Te is minden jót haza vinnél de látod bátorság kérdése hát ha egyszer valamelyik bele eggyezik!! Őrök optimizmus egyszer be jöhet az az ingyen P.......
Egy hűséges cica mindíg jó a háztartásba : )
Te is minden jót haza vinnél de látod bátorság kérdése hát ha egyszer valamelyik bele eggyezik!! Őrök optimizmus egyszer be jöhet az az ingyen P.......
Egy hűséges cica mindíg jó a háztartásba : )
Sziasztok! Üdv a hölgyeknek is! Lenne egy kérdésem,ami inkább a hirdető lányoknak szól! Van olyan,aki vállal kamerázást,fotózást?
Valaki magyarázza már el nekem, miért kell mínuszolni annak a kommentjét aki infót mer kérni egy hölgyről? Nekem ez magas, mert elvileg ez a fórum többek között pontosan azért lenne, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat, és véleményeket az egyes szolgáltatókról. Annyira tragédia ha valaki kérdezni mer esetleg tanácsot kér? Ki az aki ezt esetleg annyira sértőnek találja?
Ez nem igaz, mert tényleg évente 1-el növekszik!
Igaz én 2 éve ismerem, de a fórumon utána nézhető.
Anita nekem is bejön!:) De nem fényezem, maradjon az én titkom!:)
Nem értem mért nem találod Kitti (25) hirdetőt. Két lány hirdeti magát Kitti (25)-néven, mindkettő jelenleg is fenn van, az egyik fekete hajú a másik szőke. A szőke nemrég nevet váltott pár napra akkor pár napig Kira25-ként hirdette magát. Sikeres vadászatot.
Azon kívül nem próbálkoztam vele. Meglehetősen lehangolt az eset. Komolyan vettem az ígéretét, készültem hozzá, aztán pofára estem.
Elírtam bocsi, a fórum uncsi, de a chat is mert az még nincs hiába ígérik 1 hónapja.
Feldobok már egy témát, mert elég uncsi a chat mostanság, beszámoló is kevés van az utóbbi időben. Én aki már jó néhány éve járok lányokhoz, megállapítotam hogy itt Debrecenbe a kb. 140-170 között ingadozó hirdetők közül bizony elég sok a kamu. Meg kell válogatni hogy kihez menjen a tisztelt makktárs. Bár én nem előtte 1-2 nappal egyeztetek de ha aznap hívom a kiszemelt és állítólag ajánlott hölgyet, sokszor nem veszi fel vagy ki van kapcsolva. Ám ez nem csak egyszeri dolog. Van ugyan akinél nem adom fel a reményt hogy eljussak, de vannak akik rendszeresen nem elérhetők. Ők legalább módosíthatnák az elérhetőségüket.
Én úgy gondolom hogy mivel már a debreceni felhozatal krémjénél voltam, én már egyre kevesebbet kísérletezve kockáztatok meg új lányt. Van néhány akinél jól éreztem magam és hozzájuk megyek inkább.
Saját vélemény hogy van debrecenben általam ismert max. 10 hölgy akik nekem bejöttek minden tekintetben, illetve van is itt infó róluk és nem is éri csalódás az embert.
Esetleg várok újabb beszámolókat, ne tartsátok magatokba.
Én is írtam már elég sokat ha friss husinál voltam.
Vanessa 27-ről valakinek infója van? Ő van a képeken?
Anita 24-ről a hozzászólásomat pozitívnak szántam!Annyi véleményt irtak róla már ezen az oldalon,
hogy úgy éreztem,ezt nekem is meg kell tennem!
Befolyásolástól mentes privát vélemény,nekem elhiheted!Azt gondolom bevalhatom hogy
Anita rajongó vagyok!Remélem nem baj!!!!!!!
Drága Vendégeim!
Továbbra is várlak titeket a megszokott kedvességemmel, odaadásommal. Hívjatok bátran mára még van szabad időpontom. Szeretnélek elvarázsolni gyengéd franciámmal, de még sok sok lehetőség. Részletekért hívj bátran! Puszi Nina💋🌼🌻
Hát nehéz a moderátorok élete.... :)
"Megkértem,hogy jöjjön velem haza,de nem jött,igy hát bucsúzkodtunk,..."
+1 :D
Beszámoló Cindyről.
A telót nem vette fel egyből,de visszacsörgetett pár perc múlva.
A sörgyárnál rendel,csendes környék,jó parkolás a lakás rendben.
Egyedül volt,de ahogy láttam van még 1 szoba is,de most üres volt.
A képek valósak,most is igy néz ki,itallal kinált rögtön.
Zuhanyzás után megbeszéltük,hogy mit szeretnék,és hogy Ő mit szeretne.
Masszirozással kezdtem,mert 1 ilyen szép testet úgye jó fogdozni.
Tenyérbe férő hegyes cickók,formás ruganyos popó.
Aztán francia következett,és végre 1 hölgy aki élvezte is,nekem meg nagyon tetszett,ahogy elment.
Annyira finom puncija van,ezért megkértem,hogy 69be folytassuk,mindig megállt mikor közeledett a vég.
Aztán megkaptam a vegyvédelmit,kipróbáltuk az Ő és az én kedvenc pózomat is.
A szük kis puncija aztán kivégzett.
Megkértem,hogy jöjjön velem haza,de nem jött,igy hát bucsúzkodtunk,mert eltelt az órácska.
Szóval rendes tiszta lány,lehet beszélgetni is vele,élvezi amit csinál,kicsit talán bátortalan,de mindenképp ajánlott kategória.
Vigyázzatok rá,mert még szeretnék menni hozzá februárban,ha visszajőn.
Neked meg köszönöm Cicám jó volt Veled.
Van róla bőven infó, ha rákerestek a csajra! Az is egy ki induló pont lehet :)
Sofy engem is erdekelne, mivel min. 10 kulondozo napon kerestem mar, mikor fent volt a hirdetese es altalaban nem volt elerheto vagy nem vette fel. Kijelenthetem h nem konnyen elerheto holgyrol van szo. A felsoroltak kozul Mirabellanal voltam meg tavaly. Ajanlott kategoria. Nem flegma, karcsu, magas. Jol teszi amit tesz.
Engem meg erdekelne Wanda34, Lucy25 es Adrienn32. Ha vki estleg tud roluk vmit akkor johet pvivatban is.
Igen !!! Viszont a szemnek tetszetős !!!! Kíváncsi lennék hozzáállás terén melyik kategóriába sorolandó a hölgy.
Nekem meg az a bajom "csákó56"-al, hogy ilyesfajta üziket privátba szoktak írni, nem ide. (Esetleg személyesen is közölhetné vele, ha olyan jó volt.) Ezen az oldalon nem menő, ha voltál és szponzoráltál valakit, mert ez az oldal azért van :). Egyébként meg így Anita önreklámjának nűnik az egész, ami inkább negatív rá nézve, sem mint pozitív.
Többen viszont úgy tűnik, abba hagyták! Amiért egy kicsit kár is!
Pózolj italautomata előtt! :D