Helló, aki úgy véli, a Lina & Jenny jó, mert hallgatni a telefon, így, tévedsz! itt nincs sz*x ajánlatot, csak letépte !
Helló, aki úgy véli, a Lina & Jenny jó, mert hallgatni a telefon, így, tévedsz! itt nincs sz*x ajánlatot, csak letépte !
A feleségem szeretné kipróbálni ezt a lány lánnyal verziót ezért kellene a segítség. Ha tud valaki ???
Én pont az ilyenek miatt nem kísérletezgetek már egy hosszabb ideje az újoncka lányokkal. A 15 év letagadása nagyon durva! Ilyen esetben a lány ne csodálkozzon, ha a hozzá érkező már a bejárati ajtóban állva csinál egy villámgyors és katonás hátra acrot. Sajnos minden városban lehetnek ilyenek.
A kaposváron jelenleg is hirdető lányok közül eddig csak a "Fekete Hölgynél" voltam, nála ilyen élményed biztosan nem lett volna, ha őt választod. Mikor bejutottam hozzá, akkor olyan volt, mintha csak az egyik képéről lépett volna elém. Nem kértem el tőle semmilyen személyazonosításra alkalmas okmányt, viszont egy tüzetes és analitikus szemrevételezés után arra a következtetésre jutottam vele kapcsolatban, hogy teljesen valós lehet a profilján megadott életkora (alapesetben kedves lány, csak akkor megy át dominába, ha ezt az elején külön kérik tőle, szóval nem kell attól tartanod, hogy normál szexben valami olyat próbál veled tenni, amit nem szeretnél :D).
Voltam Juditnál(37), teljesen rendben van a hölgy :)
na végre valaki az eszét is használja,,,nikepapucs,,,ez te vagy,,unott,legyünk tul rajta,hanyatt fekvés,aztán csináld tipus,,s ezért fizetni???a műbaba többet szol!a melleket meg majd lövik a Holdról????! Hátul szappanozzák,elöl habzik,a kutyának kell a csont!azért legyen rajta mit fogni...és drága Vanessza21,ha Ennyire unod amit csinálsz,ne ezt válaszd,Menj el egy gyárba,futoszallagra,ott a helyed!akinek meg bejössz,az nem volt igazi csajnál...van Győrben bőven,csak kérdezzetek,ajánlok én olyat,az agyad eldobod! én egyszer voltam nálad a nyár elején,,amugy ***moderálva***,ha jol emlékszem,de messze kerülöm azt a tásas házat,,és mindeniknek ajánlom,hogy kerüljön!
p*nzkidobás ablakon,,!ezzel befejeztem Vanessza 21-et azt jó napot!
Na emberek, itt a bellterjes mínuszok és egyebek birodalmában, végre ismét Nyugaton járok, ma mindenképp meglátogatom a Marcaliban hirdető hölgyet, azért másik kategória ő a környéken, ahogy nézem, de ide nem is írok majd élményt, mert csak mínusz jár érte , de aki kíváncsi rá, priviben beszámolok szívesen.. :)
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk.
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
Csak megerősíteni tudlak... helyes aranyos csaj, fiatal, van benne egy kis vonó tényleg, de ez nem von le az értékéből. El lehet vele beszélgetni, bár jobban szerette volna ha az egy órában csak beszélgetünk (valahol meg is értem), és nagyon kedvetlen unott volt, azt éreztem rajta hogy csak már lenne túl az egészen. A képeken tényleg ő van, azt kapod amit látsz. Összegezve én nem fogom többször megkeresni, de lehet hogy valakinek bejön.
Ugyanígy a tapasztalat, ő 36 éves :(
Aisha
Jártam Zsófikánál. Hát tuti nem 21 éves és szerintem a képen se ő van.
Pénteken 23.00 óráig várom kedves vendégeimet, szombaton is elérsz most 14.00 óráig.
Ha egy kedves, telt, negyvenes évei végén járó hölgy az elképzeld
szexpartnered, ne habozz, hívj! Várpalotán várlak, fsz-i, panel lakásomban.
Puszi
Alíz
Bocsika, nem ismételni akartalak, átsiklottam a te hsz-ed felett :)
De egyetértünk, nincs ebben gond :)
Tisztelt Nándi!
Nagyon iparkodunk vele. Tudjuk sokan szívesen használták.
Sajnos a mikulás még nem hozza, de bízunk benne a Jézuska segítségével meg fog az is érkezni :)
Addig is szíves türelmüket kérjük
Ne haragudjon meg senki, hogy ilyenért szólok, de nagyon szúrja a szemem az ilyesmi. Most 1 szituációt kiemelek, de ez nem egyedi eset. Például marcus 3 hozzászólásal az enyém felett leírta szinte szóról szóra pontosan ugyanazt, mint én, csak felcserélte a szórendet, és kicsit átfogalmazta. Az általános tájékoztatásról a rejtett számoknak, az időpontadásról, stb. Ha lenne közte legalább néhány oldal, akkor még lenne is értelme az ismétlésnek, de így csak spam.
"Egyetértek Golekonnal + van fekete lista is az oldalon" - ennyi bőven elég lett volna.
A legszebb az egészben, hogy az ismétlésért, ami tölti feleslegesen a fórumot még több lájkot is kapott! :)
Remélem nem veszi személyes támadásnak senki, de az ilyenre oda kellene figyelni, sokszor csak görgetem a fórumot és több oldalon keresztük ugyanarról van szó érdemi plusz infó nélkül, le írja 5 ember ugyanazt más szavakkal, és ha valamennyire hasznos infó, akkor legfelsőt belájkolják sokan, mert csak azt olvassák el :)
Üdv: Golekon
Akkor hozzá sem megyek :D pedig a képei elég meggyőzőek ,kár érte....
Kedves Varázslat! Tegnap Dec. 1. 14.00-ra beszéltem meg telefonon számkijelzéssel a randit egy itt is hirdetö hölgyel. Kérte elötte fél órával erösitsem meg, 13.30-kor hivtam, megadott egy cimet. Odaérve hivtam, átnavigált a szomszéd lépcsöházba és kért néhány percet. Néhány perc mulva hívtam ekkor már ki volt kapcsolva........ néhány sikertelen próbálkozás után elhagytam a Bethlen utcát szerencsére volt B tervem. Köszi Zsuzsi!!! Biztos nem voltam szimpatikus.....
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Kriszti (30) miért szüntette meg mindenütt a hirdetését?
Folyamatos hirdető volt Kecskeméten, ráadásul mindenki elégedett volt a szolgáltatásaival, mégis pár hete eltűnt.
Tud valaki róla?
Nem tud segíteni senki ?
Aki korrekt az úgy csinálja, hogy rejtett számot nem vesz fel vagy ha fel is veszi csak infót ad de időpontot foglalni nem lehet.
Aki számmal foglal és nem megy el ott mehet a fekete lista. Azt hiszem itt is megosztják egymás közt amit mi ugye nem látunk (más forrásból tudom), hogy kinek a száma tiltólistás. Ez működik, nem értem én sem miért kellett ezt így túlreagálni. Azért bőven van a lányok közt is gázos. Akihez odamegyünk és az ajtót már nem nyitja ki ugyebár pedig előtte 1 perccel még kapukódot adott... Oda többet nem megyünk és ennyi :)