Kicsoda???
Kicsoda???
Sziasztok !
Ma próbáltam keresni az itt hirdető Fannit hogy mennék hozzá de sikertelenül.
Csaó! A képeknek megfelelő, dekoratív a hölgy. Mondjuk számomra túlzottan gépies, nem sok barátnő fíling...
Sziasztok! Eliz (22) csalódás. Ugyan csinos, de nem a képeken látható, idősebb és teljesen más paraméterekkel rendelkező hölgy. Nem a hirdetésben írt és telefonban mondottakat vállalja ill. a többségét csak xtraként. Mondjuk a kecó kultúrált, de ennyi a pozitívum...
Mai élményem.Pincúrhoz mentem volna,mert láttam,hogy pár év elteltével újra elérhető.Annó franciára mentem,gondoltam most is megyek.Most a temető mellett rendel egy tizesben,csengetés után a lifthez érve látom,hogy gyalogol a lépcsőn lefelé két kredenc méretű nem éppen a napon barnult legény.Ők kimentek a hátsó bejáraton és mire leért a lift, úgy döntöttem én is távozok,de már a másik kapun,így nem vettek észre.Nem éppen bizalomgerjesztő volt a kinézetük és nekem ez így nem fér bele,hogy ilyen alakok várnak kinnt (jó esetben csak várnak),míg én fennt kikapcsolódni próbálok.Eltávozásom után sms-ben jeleztem Pincúrnak a tényállást (és ezért írom le a sztorit),mire ő úgy reagált,hogy azok csak a barátnője vendégei voltak,ő nem él ilyen alakokkal. Én meg helikopter vagyok,mert ugye a megfáradt vendégek akció után a 7.emeletről gyalog jönnek le,mert miért is ne.
Hello tarsak sos be nem tudna valaki angelyn szamat elkuldeni a szalkai csajet
Kedves Doc!
VICA vagyok nem szeretném ,hogy hiteltelenél tegyél!
Nem vagyok Beatrix masszazs=Vica=Jill.
Kerlek győzödj meg mielött olyat írsz ami nem fedi a valosagot!
Köszönöm.Vica
Ma több telefon is a semmibe ment, vannak ilyen napok, pedig hidegben a legjobb csinálni:-)
Valószínűleg pont azt követően vette le a hirdetését, ahogy te megnyitottad. Mivel neked már meg volt nyitva, láttad a hirdetést, ezt nem frissítgeti állandóan újra a böngésző magától. Azonban amikor már rákattintasz valamire a hirdetésen belül, például képek kinagyítása, akkor azt, mivel még nincs lent a gépeden, friss adatként kérné le a szervertől, s mivel időközben inaktív lett a hirdetés, így ezt a kérésed már nem tudta teljesíteni, ezért kaptad a "jelenleg nincs megjeleníthető állapotban" hibaüzenetet.
Amennyiben a hirdetést is újrafrissíted, akkor már arra is azt fogja írni, hogy nincs megjeleníthető állapotban.
Ez a legvalószínűbb oka a jelenségnek (persze előfordulhat, hogy valami egyéb hiba lépett fel), de a leírásod alapján így történhetett, ahogy leírtam ;)
Nem lehetséges egyébként, hogy pár éve ugyanezen a néven ő már volt Győrben?
Amikor utoljára jártam nála, Babett nem úgy viselkedett, mint aki végleg visszavonul, szóval szerintem csak egy kis "szabadságra" ment.
Mara pedig elérhető Kaposvárott, ha nem bánsz egy kis furikázást.
Ki?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó massőrt veszprémbe, vagy környékéről? Úgy összképébe, ki a legjobb (vagy legaább jó)? Köszönöm!
Beatrix (36)/Beatrix masszázs = Vica = Jill
:D
Drága Vendégeim ! 😊
Kecskeméten vagyok péntek délutánig Lorin Barátnőmmel 😉😈
Várlak/ várunk Benneteket egy kis hancurra 😉😈🔞
Puszik 💋
Luca & Lorin
Üdv, nagyon szép mellei vannak élőben is, engem csinosan, tisztán fogadott. Teljesítette, amit kértem. Egy baj volt vele, hogy kissé kedvetlenül állt a dolgokhoz. Lehet, hogy már fáradt volt.
1 próbát megér szerintem.
Keress vissza fórumon ha jól emlékszem nem is olyan régen írt róla valaki.
Volt csak rövid ideig :)
Meg hát,, :)
Nagyon csepp a csajszi, szerintem a méretei miatt sem vállalna. páran szegelnénk azért itt úgy látom