Akkor lehet, hogy már régen készültek, mert egy kivételével az összes amatőr kép.
Akkor lehet, hogy már régen készültek, mert egy kivételével az összes amatőr kép.
Köszönjük a választ, akkor szerintem ezt is kihagyjuk.
I know it is quite difficult to get information for a foreigner on a Hungarian speaking forum, but at least try to be more specific my friend. It is like asking for offering a computer. For what? Gaming, office, internet, 3D design, music studio? Same with girls. What do you prefer, what you doesn't like, what is irrelevant for you? At least you can see the pictures, what generally speaking cover the truth about the outlook. But about what they offer, that's a different question. You can pick blondes, blacks, skinnies, chubbies, but about services and general stance that what you should specify, that where we can help you. Some general quality: girlfriend feeling, kissing (some may does passionately), barback blowjob, cum in mouth, anal, domina, etc, etc. So? :)
I think you could ring Lily or Kiara. These two girls are the hottest ones, i dont know about their English skills but you should give a try.
Anasztázia és Antia párban vélemény?
Sziasztok !
Én ma voltam Brendánál , a képei nem igazán tükrözik a valóságot , nem kis felesleg van rajta !
Most látom hogy más is keresi Nilyt.Sajnálom én is hogy nincs pedig voltam nálla egy jópárszor. Nekem bejött. Bár legutóbb kicsit kelemetlen volt a feljutás mert a szomszédok lent a liftnél partiztak és várok telefonnal a kezembe és, kettő beszált velem a liftbe kérdik hova de nem válaszoltam csak nyomtam a szokott gombot. Maga is? az előb már ment oda egy férfi. Na erre el kezdtem nekik angolul mondani hogy nem értem mit mondanak na mindegy is mert Nily hamar elfelejtette velem . Jó kis csajszi kár hogy megint nincs de remélem hogy csak másik albit keresnek Barbikával mert ő sincs egy ideje és feltünnek újra a városban. És a hab a tortán hogy mikor lefele mentem ezek még mindíg ott nyomták a sódert lent. Reméllem hogy csak ez miatt nincs.
Valaki amúgy tudna hasonló csinos fiatal tiszta és fehér lányt mondani? *** moderálva *** köszi
ÜDV!
nem rebeka volt a konkrét megnevezett.
Rebeka is hasonló stílus korábban volt hozzá szerencsém. :)
igazán cserfes és laza könnyen oldja a feszültséget.
ő is sem a nyafogós plázacicák közé tartozik.
szerintem belevaló.
részemről a mutatványa is teljesen kielégítő volt.
árazás és a körölmények a tor...kón már megszokottak.
ha valakiken bejön képek alapján élőben sem hinném hogy csalódna....
Én is jó ideig gondolkodtam egy találkozón aztán győzött a kíváncsiságom!
Hello to everybody! Any suggestion about nice pay girls in Pécs? Possibly in English. Many thanks in advance
Gabi nem túl régóta masszíroz,de szerintem jó!Gyúrásnál kevesebb,siminél több,nekem megfelelt!
Sziasztok!
Gemináról van személyes tapasztalatotok?
Köszi!
Hogy ne lepődjön meg senki, hogy olyan barna, mintha szolizott volna :)
Mondjuk akik azokra a parizerekre buknak, azoknak mindegy...
Kitti 20 - idézem" szoli barna " szemmelláthato hogy c*gany lány akkor miert kell ilyent irni ?! Nem ertem
Sziasztok! Többen is masszázsolnak, de jó PM-ért kihez érdemes menni? Pl. Rebeka (24) masszázsa felejthetetlenül jó, de sajnos nem vállal xtrákat.
Anita 24-ről még! Rossz napja mindenkinek lehet,a Győri "szolgáltatók" között nálam,az első ötben benne van!
Négy éve járok hozzá kisseb nagyobb megszakításokkal,de nem tudom megunni!
Tiszta és jóillatu mindig,nem nyafog és odateszi magát,amit megbeszélsz vele az úgy van!
Na és azok a cicik.............az maga a menyország!
Már akinek fontos a cici,nekem az!
Ahogy meg a farokkal bánik az túl hosszu lenne itt ecsetelni!
Ha egyszer abbahagyja,azthiszem sokunknak fog hiányozni..........
Anita 24 nem volt flegma, unott? Kommunikált?
Sziasztok!
Brenda 32 -ről valakinek valami információja ?
Köszönöm!
köszi a tippet!
Tegnap sikerűlt elmenni hozzá!Kellemesen csalódtam!Kedves,aranyos,nem nézi az időt és a telefont se vette fel amíg nála voltam.
Én biztos többször fogok menni hozzá.
Maximálisan egyetértek! Leginkább nem is azzal van a baj, hogy nem jön el, mert emberek vagyunk, bárkivel megtörténhet.Hanem, hogy nem szól, mert közben lehet hogy más elől veszi el a lehetőséget akinek akkor jó lenne. Én már azt is megköszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és lemondjal. Meg persze vannak olyan emberek akik módszeresen szeretnek szórakozni. Magam sem hittem volna míg nem tapasztaltam, hogy hány 30-40 éves férfi lelki fejlődése állt meg a 10 éves szinten, és maradt a kedvenc hobbijuk a telefonbetyárkodás. Néha tényleg szinte jobban szórakoztam rajtuk mint ők maguk szerintem, de azért van az mikor már tényleg baromi idegesítő, úgyhogy tiltom őket a telefonomról hogy erre később ne legyen lehetősége , de még ilyenkor is van az a kitartó amelyik másik számról hív :) Én is hozzátenném hogy kinek nem inge....az ne!
Kedve Férfiak!
Kérlek tikteket akik jártok hozzánk többi szolgáltató csaj nevében is nyilatkozhatok szerintem nem csak velem esik meg biztos,hogy párotok,feleségetek,barátnőtök megtalálja a telefonszámunkat a telefonotokba és utána minket zaklatnak sőt most úgy jártam hogy hozám akarta költöztetni kedves párját :)
Mert állítólagosan szerelmes lett...
Kérlek tikteket legalább okosan mentsétek már el a számunkat,hisz nekünk se hiányzik ez a fajta hivosgatások és sms..:)
Köszönöm szépen!Szép napot!puszi