Az a bajom Anitával,hogy időtlen idők óta 24 éves :-)
Az a bajom Anitával,hogy időtlen idők óta 24 éves :-)
Először is lehet a szerkesztőség 100 szor leírta, én mindenesetre még nem találkoztam ezzel. Másodszor: talán gondolatolvasó vagy? vagy csak élből a rosszat feltételezed másról, hogy olyant látsz bele a kommentembe ami amúgy nem is állt szándékomban? A kérdést abszolút nem provokációnak szántam. Azt még megértem, ha egy adott hölgyről irt véleményt mínuszol valaki, végül is az izlések nem egyformák, így a vélemények is eltérhetnek, de azt nem bírom fel ésszel, miért kell egy informálódás céljából feltett kérdést egyből lehúzni. Mi abban a sértő vagy a provokatív? Azt megértem, ha a hölgyek estleg nem szívesen látnak itt magukról véleményt, ezért is van a hirdetés alatt lehetőségük nem elfogadni azt. Viszont azt nem értem, mi a sértő abban ha valaki informálódna, pláne ha esetleg hozzáteszi, hogy privátban is jó neki a válasz, amit esetleg nem lát itt ország világ. Mert ha kicsit visszanézed az utóbbi hét kommentjeiben is fogsz olyant találni aki privátban kért infót, mégis lehúzták. Mégegyszer mondom nem áll szándékomban senkit provokálni, sem a feszültséget kelteni, egyszerűen csak nem értem az ilyen hozzáállást.
Bocsi, vajon j-vel :-)
Apróhirdetésnél a csajszi aki kocsiban mindent vállal, valyon mit akar kifejezni azzal, hogy "MASSZÁZ"? Ma száz minden amit kocsiban vállal? Vagy ha masszázsra gondolt, kocsiban hogy fogja kivitelezni a masszázst? Tulajdonképpen nem is szántam komolyan a hozzászólást, csak megihletett a hirdetése, hogy valamit reagáljak....vicc kategória
... a lányok jönnek-mennek, de mostanság sok élménybeszámolót nem nagyon lehet olvasni. Így azt gondoltam, hogy irok egyet Szonja 27 -ről, akinek most éppen pont nem látom a hírdetését - reggel még itt volt. De jó lesz ez máskorra is, amikor megint lesz :)
Egyeztetés: könnyen ment, rugalmas - persze ha te is az vagy, ha kell.
Helyszín: kórház közelében, a lakás átlagos, a célnak teljesen megfelel.
Alak: képek szerint, vékony és kismellű (ezt csak azért írom, mert mindenkinek más jön be). Kor is a megadott körüli lehet.
Hozzáállás: végig barátságos, kezdeményező (ha kell), profi hozzáállással. Időnézegetés nincs, sőt hamarabb végeztünk a megbeszélt időnél, készültem indulni, és ő marasztalt.
Előadás: normál keretek között van a szolgáltatása. Igazán nem tudom, hogy mi van az alapban (extra: csók , de az megéri - szerintem), amit én igényelni szoktam, azt mindent megkaptam. Én teljesen elégedetten jöttem el.
Virág: ahogy szoktátok mondani 10/15-ös menyecske. De nekem megérte. Én nem szoktam ár/érték-t nézni csak az értéket. Jó volt, vagy nem volt jó. Szonja jó volt :)
ui.: és mindez az én szubjektív véleméynem és tapasztalatom. Aki nem hiszi, az járjon utána :)
Sziasztok!Valaki tudna esetleg megbízható barátnő feelenges hölgyet ajánlani?Niki 31 és Ariel 27-en kívül? *** moderálva ***.Köszi.
Szia bocs lehet tényleg önreklámnak látszott
Bocsi még egyszer ahogy a hozzászolásaidat olvastam neked úgyse az ilyen lányok jönnek be szóval kihagyhatod.
Ha beírod a keresőbe a nevem lehet csak pár hozzászolásom van ebben a 4 évbe mióta ide regiztél talán magadtól is rájösz hogy nem az vagyok akinek gondolsz.
Attól függetlenül most is tartom a hozzászolásom
Szép estét
Már többször olvastam, hogy ajánlják Kitti (25)-t fekete hajút. A hirdetések között viszont sosem találom. Melyik ő pontosan?
Akkor maradj Sopronban Ramóna,ha ilyen jó vagy!
Köszi az infót!
Gemináról van személyes tapasztalatotom? Sajnos igen.
Ma is csak Anitánál kötöttem ki,fantasztikus volt!!!
Anita ha olvasod,köszönöm NEKED!
Sziasztok!:-)
"sajnoshál'Istennek" osztom az előttem SZÓLÓT!!!!
Új vagyok ebben a városban, de már velem is "megesett" az ilyen!
Véleményem szerint, oldjunk meg mindent diszkréten, hisz ez a legfontosabb!!!Szval, kíméljenek az AgyHalottak!
Szép napot Mindenkinek!:-))((
Sziasztok ma voltam Ramóna 28 nál.
Hozzá állás 10/10
Kölsö 10/10 (mint a képeken)
Technika 10/10
Én nagyon élvezem a vele töltött időt ajánlom mindenkinek egy kincs de sajnos pénteken megy el aki tényleg egy kedves értelmes lányt szeretne jó franciával jó szexel annak üzenem siessen nem idő néző nehéz bejutni hozzá.
Én bisztos megyek hozzá ha lesz még.
Valaki magyarázza már el nekem, miért kell mínuszolni annak a kommentjét aki infót mer kérni egy hölgyről? Nekem ez magas, mert elvileg ez a fórum többek között pontosan azért lenne, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat, és véleményeket az egyes szolgáltatókról. Annyira tragédia ha valaki kérdezni mer esetleg tanácsot kér? Ki az aki ezt esetleg annyira sértőnek találja?
Nagyon egyet értek az előttem szólóval. Maya (21)-ről és Kitti (25)-ről én is jó véleménnyel vagyok, többször voltam mindkét lánynál, s kedvező tapasztalatokat szereztem. Kiegészíteném az ajánlott lányok listáját Ági (19)-cel. Ő is nagyon helyes, csinos és mint szolgáltató is szépen teszi a dolgát.
OK, right. Ideal girl would be young (20 to 30) and nice looking, with GFE attitude and possibly basic English speaking. Cleanliness is a must as well as a slender body (I don't like chubby).
Kissing and BBBJ are also must, CIM a plus.
Thank you very much for your suggestions in Pécs and surrounding.
Sziasztok Lányok !
Szülinapi bulira keresek hölgyet
kb 2 x félóra tánc ,sztiptiz,
szex nem kell ,
ajánlatokat privát üzenetben kérek
Február 4-én estére
Számos makktársammal sajnálnánk ha Nily végleg távozna, kedves készséges, nem óra nézős és nyafogós, partnerére odafigyelt jó szolgáltató volt. Sok lány tanulhatna tőle.
Pár száz méterre tőle perzselt királyunk strasszén hasonló karosszériával és szolgáltatással van Maya21. De ha már ott vagy ne hagyd ki Kitti25-se fekete hosszú hajú, nagyobb mellekkel rendelkezik ugyan, mindkettő ajánlott szolgáltató.
Üdv.Részemről Jessyka 21 ajánlott,ha már a fiatalabb korosztályba válogatsz.Hozzáállásban és rózsákban is egész jónak mondható szerintem.Vagy még esetleg a 31-es szériában Niki.:)Neki van olyan taste mint egy 20 évesnek.:)