Igen, Pati vállalt. De már Ő nincs.... :((
Igen, Pati vállalt. De már Ő nincs.... :((
Üdv!
Kaposváron volt olyan lány, aki vállalt fotózást, és kamerázást.
Már bocsánat, de kezdem unni ezeket a nyálas, szipogós búcsú szövegeket. Sokan jelezték már korábban is, hogy abba hagyják, aztán sokan vissza tértek kisebb-nagyobb szünet után. Lotti, Barby, Ryta, Nily...stb.
Ha annyira jó volt vele, kérd meg a kezét, vagy menj utána. Ez a szöveg is majdnem olyan mint egy gyászbeszéd! :/ Bár biztos papok is vannak közöttünk.
Maya (21) - bár mellben nem volt erőteljes - talán a legcsinosabb és arcra is a legszebb lány volt azok közül, akiknél megfordultam a városban. Kedves és készséges volt, gyönyörű hátsóval és gyönyörű p..ival. Nagy kár, hogy befejezte rövidke pályafutását. Aki járt nála, tudja, hogy nagy veszteség a távozása.
Hétvégére le szokta venni a hirdetését. Hét közben megtalálod azt is és a lányt is.
Persze. Nálam a hirdetők "link-jei" le vannak mente, sőt a nem hirdetőknek a telefonszámai is. Gondolkodj már mielőtt hülyeségeket írsz! :/
Ha valaki nem hirdet az azt jelenti, hogy kvázi nem "rendel". Néha az emberi hülyeség határtalan tud lenni, pláne ezekben az időkben!
Amúgy a hétvégi felhozatal mostanában a legrosszabb. Pedig a dolgozó embereknek a hétvége lenne a kikapcsolódásé. Na de a lányoknak is kell regenerálódnia. ;)
Én is csak a szőkét találom. Régebben is kerestem a feketét, de akkor se dobta ki a kereső...
Tudná linkelni valaki?
köszi!
Üdv Makktársak!
Még 1 pozitiv élményt megosztanék Veletek.
Liza 27nél voltam,nehéz elérni,de visszacsörgetett.
Helyszin a VV villa,a képek valódiak,aranyos fiatal lány,minden tenyérbe mászó rajta,olyan alámvaló teremtés.
Tánc közben megbeszéltük,ki mit szeretne,igy aztán mindketten jól éreztük magunkat.
Nekem valahogy fontos,hogy a hölgynek is jó legyen,és ez itt müködött is.
Kétszer is megtapasztaltam az óra közben milyen mikor sürün veszi a levegőt,és közben a magas hangokat.
Liza is ügyes volt figyelt az ezredesre,ezért tudom ajánlani Nektek.
A nagy méretüek ha lehet kerüljék,mert azt mondta,hogy az nem jó neki.
Hamarosan visszajön Sopronba.
:D Kimaraddt a nem szócska!! tehát az a baj, hogy nem látogathatom többet!
Mivel Maya21 a napokban közzétette, hogy befejezi itteni pályafutását! Gyorsan időpontott egyeztettem Vele (gördülékenyen könnyen ment :) ), mert már szerettem volna régebb óta meglátogatni. És milyen jól tettem, hogy beneveztem búcsú előadásainak egyikére! Sajnáltam volna ha nem ismerhetem meg! Bejutás a kecóba egyszerüen diszkréten ment ( megénekelték már páran merre van ezért ettől eltekintek) Maya Nagyon csinos magass vékony lány, nagyon készséges odaadó hozzáállással. Nagyon kellemes tartalmas időt tölthettem el társaságában! Szóval most már azt sajnálom, hogy nem voltam eddig Nála és ezután látogathatom többet!!
Üdv.
Elmentem Novelihez, ahogy előttem is írták szép, szép, ő van a képeken.... de unott.. Ha változtatna ezen, akkor biztosan vissza mennék hozzá...
Lilynél is jártam, kb 1 hete. Rózsa ügyileg magasabb, mint az átlag. Ő van a képeken, szép arcú. A mellei melltartó nélkül kicsit lógnak, de ez belefér. Kedves hölgy. Egy menetet mindenképpen megért, lehet meglátogatom még.
Nem én csak ezen az egy nicken vagyok fenn az oldalon. De örülök, hogy van aki hasonlóan gondolkodik mint én.
Leszek én az a valaki, aki elmagyarázza miért minuszozzák annak kommentjét, aki infot mer kérni egy hölgyről.A következő lehetőségek közül választhatsz:
1. Azért kérdez, mert reklámot szeretne csinálni a hölgynek.
2. Olyan valaki kérdezi, aki nem szimpatikus a fórumozóknak valamilyen okból. pl. sohase ír a fórumozók számára értékes hozzászólást, csak mindig kérdez.
3. A kibic. Nem jár lányokhoz, de állandóan okoskodik a fórumon.
Komáromban Alexa néven hirdető hölgy egy szélhámos kurva Szlovákiából elmentem hozzá a megbeszélt időpontban mire odaértem még a telefont sem vette fel!
Üdv, én Fruzsinát ajánlanám. Nála alap, ha érted. RLen hirdet.
Miért jó az, ha együtt videózod le magad a lánnyal? Még tárgyi bizonyítékot is akarsz gyártani otthonra, hogy az asszony egyből beadja a válópert? :O Eddig nekem még egyszer sem jutott eszembe, hogy közös videót csináljak egy itt hirdető lánnyal, még annál sem, akinél kilencszer voltam.
