Nem nem ő az, nincs is már fenn hirdetése.
Nem nem ő az, nincs is már fenn hirdetése.
Pati 31 vagyis Pati 30 – én még akkor voltam nála, amikor 30 volt, de azóta új év van, és korrektségre utal, hogy évei számai is követik az éveket. És még nagyon eltérés sincsen a valós és a leírt között.
Elérhetőség: könnyen ment, alapvetően csak délelőtt fogad vendéget. A nagyobb elérhetőség az adatlapján a hívhatóságot jelezheti…
Lakás: Stadionhoz nem messze, közepes minőségű lakás, de végül is nem a falakért megyünk, meg a lakásért. A szoba viszont jól berendezett, az ágy kényelmes, jó rajta hancúrozni J
Kinézet: lehetne nagyobb képei is az adatlapján, hogy jobban szemügyre lehessen venni, de a kép szerinti hölgy fogad, sportos jó alakja van. Arcra is szép. De ezek mind viszonyítás kérdése, kinek mi tetszik…
Műsor: nem emlékszem, hogy lettek volna extrák. A vállalt kereteken belül mindent szívesen csinál. Én jól éreztem magam. Jó volt vele a sz.retkezés, jó vele dumálni is, értelmes hölgy, akinek meg van a saját véleménye. Azért el kell, hogy mondjam, hogy nálam hiányzott az a non plus ultra érzés. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy vissza fogok hozzá térni.
Megítélés: alapvetően egy próbára mindenkinek megéri meglátogatni, megbízható, nincsenek véletlenek. Szóval ajánlom mindenkinek.
üdv és derűs napokat
Láberotikát kedvelő lányt tudtok ajánlani?
Végre egy képek alapján jó csaj a városban (Loren) erre csak 1 hétig lesz a városban
Ő az,aki most Fehérváron rendel?A kereső szerint!
Nem tartott sokáig a nagy visszatérés :D
Ráadásul nem is bántóan fogalmazott, mint egyesek szoktak itt a fórumon. (Ez nem neked szól nyilván.)
Pedig igaza van Marknak. Mindig ár/érték arányban kell értékelni, és ő sem tett mást. Már leírtam korábban, hogy én csak a telefonig jutottam pont a rózsaszálak mértéke miatt. Semmi bántót nem olvastam, csak az igazat.
Eszter 29. Nekem bejott, a musor, a stilusa, az egesz elmeny. :)
A látszat néha csal
Több makktársam nem találja Kiti25-öt a fekete hajút hirdetőt. Hétvégén nem rendel, így le szokta venni ara az időre hirdetését. Elérhetősége : VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Csak olyan félelmetes.........
Kitti 23-at bátran merem ajánlani bárkinek!! 10/20as csajszi hozzáállást/ együttlét / higenia felülmulhatlan. És ami a legfontosabb élvezi a szexet nem futoszalag.
Drága Uraim!
RÉG JÁRTAM NÁLATOK, MOST HÉTFŐN ÉRKEZEM 01.30-ÁN! SOPRONBAN* REMÉLEM VAN AKI MÉG EMLÉKSZIK ÉS VÁRTOK??
HA SZAKSZERŰ KEDVES AKÁR EROTIKA MENTES ALAPOS ÁTGYÚRÁST SZERETNÉL NYUGODTAN KERESS,NE A TV.BŐL TANULTAM !
DE HA RELAXÁLNI KISZAKADN A MÓKUSKERÉKBŐL NÁLAM AZT IS MEGTEHETED!
ÉRÉZÉKI MASSZÁZSOM AMI A MINŐSÉGRŐL, VÁGYFOKOZÁSRÓL SZÓL MARABUTOLLAS ESZO-TANTRA VAGY SZEMÉLYRE IS SZABHATJUK.
EZ MIND MIND RŐAD SZÓL,
ÉLVEZD AZ ÉRINTÉSEMET.
OLVASS, ÉS FOGLALJ IDŐT HA SZERETNÉL MEGLÁTOGATNI!
ADDIG IS PUSSZ HATALMAS ÖLELÉS,
BEATRIX.
Nem írtam rosszat Lilyről, főleg nem a szolgáltatásáról.. Az egy menetet megért dolgot arra értettem, hogy nem csalódtam, de kissé sok rózsát kér..Menj el hozzá.. A mellei meg melltartó nélkül lejjebb vannak, de nem feltűnő, mert szépek!!! Én tartom a véleményemet.. Szép estét.
Sziasztok!
Jessyka 21 részemről is nagyon ajánlott. Aranyos kedves lány. Vékonyka ugyan de aki ezt a formát szereti annak tökéletes. Kár hogy mostanában sokat van távol más városokban.
Nagyon jó csaj, megérdemli a rózsaszálakat.
Szia!
Noemit meg sohanem sikerult elernem amikor "kellett" volna .
Evelinnel viszont nagyon sokszor voltam .Nagyon jo csaj vekony kis cicik ( nem nagyon lehet szopogatni a bimbokat ) gyonyoru szuk punci , nagyon finom is :) a masszszsa mindig ugyanugy tortenik aztan a kerdes hogyan szeretned , jol dughato nem kenyes, de meg sem probalja elvezni. Az arcara lehet elvezni. Fel ora *** moderálva *** ez mind benne van az*** moderálva ***. Baratno. Filing az nincsen.
Ena latvanyert a szuk punciert ,a megbizhatosagert jarok. Hozza. Nagyon tiszta jo illatu csaj. Ar ertek aranyban a legjobb csaj. Ja es rendszeresen van szhelyen. Udv!
Sziasztok!
Valakinek van valami tapasztalata, véleménye Anicáról?
Többször láttam már itt, most már lehet hogy ki kellene próbálnom.
Ha ezt Lily olvassa, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy nagyokat grimaszol közben. Főleg azon a részen, hogy "egy menetet mindenképpen megért". Ezt még kemény sértésnek is veheti, különösen úgy, hogy szerintem ő a Pécsen hirdető lányok között a TOP3 felső részében van. Eddig rosszat nem olvastam róla, egyedüli negatívumként mások csak az általad is említett átlagnál magasabb szintű díjazását említették, de az nem a lány külsejét és az együttlét minőségét jellemzi. Egy kicsit lehet, hogy ez is oka lehetett annak, hogy még nem mentem el hozzá, de inkább főleg amiatt, mert egy hozzá hasonló kaliberű és szintén nagyon nívós lányhoz mentem mindig vissza az elmúlt közel másfél évben, viszont neki nemrég be kellett fejeznie, ezért most eggyel kevesebb vele egy színvonalon lévő fix pécsi konkurenciája van (amit ebben az esetben nagyon sajnálok... :((( )
Nem tudom, hogy az a mellógás nem csak hallucináció volt-e nálad vagy olyan magasan vannak az igényeid, hogy még Lilyn is találsz kifogást? :O
Nem voltam még nála, de a képei kellemesek, mint egy finom muzsika. Kinga és Gréta néven is volt korábban, megjegyzem nekem a Szandi tetszik legjobban... :)