltunt... nemaar :(
Amúgy érdekes, de azóta Rico90 sem jelentkezett. Most vagy igen jól ráérzek a dolgokra, vagy üldözési mániám van, de az utóbbit kizárnám, mert azt a hangok megmondták volna :D
Szia.
Kicsit nekem továbbra is fura, hogy nem beszámolót írsz (ha már megígérted, illetve ha azóta voltál két lánynál), bizonyítva ezzel, hogy valós aktív tag vagy, hanem Kendrát véded. Azóta amúgy le se írtam ezt a nevet, míg Te az utsó irományodban kétszer is.. Mondhatni drámázol.. :P És ige, így jártunk Veled, hogy azóta se egy levél, se egy távírat.. :( Hiányoztál, haver, ez az igazság...
Jut eszembe, Kendra hírdetése mostanában nem volt aktív, és amint megjelent, tádáááám, Tomeh87 is megjelent. Nem, nincs összefüggés, biztos vagyok benne ;)
Sziasztok!
Szívesen vennék egy privit attól, aki igénybe vette mostanában Zira(20) masszázsát. Cserébe én is segítek olyannal, akinél már megfordultam.
Befejezte már régen sajnos!!!!!!!!!!!!!!!
Én kaposvaron egyszer voltam akkor is Viragnal aki azóta már nincs itt, szóval én nem ajánlanék senkit. Kicsit odébb mész és sokkal jobb a felhozatal.
Ugyanez a tapasztalatom. Nagyon kedves volt velem, egyeltalán nem érződőtt rajta hogy kényszerből csinálná amit csinál. 3x voltam nála egyszer se bántam meg. Nagyon szimpatikus, bár tényleg nem egy arcmodell, de a győri átlag fölötti szolgáltatást nyújt. Nekem bejött, én ajánlom.
Roni super vad tigrisnő,tudni kel ki hozni belöle,super.nagyon kedves ,igazi érett dögös NŐ.
Júlia 42. Ķét hete voltam. Időpont egyeztetés, fogadás rendben. Szexi fehérneműben kedvesen fogad. A képei megfelelnek a valóságnak.Jó illatú, finom bőrű. Jó alakú. Francia kellemes kölcsönsen is. A szörme bunda megvan. Nekem tetszett. A pozícióváltások gördülékenyek. A látvány és légkör kellemes. Kényelmes nagy ágy. Tiszta szoba. Igényes zuhanyzó, tiszta törölköző. Korrekt elszámolás. Kedvező csokor. Milf kategóriában hibátlan. Van még valaki, de nem zavart. Visszamegyek.
Halihó!
Hogy is jártatok velem? Megosztottam a tapasztalataimat és szénné oltottatok? Gondold ezek után jó kedvvel fogok majd írogatni továbbra is a fórumba? Azóta egyébként is csak kétszer voltam lánynál, és egyik alkalommal sem Kendránál.
De eleve nem értettem az egész történetet, meg a fogalmazásmódom kritizálását. Hozzá teszem, hogy szerintem egy aktív tagtól a fórum színvonala csak emelkedik, a több szem többet lát elvet követve meg nem gond, ha minnél több beszámoló olvasható az oldalon. Attól, hogy nem írok, még én is el tudom olvasni a mások véleményét és úgymond leszűröm a következtetést, nyilván ezért is sikerült nekem is elkerülni az utóbbi időben a különböző indiánokat, akikbe az elején egy az egyben beleszaladtam, nem értem, hogy miért nem lehetett ennek örülni, mégha nekem eltérő is volt a véleményem a tiednél...
Egyébként Doc nem tudom, hogy most itt a területedet védted, vagy hogy pontosan mi a bajod a Kendrával és ennek kapcsán a beszámolómmal, de nem hiszem, hogy bármivel kiérdemeltem a ti támadásotokat.
Na mindegy, ez nem a dráma helye.. Mindenkinek jó ribizlizést!
Písz!
Júlia42 fotói mikoriak lehetnek?Most is olyan buja szőrzettel rendelkezik?Ha valaki volt mostanában, ossza meg velem!Kössz
Remélem jár, mert én már beváltanám. Tudnék venni 2 üveg Dankó Pista vörösbort! ;)
Sziasztok,
felettébb érdekelne, hogy Győrben lehet e megbizható 22 év alatti hölgyet találni? Popó kedvelők előnyben...
Sziasztok! Adél2-ról tudtok mondani valamit! alakja nagyon szexi!
Mirabella kepeit nezegettem egy ideje mert a teste viszont vaditoan jo rajtuk. Az arca viszont nem latszik. Egy olyan hozzaszolast olvastam rola korabban, amiben azt irta az illeti hogy az arca nem tetszett neki. Na bumm. Gondoltam azert megis raprobalok. Erdemes volt. A feje nekem se jott be ugyan de a teste es a kedvessege igen. Karcsu magas no. Jo mell, formas fenej, szep punci. Kommunikalni is lehet vele. En jol ereztem magam. Hajra!
Hogy kit érdemes meglátogatni: Alicet mindenképpen(ő most nem hirdet),Vivi(29) is ajánlott bár most nem tudom hogy néz ki.Ja és ez saját vélemény!