Szeretnék tájékoztatni minden kedves és jövő beli vendéget hogy, újra elérhető vagyok!:) aki ismét kedvet kap hoztam az jelentkezzen!
Adiln💋
Sziasztok!
Beatrix 21 beszámolóval tartozom, bár a hölgy nincs az oldalon egy ideje.
2 hónapja voltam nála karácsony tájékán.
Pozitívumok
- Kor megfelel a feltüntetettnek. +/- 1-2 év
- Arcra szép, bájos.
- Telefonos egyeztetés simán ment.
- Képek megfelelnek a valóságnak. A cickók picik, de ez engem nem is igazán érdekelt plusz képeken is látszott. Picike alacsony lány, formás kerek popsival. Teljesen jó összkép.
- Lakás a stadion környékén, a célnak megfelel. ( ugyanakkor negatívum is, mivel a szoba ahol voltunk lepukkant, a fal mocskos, a vakolat foltokban lehullva, ágynak egy régi matrac van berakva ami nem is túl kényelmes. A matrac magasságába a konnektor ahova a telefont dugta be az action előtt. Legalább 5 percig bajlódott vele, mert rossz a konnektor. Nem érintkezik, szikrát hány. Mondtam is, hogy nehogy megrázza, mire ő: már megszokta, rázta már meg áram. ) Jó nem is vitatkozok. :D
- Átlagos rózsa
Negatívumok
Mielőtt lehúzám, de nem is védem, előljáróban annyit, hogy elég kései időpontban volt a találkozó, ha jól emlékszem éjfél vagy hajnal 1 környéke, tehát a hangulatát ennek is be lehet tudni, valamint telefonos félreértésünk is volt, miszerint azt mondta, hogy ha felérek ne csengessek. Én viszont csak annyit értettem, hogy ha felérek csengessek. :D Mint kiderült nem kellett volna, mert a másik szobában lévő barátnője felkelt rá és ezt szerette volna elkerülni. Teljesen érthető a morcosság.
- Kezdeti morcosság ami beárnyékolta az eggyütlétet.
- Ebből eredően 1 óra volt megbeszélve de a morcosság miatt a kedvem alább hagyott és csak félórát beszéltünk meg.
- Telefonos egyeztetésben alapba volt a csók, simi, tapi. Ez viszont már élőben extrának minősül. Én személy szerint extrának csókért nem adok rózsát úgyhogy kimaradt ami szintén rontotta a hangulatomat, ezáltal már simogatni és kézzel vizsgálni az " árut " sem volt kedvem.
A beszélgetésünk közben oldotta a hangulatot, már picivel jobb kedve is volt. Kérdezte, hogy megyek-e zuhanyozni, mire én már felkészültem és 30 perce fürödtem meg, mondván ne lopjuk az időt.
- A tévére rá-rá pillantgat. ( emékszem, hogy volt már beszámoló róla és szintén tévézős kedvében volt )
- NFVSZ... Hát gyerekek :D Éppen hogy csak hegyel :D Mint amikor a ceruzát a hegyezőbe rakod... csak a feje. Nagyon nem volt jó. Semmi nyelvjáték, semmi játszadozás. Közben beszélt, is, tévét is nézett, le is lankadt egyszer. Hát könyörgöm! Ha már francia közben is lelankad annyit mélázik, akkor mit vár ? :D Költői kérdés, valószínűleg rózsát. Kár, hogy bizakodó típus vagyok és ha előre kérik, előre odaadom.
- Kb 15-20 percig csinálta, mire szólt, hogy " húzz bele mert 5 - 10 perc maradt " Hát még közel sem voltam ilyen gyenge játékkal a végéhez, ezért gondoltam, hogy finoman a fejére vagy arcára rakom a kezem, hogy ha már nem érzem a fej mozgását legalább a kezem adjon bizonyságot, hogy csak van ott valami mozgás, de ez sem jött be, mert még a kezem oda se raktam a hajához, már el is húzta, hogy ne ... xy okok miatt. Na mondom jó. Szem becsuk, egy másik hölgyet elképzelve a helyére, nagynehezen megvolt a csattanó.
Nekem 3/10 és ez a 3 tényleg csak azért, mert szép volt az arcra is és a külalak is olyan volt amilyet szeretek. Kár, hogy a többi nem úgy jött össze ahogy vártam volna. Remélem másnak több szerencséje lesz vele.
Tiffany ismét visszatért, de minden bizonnyal megint rövid időre.. aki teheti látogassa meg mert nagyon megéri. Legjobb hirdető a környéken ezt garantálom. Olyan műsort kapsz amiről álmodni sem mersz.. feszes test, eszméletlenül szűk punci. Bárkit nem fogad de, ha szerencsétek van bekerültök! Hajrá. Erősen Ajánlott kategória!!!
Ui: Szerintem a pozitív beszámolót kell értékelni ( nem óra kukkoló , maximálisan te rád figyel, közben nem telefonál , kezdeményező, francia közben még nem szorongatja a munka kesztyűt vagy éppen mire milyen jól reagál mert ha én megyek hozzá tudjam mitől lessz nagy bumm az együtt lét ) Vagyis ilyeneket szívesebben olvasnánk az étvágyunk is növekedne persze a kínálat fügvényébe !! !Szálkát mindenben lehet találni csak is meg fogalmazás kérdése.